Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Είχε ανοίξει προ εξαμήνου θυμάμαι ανάλογο thread για μείωση τιμών,η άποψή μου ήταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει καταποντισμός των τιμών από ένα σημείο και πέρα,γιατί θα συνοδεύεται και από εξευτελισμό των υπηρεσιών,ή με άλλα λόγια οι καλές εκδιδόμενες θα βρούνε άλλες ανθηρές αγορές,κι εδώ θα καταντήσουμε να γαμάμε τα ξεδοντιασμένα και αρρωστιάρικα γυφτάκια από το τσαντίρι!Δυστυχώς κι εδώ θα υπάρξει ακραία ανισότητα στην πρόσβαση στο μουνί,οι λίγοι και πλούσιοι,που με καμμία κυβέρνηση και καθεστώς δεν αγγίζονται,θα απολαμβάνουν πάντα υψηλές υπηρεσίες,και τα φτωχά λαϊκά στρώματα θα εξαθλιωθούν περαιτέρω τόσο,που το να γαμήσεις ποιοτικά θα θεωρείται πολυτέλεια,όπως κάποτε έτρωγαν κρέας τις μεγάλες γιορτές...  :'(

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Συναγωνιστές! Δράττομαι της ευκαιρίας της πανελλαδικής απεργίας της 3ης Δεκεμβρίου για να προτείνω απεργία - αποχή από τα call girls, βίζιτες, στούντιο κτλ. με ένα και μόνο αίτημα: ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΡΑ!!! Δηλαδή όλη η Ελλάδα έχει μειώσει το εισόδημα της μεσοσταθμικά κατά 30% τουλάχιστον, η ανεργία έχει εκτοξευθεί στο 28%, οι μισθοί και οι συντάξεις που έχουν απομείνει έχουν υποστεί καθίζηση της τάξεως του 40%, όλοι υποφέρουν αλλά ένας κλάδος επιμένει να θέλει να την βγάλει κοτσάνι μέσα στην κρίση, και να μην αγγιχθεί καθόλου απ' αυτήν. Δεν εξηγείται αλλιώς η προσήλωση στα 60 (στούντιο) - 80 (βίζιτες β') - 100+ (call girls)! Είναι ακριβώς οι ίδιες τιμές που ίσχυαν και το 2009. Το θεωρείτε δίκαιο? Αν όχι, τότε ελάτε να ενώσουμε την αποχή μας για να δικαιωθούμε! Αν απέχουμε, όχι για πολύ, για 1 βδομάδα μόνο, αυτό θα γίνει αισθητό. Μη νομίζετε ότι δεν διαβάζουν οι ενδιαφερόμενοι το site. Σας καλώ να αναδείξετε το θέμα σε 1ο, και να το κλωνοποιήσετε σε όλες τις θεματικές ενότητες, παράλληλα με την αποχή σας. Πιστέψτε με, μόνο κερδισμένοι έχουμε να βγούμε όλοι απ' αυτό, ακόμα και οι νταβάδες και τα "γραφεία"! Εμπρός!
Κ συ νομιζεις οτι θα το τηρησουν αυτο?Υπαρχουν τετοιοι πεινασμενοι εδω μεσα που οχι μονο δεν θα κανουν αποχη,αλλα θα πληρωσουν και παραπανω!!
Αμα βλεπεις ζωα να δινουν 200 και 300 ευρω για να γαμησουνε,τα 20 θα τους πειραξουν?
Ασε ρε...να μιλας σε ανθρωπους...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
το νημα συγχωνευτηκε.καλη συνεχεια σε ολους.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Παιδια καλημερα. Οι τιμες σε μεταξουργειο και Φυλης ειναι μια χαρα. Οποιος πηγαινει μπορει να καταλαβει τα διαφορα ποιοτητας και την διαφορα στα 10€. Στα στουντιο ειναι το θεμα. Δινεις 50€ για απλο προγραμμα 15 λεπτα!!!
70€ για ισπανικο?? Στη φυλης δινεις 20€ και η αλλη σου κανει φουλ.
Δεν λεω ο χωρος ειναι πολυ καλυτερος , οπως και οι κοπελες στις περισσοτερες περιπτωσεις γτ υπαρχουν καποιες που γαμιουνται για 20€ και ειναι ανετα στουντιακων προδιαγραφων.
Για να μην κουραζω. Εγω προτεινω αποχη μεχρι 15 του μηνα. 10€ Μεταξι, 20 Φυλης , 40 Στουντιο , 60 Βιζιτες και 80 Γραφεια.
Επειδη και τα 20€ ειναι ενα μεροκαματο σημερα θα μπορουσαν στη Φυλης να αυξησουν το χρονο στο δωματιο.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, ότι ο Rickdick τους κάνει χάρη που πάει, το παλικάρι με Ferrari και Bentley σκάει μετάξι και φυλής και τους χαρίζει λίγες στιγμές ευτυχίας με έναν highclass goldenboy πούτσο.
Γιατί είναι αλλιώς σαν πουτάνα να λες ότι παίρνεις πακιστανούς και αλλιώς να λες ότι σου κατσε ο Rickdick με την ferrari.

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Παιδια καλημερα. Οι τιμες σε μεταξουργειο και Φυλης ειναι μια χαρα. Οποιος πηγαινει μπορει να καταλαβει τα διαφορα ποιοτητας και την διαφορα στα 10€. Στα στουντιο ειναι το θεμα. Δινεις 50€ για απλο προγραμμα 15 λεπτα!!!
70€ για ισπανικο?? Στη φυλης δινεις 20€ και η αλλη σου κανει φουλ.
Δεν λεω ο χωρος ειναι πολυ καλυτερος , οπως και οι κοπελες στις περισσοτερες περιπτωσεις γτ υπαρχουν καποιες που γαμιουνται για 20€ και ειναι ανετα στουντιακων προδιαγραφων.
Για να μην κουραζω. Εγω προτεινω αποχη μεχρι 15 του μηνα. 10€ Μεταξι, 20 Φυλης , 40 Στουντιο , 60 Βιζιτες και 80 Γραφεια.
Επειδη και τα 20€ ειναι ενα μεροκαματο σημερα θα μπορουσαν στη Φυλης να αυξησουν το χρονο στο δωματιο.

Απλά να αναφέρω οτι πλέον σε κάθε στούντιο εύκολα τα 50ευρω γίνονται 40 με την αναδουλειά που έχουν. Μήν σου πω οτι στο προτείνουν και απο μόνοι τους αν δούν οτι ψήνεσαι..
Όσο για την διαφορά ποιότητας Μετάξι με Φυλής έχεις δίκιο οτι είναι αισθητη. Να προσθέσω πως τελευταία πήγα βόλτα σε Κασσάνδρας και Βρυλισσού και η ποιότητα έχει πέσει τόσο πολύ που νόμιζα πως βρίσκομαι στην φυλής.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Απλά να αναφέρω οτι πλέον σε κάθε στούντιο εύκολα τα 50ευρω γίνονται 40 με την αναδουλειά που έχουν. Μήν σου πω οτι στο προτείνουν και απο μόνοι τους αν δούν οτι ψήνεσαι..
Όσο για την διαφορά ποιότητας Μετάξι με Φυλής έχεις δίκιο οτι είναι αισθητη. Να προσθέσω πως τελευταία πήγα βόλτα σε Κασσάνδρας και Βρυλισσού και η ποιότητα έχει πέσει τόσο πολύ που νόμιζα πως βρίσκομαι στην φυλής.
Είναι ολόκληρο θέμα συζήτησης, καθώς πλεόν κάποιες κοπέλες από Μετάξι είναι ισάξιες (σε εμφάνιση και υπηρεσίες) με αυτές στη Φυλής. Και το κυριότερο: όπως αναφέρθηκε από έγκριτους συναγωνιστές, πολλοί αλλοδαποί έχουν καταφέρει και περνάνε με 15 ευρώ (!!!) που σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο - και πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατον περισσότεροι σε αυτήν την κατεύθυνση - να μειωθούν οι τιμές.  ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Στην ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα'' αναφέρεται ότι οι αφγανοπακιστανοί έχουν με τον τρόπο τους και εκβιαστικά επιβάλλει τα 15€ για πορνοεισιτήριο!Μήπως οι ντόποιοι πιανόμαστε μαλάκες για άλλη μια φορά;(Αν και εμμέσως με αφορά,αφού έχω σχεδόν ξεκόψει οριστικά από τα κεντρικά,αλλά το όφελος για τους πελάτες,ενεργούς και δυνάμει,θα είναι συνολικό).

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, ότι ο Rickdick τους κάνει χάρη που πάει, το παλικάρι με Ferrari και Bentley σκάει μετάξι και φυλής και τους χαρίζει λίγες στιγμές ευτυχίας με έναν highclass goldenboy πούτσο.
Γιατί είναι αλλιώς σαν πουτάνα να λες ότι παίρνεις πακιστανούς και αλλιώς να λες ότι σου κατσε ο Rickdick με την ferrari.
:2funny: :2funny: :2funny: να φανταστεις οτι τον πληρωνουν αντι να τις πληρωνει  :2funny: :2funny: :2funny:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Στην ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα'' αναφέρεται ότι οι αφγανοπακιστανοί έχουν με τον τρόπο τους και εκβιαστικά επιβάλλει τα 15€ για πορνοεισιτήριο!Μήπως οι ντόποιοι πιανόμαστε μαλάκες για άλλη μια φορά;(Αν και εμμέσως με αφορά,αφού έχω σχεδόν ξεκόψει οριστικά από τα κεντρικά,αλλά το όφελος για τους πελάτες,ενεργούς και δυνάμει,θα είναι συνολικό).
Δεν γίνεται τίποτα εκβιαστικά. Εγώ έχω γαμήσει παρτούζα με 25 ευρώ, όταν η καθεμιά έπαιρνε από 20 ευρώ. Έχω τελειώσει δυο φορές με 20 ευρώ, όταν η κοπέλα έπαιρνε για μία φορά φορά 20 ευρώ. Τα παζάρια τα κάνω σε περιόδους τρελής αφραγκίας και τρελής καύλας, αλλιώς δεν ασχολούμαι καν...Αν ντρέπεσαι να μιλήσεις δεν καταφέρνεις τίποτα  :hi:

Επισκέπτης
Δεν γίνεται τίποτα εκβιαστικά. Εγώ έχω γαμήσει παρτούζα με 25 ευρώ, όταν η καθεμιά έπαιρνε από 20 ευρώ. Έχω τελειώσει δυο φορές με 20 ευρώ, όταν η κοπέλα έπαιρνε για μία φορά φορά 20 ευρώ. Τα παζάρια τα κάνω σε περιόδους τρελής αφραγκίας και τρελής καύλας, αλλιώς δεν ασχολούμαι καν...Αν ντρέπεσαι να μιλήσεις δεν καταφέρνεις τίποτα  :hi:
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
ΟΚ.Να οργανώσουμε το ''κίνημα των 15€'',αντίστοιχο του ''δεν πληρώνω''!  

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
ΟΚ.Να οργανώσουμε το ''κίνημα των 15€'',αντίστοιχο του ''δεν πληρώνω''!  

[size=11pt]Σήμερα μιλούσα με την τσα2 στο Φυλής 54 για το θέμα του 15ευρου.
Μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει στον εν λόγω οίκο κι ότι δε βάζουν αλλοδαπούς μέσα.
Την ίδια στιγμή μπαίνει και στρογγυλοκάθεται ένας, ομολογουμένως, καλοβαλμένος Πάκης.
Μόνο καφέ δεν του 'φτιαξε......  :idiot:[/size]

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
εγω προτεινω 50 ευρω με διπλη εκτονωση , μιλαω για στουντιο παντα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Δεν το κανουν εκβιαστικα ακριβως... Βγαζουν το 15ευρο και το κρατανε στο χερι δειχνοντας το στην τσατσα και στην κοπελα. Η τσατσα αν εχει Ελληνες στο σαλονι λεει δεν σου εχω πει 20 ευρο ειναι; Ο Αφγανος κανει τον χαζο (συνηθως κανουν και διαφορες αλλες μαλακιες, μπαινουν στα δωματια, κλπ). Φευγουν οσοι ειναι να φυγουν, περνανε οσοι ειναι να περασουν, και η τσατσα παιρνει το 15αρι και βαζει τον Αφγανο στο δωματιο. Στη σπανια περιπτωση που τον διωξει για να μην ξενερωσουν οι Ελληνες θα ξαναμπει μετα απο λιγα λεπτα και θα περασει. Παντα με 15.

Φυσικα ολο αυτο το σοου γινεται οταν υπαρχει κοσμος μπροστα.

[size=11pt]Σήμερα μιλούσα με την τσα2 στο Φυλής 54 για το θέμα του 15ευρου.
Μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει στον εν λόγω οίκο κι ότι δε βάζουν αλλοδαπούς μέσα.
Την ίδια στιγμή μπαίνει και στρογγυλοκάθεται ένας, ομολογουμένως, καλοβαλμένος Πάκης.
Μόνο καφέ δεν του 'φτιαξε......  :idiot:[/size]

:2funny:

Ε ρε δουλεμα που τρωει ο Ελληνας!!! Σου λεει τοσους φορους στον κωλο του βαζει ο ΣΥΡΙΖΑ να μη του βαλουμε και εμεις φορο ενα ταλιρακι; ;)

Ειναι μεγαλες ψυχολογοι οι τσατσαδες!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μια εκτίμηση, η ζήτηση είναι σχεδόν ανελαστική για σεξ στην Ελλάδα (εξ ου και τα δεκάδες studio, ρδέλα, στριπ, μασάζ, παράνομα κτλ κτλ), άρα η λύση για πτώση τιμών είναι μία μόνο, η αύξηση της προσφοράς σεξ. Πώς?? χμ, λεπτό θέμα, μακάρι να μπουν στο χορό η Ρωσία με μια φρέσκια γιγάντια προσφορά γυναικών ή/και να επιτραπεί η πορνεία σε άλλα μέρη πχ σε πόλεις που οι τραγόπαπες την απαγορεύουν, επέκταση παροχών σεξ μέσω ιστοσελίδων κτλ κτλ. Βέβαια, οι αρνητικές εξωτερικές οικονομίες θα είναι μεγάλες (προστασίες, μπράβοι, STDs κτλ), αλλά θα πέσουν και οι τιμές στο σεξ.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιδιά μια εκτίμηση, η ζήτηση είναι σχεδόν ανελαστική για σεξ στην Ελλάδα (εξ ου και τα δεκάδες studio, ρδέλα, στριπ, μασάζ, παράνομα κτλ κτλ), άρα η λύση για πτώση τιμών είναι μία μόνο, η αύξηση της προσφοράς σεξ. Πώς?? χμ, λεπτό θέμα, μακάρι να μπουν στο χορό η Ρωσία με μια φρέσκια γιγάντια προσφορά γυναικών ή/και να επιτραπεί η πορνεία σε άλλα μέρη πχ σε πόλεις που οι τραγόπαπες την απαγορεύουν, επέκταση παροχών σεξ μέσω ιστοσελίδων κτλ κτλ. Βέβαια, οι αρνητικές εξωτερικές οικονομίες θα είναι μεγάλες (προστασίες, μπράβοι, STDs κτλ), αλλά θα πέσουν και οι τιμές στο σεξ.

Δεν συμφέρει τους σκιπιτόπουστες νταβάδες να φέρουν μουνάρες Ρωσίδες.
Θα συνεχίσουν να φέρνουν μπάζα από την πατρίδα τους, καθώς και ΡουμανοΒουλγαρογύφτισσες.
Μακάρι να ήταν Ουκρανία ενταγμένη στην ΕΕ να 'σκάγαν εδώ, οι καθαρόαιμες πουτάνες κι όχι αυτά τα ζωντόβολα που μας κουβαλάνε οι παλιόπουστες οι αλβανοί.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Δεν συμφέρει τους σκιπιτόπουστες νταβάδες να φέρουν μουνάρες Ρωσίδες.
Θα συνεχίσουν να φέρνουν μπάζα από την πατρίδα τους, καθώς και ΡουμανοΒουλγαρογύφτισσες.
Μακάρι να ήταν Ουκρανία ενταγμένη στην ΕΕ να 'σκάγαν εδώ, οι καθαρόαιμες πουτάνες κι όχι αυτά τα ζωντόβολα που μας κουβαλάνε οι παλιόπουστες οι αλβανοί.

agreed, απλά άλλο λέω, αν αλλάξει ο νόμος και ανοίγεις παντού ένα μασατζίδικο κτλ δεν θα πέσουν οι τιμές?? επίσης μυστικά άπειρες ελληνίδες το δίνουν, απλά δεν λένε θέλω τόσα για αυτό, σου λένε θέλω γάμο σε 1-2 χρόνια λολ :birdman:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
agreed, απλά άλλο λέω, αν αλλάξει ο νόμος και ανοίγεις παντού ένα μασατζίδικο κτλ δεν θα πέσουν οι τιμές?? επίσης μυστικά άπειρες ελληνίδες το δίνουν, απλά δεν λένε θέλω τόσα για αυτό, σου λένε θέλω γάμο σε 1-2 χρόνια λολ :birdman:

Όχι, γιατί απλά δεν θα έχει αλλάξει το προϊόν, δηλαδή οι πουτάνες: παντού τα ίδια μπάζα θα είναι, ας ανοίξουν και 1.000.000 καινούρια μπορντέλα.
Αν όμως έρθουν ΡωσσοΟυκράνια μουνέτα, στην ίδια τιμή, όλοι θα γαμάνε το νέο και πιο ωραίο προϊόν και οι παλιές θα βαράνε μύγες.
Οπότε θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές για να γίνουν ανταγωνιστικές.

:thefinge:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Όχι, γιατί απλά δεν θα έχει αλλάξει το προϊόν, δηλαδή οι πουτάνες: παντού τα ίδια μπάζα θα είναι, ας ανοίξουν και 1.000.000 καινούρια μπορντέλα.
Αν όμως έρθουν ΡωσσοΟυκράνια μουνέτα, στην ίδια τιμή, όλοι θα γαμάνε το νέο και πιο ωραίο προϊόν και οι παλιές θα βαράνε μύγες.
Οπότε θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές για να γίνουν ανταγωνιστικές.

:thefinge:

μα αν ανοίξουν νέα ρδέλα δεν θα ψάξουν κάποιοι ιδιοκτήτες για καλά κομμάτια?? (όχι όλοι, έστω το 10% σου λέω εγώ), αν τυχόν βρουν με διάφορους τρόπους τότε να δεις πότε πέφτουν οι τιμές... οι άλλοι 90% απλά θα φέρουν μπάζα τσιγγανορουμάνες που θα φύγουν νύχτα βέβαια, αλλά τουλάχιστον έτσι ρίχνονται οι τιμές από την πλευρά supply-side, από demand-side στον ιδιωτικό τομέα μόνο εμπάργκο καταναλωτών και πληροφόρηση παίζει για να βελτιωθούν οι τιμές/υπηρεσίες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom