Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Σ' αυτό έχει δίκαιο, ο Νιούκεμ.
όχι τύπε αυτός ο άπλυτος και άχρηστος
δεν έχει ποτέ δίκιο
Σ' αυτό έχει δίκαιο, ο Νιούκεμ.
Μυστη επετρεψε μου να κανω μια παρατηρηση μονο.
Επειδη το εχω συζητησει αυτο το θεμα με αρκετους μυστες και εχω κατηγορηθει στο παρελθον ως υπερβολικος στο θεμα βαθμολογια εμφανισης, θα πρεπει να κατανοησετε εσεις οι παλιοι οτι πρωτον τα γουστα απο ατομο σε ατομο διαφερουν και δευτερον οτι εμεις οι νεοτεροι μυστες δεν εχουμε προλαβει τις χρυσες εποχες της δεκαετιας 90 εως τα μεσα των 00's με τις διμετρες μουναρες ρωσιδες.
Η δικη μας η γενια γαλουχηθηκε σχεδον αποκλειστικα με γυφτικο μουνοζουμο οποτε καταλαβαινεις οτι εχουμε διαφορετικα σημεια αναφορας ως προς το ωραιο.
όχι τύπε αυτός ο άπλυτος και άχρηστος
δεν έχει ποτέ δίκιο
Πόσα άβαταρ άλλαξες ρε μλκ σε μία ώρα;;;
5-6
με καταζητούν και πρέπει να κρύβομαι μύστη
Γράψε τη γνώμη σου.
Τσαρκάρεις συχνά, ειδικά Ντίζνεϋ, και η γνώμη σου έχει βαρύτητα.
Μύστες, πρόσφατα έμαθα από κοπέλα στο Μετάξι την οποία γνωρίζω χρόνια
ότι από τους πρώτους 4 πελάτες η κοπέλα δεν παίρνει ευρώ. Τα παίρνει ο οίκος.
Μετά τους 4, η κοπέλα παίρνει 5 ευρώ, η τσατσά παίρνει 2 ευρώ και ο οίκος άλλα 3 ευρώ.
Θεωρώ ότι όσο και μπάζο να είναι η άλλη δεν μπορεί να παίρνει λιγότερα από 5 ευρώ. Το να
μειωθεί το αντίτιμο σε τσατσά και οίκο το ξεχνάμε.... Όσο για τη Φυλής δεν έχω να πω κάτι
είναι απλά για τον πούτσο. Την γύρισα όλη της προάλλες και κάτι αξιοσημείωτο δεν βρήκα να γαμήσω
Στο Μεταξουργείο τα μπουρδέλα τα έχουν : Μολδαβοί, Αλβανοί και μία Ελληνίδα (έτσι ακούγεται)
α έχει και ένα η Κατερίνα
Θα το καταλάβει η τσεπη τους στο τελος και ελπιζω να τους κοβει..
Καληνύχτα μύστες !
who is mitsothanasisΚαληνύχτα Μητσοθανάση.
Έχει αναλυθεί πολλές φορές,και από τη λιγοστή μου εμπειρία στο χώρο,μουνάρα και σούπερ γαμήσια με 10€ και 20€ που αφορά τη μεγάλη μάζα των πελατών του αγοραίου έρωτα,αν όχι αδύνατον,τουλάχιστον πολύ δύσκολο να βρεθεί,κι αν συμβεί θα είναι εντελώς πρόσκαιρο και συγκυριακό μιας και οι νταβατζήδες της θα την προωθήσουν άμεσα σε αγορές με πιο χοντρά πορτοφόλια... Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι αμείλικτος κι εδώ!Σ' αυτό έχει δίκαιο, ο Νιούκεμ.
Κάθε μία πουτάνα να πληρώνεται ανάλογα με τις υπηρεσίες της ή την ομορφιά της ή και τα δύο μαζί αν συνυπάρχουν.
Εδώ πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας οι πελάτες-μπουρδελιάρηδες,όσο είναι αυτό δυνατόν,και με συνεργασία,ενημέρωση,ανταλλαγή πληροφοριών και εντυπώσεων μέσω του site,να συμβάλλουμε στο να μείνουν στην πιάτσα οι καλές,και να αποβληθούν οι φόλες.Αλλά πολλές φορές δεν συμβαίνει αυτό,και προτιμάμε να φθειρόμαστε με προσωπικές διαφορές και συγκρούσεις...Μη δίνεται τα φράγκα σας στις ΦΟΛΕΣ.
Κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα μακριά.
Θα το καταλάβει η τσεπη τους στο τελος και ελπιζω να τους κοβει..
Εγώ βλέπω πως οι τρεις βασικοί άξονες των οίκων ανοχής, δηλαδή, Μεταξουργείο, Φυλής, Λιοσίων δεν πάνε καλά
Λιοσίων απορώ πως την βγάζουν, λίγα πράγματα έως μηδαμινά
Φυλής άπειρες επιλογές κοριτσιών αλλά κι εκεί βαράνε μύγες, όλες σχεδόν με κάτι μούτρα μέχρι κάτω είναι στο σαλόνι
Μεταξουργείο είναι η Γη της επαγγελίας όλων σχεδόν των κατηγοριών ανθρώπων, Μετανάστες, νεολαία, μεθυσμένοι, γέροι, Αλβανοί ... εκεί υπάρχει ελπίδα για όλους ακόμα.
Η Φυλής πρέπει να πέσει στο 15αρι ή αλλιώς το 20αρι να ΄γίνει για 20 λεπτά γαμήσι αλλιώς αντίο
Ήδη το έχουν καταλάβει.
Βαράνε μύγες στη Φυλής.
Στη Λιοσίων, οπως προανέφερε κι ο Παράκμας, τώρα κάνουν τα σαράντα στα στις μύγες, που απέθαναν, όχι από Τέζα, αλλά από ασιτία.
Μεταξουργείο, σαβούρα και ξεπέτα ατελείωτη, αλλά την κατάσταση υπέρ των πουτανονταβατζήδων σώζουν οι λαθρομετανάστες.
Όσο υπάρχουν αυές οι Μουσλιμοκατσαρίδες, το επίπεδο στο Μετάξι, δεν θα ανέβει ΠΟΤΕ.
Κι ας γράφουν ορισμένοι σαβουρογάμηδες για γαμησάρες, υπηρεσίες και μουνάρες στο δεκάρικο.