Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μα αν ανοίξουν νέα ρδέλα δεν θα ψάξουν κάποιοι ιδιοκτήτες για καλά κομμάτια?? (όχι όλοι, έστω το 10% σου λέω εγώ), αν τυχόν βρουν με διάφορους τρόπους τότε να δεις πότε πέφτουν οι τιμές... οι άλλοι 90% απλά θα φέρουν μπάζα τσιγγανορουμάνες που θα φύγουν νύχτα βέβαια, αλλά τουλάχιστον έτσι ρίχνονται οι τιμές από την πλευρά supply-side, από demand-side στον ιδιωτικό τομέα μόνο εμπάργκο καταναλωτών και πληροφόρηση παίζει για να βελτιωθούν οι τιμές/υπηρεσίες..

1ον:Ο έλληνας είναι ΜΑΛΑΚΣ εξ ορισμού.
Άρα εμπάργκο στις πουτάνες δεν πρόκειται να κάνει ΠΟΤΕ, ακόμα και τσίτες μαλλιαρές από την Αφρική, να γεμίσουν τα μπουρδέλα.

2ον:Δεν υπάρχει πληροφόρηση στην ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ παραπληροφόρηση.
Ότι του προμοτάρουν του μαλάκα του Έλληνα (αξίωμα 1ον) αυτό θα γαμήσει.Defacto.

3ον:Οι ιδιοκτήτες θα φέρουν καλά κομμάτια;
Θα βάλουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους και να ανοίξουν των Ελλήνων;
Σοβαρολογείς;;;
Θα συνεχίσουν να φέρνουν μέτριες και σαβούρες και θα τις προμοτάρουν ως μουνάρες οπως κάνουν εδώ και χρόνια. (Αξίωμα 2ον).
Γιατί να αλλάξουν πετυχημένη και εύκολη συνταγή;

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Για να μην είναι διάλογος μεταξύ 2 ατόμων απλά last comments...

Άρα εμπάργκο στις πουτάνες δεν πρόκειται να κάνει ΠΟΤΕ, ακόμα και τσίτες μαλλιαρές από την Αφρική, να γεμίσουν τα μπουρδέλα. εγώ προσωπικά έχω κάνει γιγάντια εμπάργκο+ αναφορές αρνητικές στο site+ badmouthing σε φίλους που δεν παρακολουθούν το site

2ον:Δεν υπάρχει πληροφόρηση στην ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ παραπληροφόρηση.
Ότι του προμοτάρουν του μαλάκα του Έλληνα (αξίωμα 1ον) αυτό θα γαμήσει.Defacto.
χμ, 1 φορά σε πιάνουν κότσο πχ Μόνικα η Σέρβα φίλος μπήκε με 50ρι αλλά του ήταν με το προφυλακτικό στο χέρι, γρήγορα-γρήγορα του έλεγε, φυσικά φιλτράρω την πληροφορία πριν την δω στο site, λογικά και άλλοι το ίδιο κάνουν αν όχι 1 φορά του τα κλέβεις τα λεφτά του άλλου, αλλιώς δεν ξαναπάς αν δεν μείνεις ευχαριστημένος..

3ον:Οι ιδιοκτήτες θα φέρουν καλά κομμάτια;
Θα βάλουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους και να ανοίξουν των Ελλήνων;
Σοβαρολογείς;;; λέω αν ανοίξουν πολλά και ο ανταγωνισμός είναι ομαλός/ελεύθερος μόνο τότε θα επιβιώσουν οι πιο ορθολογικές εταιρίες..
Θα συνεχίσουν να φέρνουν μέτριες και σαβούρες και θα τις προμοτάρουν ως μουνάρες οπως κάνουν εδώ και χρόνια. (Αξίωμα 2ον).
Γιατί να αλλάξουν πετυχημένη και εύκολη συνταγή;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μα αν ανοίξουν νέα ρδέλα δεν θα ψάξουν κάποιοι ιδιοκτήτες για καλά κομμάτια?? (όχι όλοι, έστω το 10% σου λέω εγώ), αν τυχόν βρουν με διάφορους τρόπους τότε να δεις πότε πέφτουν οι τιμές... οι άλλοι 90% απλά θα φέρουν μπάζα τσιγγανορουμάνες που θα φύγουν νύχτα βέβαια, αλλά τουλάχιστον έτσι ρίχνονται οι τιμές από την πλευρά supply-side, από demand-side στον ιδιωτικό τομέα μόνο εμπάργκο καταναλωτών και πληροφόρηση παίζει για να βελτιωθούν οι τιμές/υπηρεσίες..

Οι ιδιοκτητες ειναι καρτελ δεν εχουν ανταγωνισμο μεταξυ τους. Αν βοηθουσαν οι νομοι και γινοταν πολεμος μαφιοζων θα μπορουσαν να ανοιξουν στουντιο πολυτελειας τυπου mini FKK με πολλες πουτανες και καλες τιμες.

Άρα εμπάργκο στις πουτάνες δεν πρόκειται να κάνει ΠΟΤΕ, ακόμα και τσίτες μαλλιαρές από την Αφρική, να γεμίσουν τα μπουρδέλα.

Ο Ελληνας δε συνεργαζεται με αλλους για να κανει εμπαργο. Ατομικα μονο οσοι δεν ψαρωνουν μπροστα στις τσατσαδες πληρωνουν την κανονικη τιμη, 15 ευρο.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Οι ιδιοκτητες ειναι καρτελ δεν εχουν ανταγωνισμο μεταξυ τους. Αν βοηθουσαν οι νομοι και γινοταν πολεμος μαφιοζων θα μπορουσαν να ανοιξουν στουντιο πολυτελειας τυπου mini FKK με πολλες πουτανες και καλες τιμες.

να σου πω, καρτέλ με 1,000 εταιρίες δύσκολα γίνεται, και αν γίνει δεν διαρκεί πολύ! ο OPEC κράτησε 10-20 χρόνια και μετά έσπασε το καρτέλ του (Σ.Αραβία τους κρέμασε συγκεκριμένα) και είναι 10-13 πετρελαιοπαραγωγές χώρες, πως 1,000 φρέσκα ρδέλα θα έρθουν σε συμπαιγνία μεταξύ τους??? και τα άλλα 10,000 που ήδη υπάρχουν??? μόνο το κόστος τηλεφώνων, διοίκησης κτλ για να κάνουν καρτέλ σε τιμές (πχ 20), ποσότητα πχ 1 εκτόνωση και ποιότητα πχ προφυλακτικό με την μία είναι γιγάντιο, κάποια δεν θα ακολουθήσουν ή και να ακολουθήσουν θα σπάσουν σχεδόν αμέσως...(τσέκαρε λίγο Μίκρο-μορφές αγοράς)

Ο Ελληνας δε συνεργαζεται με αλλους για να κανει εμπαργο. Ατομικα μονο οσοι δεν ψαρωνουν μπροστα στις τσατσαδες πληρωνουν την κανονικη τιμη, 15 ευρο.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
θα υπαρχει προβλημα με τα πενταευρα στα ρέστα καλυτερα στα 10€

Σωστός.
Το κίνημα των 15 ευρώ το ξεκίνησαν οι Αφγανοί, οπότε δεν είναι δίκαιο να το σφετεριστούμε.
Γαμήσι με δεκάευρο, εδώ και τώρα, ΠΑΝΤΟΥ.

:grin:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Έχει καταντήσει όντως εκνευριστικό, να βάζουν σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα της Φυλής, Αφγανούς σκατοβρωμιάρηδες που να φάνε δεν έχουν    :-  αλλά να γαμήσουν 15 ευρώ τα δίνουν.
Τι λες τώρα.
Και λέω 15 γιατί, έγινα κι εγώ μάρτυρας μείωσης τιμής, σε Αφγάνια, στο Φυλής 84Α πριν μερικές ημέρες.
Δεν πατάω ξανά, μέχρι να ξεκουμπιστούν οι λαθρομετανάστες και οι πουτάνες που πάνε με δαύτους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Έχει καταντήσει όντως εκνευριστικό, να βάζουν σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα της Φυλής, Αφγανούς σκατοβρωμιάρηδες που να φάνε δεν έχουν    :-   αλλά να γαμήσουν 15 ευρώ τα δίνουν.
Τι λες τώρα.
Και λέω 15 γιατί, έγινα κι εγώ μάρτυρας μείωσης τιμής, σε Αφγάνια, στο Φυλής 84Α πριν μερικές ημέρες.
Δεν πατάω ξανά, μέχρι να ξεκουμπιστούν οι λαθρομετανάστες και οι πουτάνες που πάνε με δαύτους.

Και εμενα μου εχει κανει εντυπωση που βρικουν λεφτα να πηγαινουν τοσο τακτικα στα μπουρδελα. Και οχι δεν προκειται για διαφορετικα ατομα. Παραμενουν αρκετο διαστημα Ελλαδα και χαλανε τα 15ευρα στις πουτανες οπως εμεις τα 2ευρα για σουβλακι. Και απ οτι εχω προσεξει το Μεταξουργιο το σνομπαρουν!

Υποθετω οτι προκειται για τιποτα αρχοντοχωριατες Αφγανους που πουλησαν την περιουσιες τους και ηρθαν σε πιο ευφορες πεδιαδες. Η παλια φουρνια Αφγανων ηταν μπατιρηδες ορισμενοι εξ αυτων δε και ηρωινομανεις. Οι πρωτοι που ειδα με πιπες σισα και γκαζακια ηταν Αφγανοι.
Δυστυχως οι πλουσιοι ειναι το ιδιο απλυτοι με τους φτωχους. Νομιζουν οτι το μπανιο σε αρρωσταινει και σκουπιζουν τον κωλο με τα δαχτυλα.

Taranis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Όχι, γιατί απλά δεν θα έχει αλλάξει το προϊόν, δηλαδή οι πουτάνες: παντού τα ίδια μπάζα θα είναι, ας ανοίξουν και 1.000.000 καινούρια μπορντέλα.
Αν όμως έρθουν ΡωσσοΟυκράνια μουνέτα, στην ίδια τιμή, όλοι θα γαμάνε το νέο και πιο ωραίο προϊόν και οι παλιές θα βαράνε μύγες.
Οπότε θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές για να γίνουν ανταγωνιστικές.

:thefinge:
Με 10 και 20 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση για ρώσο ουκρανές. Ξέρουν την αξία τους και πάνε Ευρώπη και Aμερική  όπου περνούν γερά πακέτα. Kαι αυτές που έρχονται εδώ κάτω από 150 δεν πάνε  

stelix

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γίνεται αγαπητοί συναγωνιστές να πορευθούμε με τιμές μιας δεκαετίας ή επταετίας πριν

Εσείς με τα ''μαγαζιά'', γραφεία κτλ ρίχτε λίγο τις απαιτήσεις...

ξέρετε είναι το ''κακό κάρμα'' που με κάποιο τρόπο σας ''τρώει'' όσα έχετε βγάλει και έρχεται η νέμεσις μετά την αλλαζονεία...

χαμηλώστε λίγο το μύτο και ακούστε τι γίνεται έξω...

για πιάτσες κτλ προτείνω να πάει ένα δεκάρικο

Προτείνω

ΜΕΤΑΞΙ 7  ΕΥΡΩ ( ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΙΖΑ Η ΤΣΑΤΣΑ Ή Ο ΟΙΚΟΣ)

ΦΥΛΗΣ 15 ΕΥΡΩ  (ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ)

ΣΤΟΥΝΤΙΟ  30 (ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΥΓΕΣ)

ΒΙΖΙΤΕΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΩΣ ΜΠΑΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΎΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ

ΜΠΑΖΑ 40-60

ΜΟΥΝΑΡΕΣ
50-80

ΒΙΖΙΤΟΓΡΑΦΕΙΑ 80-100 ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ

Ακούω προτάσεις  :hi:
+1

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αρκετά γραφεία βλέπω κινούνται στα 100 πλέον με εξτρά για 2ο παστέλι+20.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
''Μαζί με τον βασιλικό,ποτίζεται κι η γλάστρα'',λέει μια παροιμία στο χωριό μου,ή αντίστροφα,''μαζί με τα ξερά,καίγονται και τα χλωρά'',λέει μια άλλη.Ότι λειτουργούν αρκετά μαγαζιά στο εικοσάρικο,με εφάμιλλες ή και χειρότερες υποδομές και υπηρεσίες από αυτές του Μεταξουργείου,πιστεύω πως είναι αδιαμφισβήτητο.Ο καταναλωτής-πελάτης-μπουρδελιάρης στο τέλος καθορίζει τις τιμές...  ;)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εγώ όταν τα μπαζομέτρια μου λένε "Θα περάσεις;;;" τους απαντάω ούτε με δεκάευρο, στη Φυλής και Λιοσίων, και φεύγω.
Και πραγματικά αρκετές δεν αξίζουν 20 ευρώ στη Φυλής αλλά και Λιοσίων.Με το ζόρι δέκα ευρώ.

Δεν γίνεται σε Λιοσίων και Φυλής επειδή υπάρχουν 4-5 καλά μουνιά να ανεβάζουν την τιμή και για τις άλλες που 'ναι για τα μπάζα και δεν αξίζουν ούτε 10 ευρώ.
Όσο κάνουν αυτό το κόλπο οι πουστρονταβάδες από εμένα θα παίρνουν τ' αρχίδια μου.

είδα στο φυλής 74 πρωινή δυο μπάζα αριστερα και δεξιά που ούτε 10 δεν αξίζουν ... η μια καχεκτικό αλβανάκι με βυζί στο πάτωμα και η άλλη κοντή ξυπόλητη σαν γιουβαρλάκι με μάπα άθλιας τσιγγάνας :vomit:
έχεις δίκαιο πάντως

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ όταν τα μπαζομέτρια μου λένε "Θα περάσεις;;;" τους απαντάω ούτε με δεκάευρο, στη Φυλής και Λιοσίων, και φεύγω.
Και πραγματικά αρκετές δεν αξίζουν 20 ευρώ στη Φυλής αλλά και Λιοσίων.Με το ζόρι δέκα ευρώ.

Δεν γίνεται σε Λιοσίων και Φυλής επειδή υπάρχουν 4-5 καλά μουνιά να ανεβάζουν την τιμή και για τις άλλες που 'ναι για τα μπάζα και δεν αξίζουν ούτε 10 ευρώ.
Όσο κάνουν αυτό το κόλπο οι πουστρονταβάδες από εμένα θα παίρνουν τ' αρχίδια μου.

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Μη μασάτε.
Γαμάτε στανταράκια.
Και μη παραμυθιάζεστε από τους ρουφιάνους που αλλοιώνουν την αλήθεια στις ενημερώσεις - Ο Θεός να τις κάνει - και ΓΡΑΨΤΕ την αλήθεια όπως τη βλέπετε, όχι ωραιοποιημένη.
Με ρεαλισμό.
Αληθινές ενημερώσεις.
Όχι άλλα ψέμματα.
Έλεος πια.
Μυστη επετρεψε μου να κανω μια παρατηρηση μονο.
Επειδη το εχω συζητησει αυτο το θεμα με αρκετους μυστες και εχω κατηγορηθει στο παρελθον ως υπερβολικος στο θεμα βαθμολογια εμφανισης, θα πρεπει να κατανοησετε εσεις οι παλιοι οτι πρωτον τα γουστα απο ατομο σε ατομο διαφερουν και δευτερον οτι εμεις οι νεοτεροι μυστες δεν εχουμε προλαβει τις χρυσες εποχες της δεκαετιας 90 εως τα μεσα των 00's με τις διμετρες μουναρες ρωσιδες.
Η δικη μας η γενια γαλουχηθηκε σχεδον αποκλειστικα με γυφτικο μουνοζουμο οποτε καταλαβαινεις οτι εχουμε διαφορετικα σημεια αναφορας ως προς το ωραιο. :hi:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
''Μαζί με τον βασιλικό,ποτίζεται κι η γλάστρα'',λέει μια παροιμία στο χωριό μου,ή αντίστροφα,''μαζί με τα ξερά,καίγονται και τα χλωρά'',λέει μια άλλη.Ότι λειτουργούν αρκετά μαγαζιά στο εικοσάρικο,με εφάμιλλες ή και χειρότερες υποδομές και υπηρεσίες από αυτές του Μεταξουργείου,πιστεύω πως είναι αδιαμφισβήτητο.Ο καταναλωτής-πελάτης-μπουρδελιάρης στο τέλος καθορίζει τις τιμές...  ;)

Ναι, αλλά εδώ είναι Αθήνα.
Όχι τα χωριά μας.
Τα δεδομένα αλλάζουν.
Υπέρ μας.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
είδα στο φυλής 74 πρωινή δυο μπάζα αριστερα και δεξιά που ούτε 10 δεν αξίζουν ... η μια καχεκτικό αλβανάκι με βυζί στο πάτωμα και η άλλη κοντή ξυπόλητη σαν γιουβαρλάκι με μάπα άθλιας τσιγγάνας :vomit:
έχεις δίκαιο πάντως

Μη μασάτε.
Γαμάτε στανταράκια.
Και μη παραμυθιάζεστε από τους ρουφιάνους που αλλοιώνουν την αλήθεια στις ενημερώσεις - Ο Θεός να τις κάνει - και ΓΡΑΨΤΕ την αλήθεια όπως τη βλέπετε, όχι ωραιοποιημένη.
Με ρεαλισμό.
Αληθινές ενημερώσεις.
Όχι άλλα ψέμματα.
Έλεος πια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Παλια δεν ηταν φιξ οι τιμες.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σκάσε ρε βλαμμένε

Σ' αυτό έχει δίκαιο, ο Νιούκεμ.
Κάθε μία πουτάνα να πληρώνεται ανάλογα με τις υπηρεσίες της ή την ομορφιά της ή και τα δύο μαζί αν συνυπάρχουν.
Υπήρχε μία μέτριας εμφάνισης πουτάνα ονόματι Άννα στο Φυλής 71Α πριν αρκετά χρόνια.
Το γαμήσι που έκανε στο δωμάτιο ήταν απίστευτο και κυρίως όχι κασσέτα.
Κάθε φορά και διαφορετικό αλλά πάντα γαμάτο.
Η Χριστίνα Καζακστάν μπροστά της ήταν RAKS 90άρα.
Κάθε φορά έφευγα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου με ΥΠΕΡΑΠΛΟ πρόγραμμα.Ούτε καν 69!!!
Μη δίνεται τα φράγκα σας στις ΦΟΛΕΣ.
Κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα μακριά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom