artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
κι εγω λευκα τα παιρνω για να τα βρισκω ευκολα στο αμαξι οταν πεφτει κατω
2 κακογουστοι
κι εγω λευκα τα παιρνω για να τα βρισκω ευκολα στο αμαξι οταν πεφτει κατω
τι να το παρουμε ρε λια?μαυρο?ασορτι με το σκαρπινι?2 κακογουστοι
τι να το παρουμε ρε λια?μαυρο?ασορτι με το σκαρπινι?
ειπαμε να ταιριαζει με την καλτσα καλυτερα
Και με την σκελέα τύπετι να το παρουμε ρε λια?μαυρο?ασορτι με το σκαρπινι?
ειπαμε να ταιριαζει με την καλτσα καλυτερα
top οθονη κ αριστη ποιοτητα κατασκευης
φιλε ειχα το iphone 4 σε απρο κ ομολογω οτι ηταν μπανικο ...
ειμαι nudist ρε μαν,,φοραω μονο το σκαρπινι κ το σανελ 5!!Και με την σκελέα τύπε
top οθονη κ αριστη ποιοτητα κατασκευης
απλα προτιμω πλεον πιο μεγαλες οθονες κ adroid σαν λειτουργικο!!!
για να δουμε το νεο iphone,,ισως το προτιμησω του χρονου,ναχε πεσει κι η τιμη του καπως
350 εχει το 64αρι αν το παρεις απο κινεζικο μαγαζι..Αν το παρεις απο το ευρωπαικο xiaomishop πληρωνεις ενα 50αρι παραπανω αλλα εχεις 2 χρονια εγγυησηκαλη εταιρεια
θεωρειται η κινεζικη apple
τα χαρακτηριστικα τοπ,οπως s5 με καλυτερη ram αλλα χειροτερη καμερα
τιμη ομως? εγγυηση??και βασικο ...sar?
λεφτας τυπε?top οθονη κ αριστη ποιοτητα κατασκευης
απλα προτιμω πλεον πιο μεγαλες οθονες κ adroid σαν λειτουργικο!!!
για να δουμε το νεο iphone,,ισως το προτιμησω του χρονου,ναχε πεσει κι η τιμη του καπως
καλο το sar ,imop καλυτερη η διετης εγυηση για 50ε350 εχει το 64αρι αν το παρεις απο κινεζικο μαγαζι..Αν το παρεις απο το ευρωπαικο xiaomishop πληρωνεις ενα 50αρι παραπανω αλλα εχεις 2 χρονια εγγυηση
αντι για 1 που δινουν τα εκτος ευρωπης μαγαζια.Αλλα δεν προκειται να την χρειαστεις ειναι σκυλια τα μοντελα αυτης της εταιριας.
Το σαρ ειναι σχεδον ιδιο με του s5 0,5 head 0,4 body
Στην εποχη μας ποιος κραταει κινητο πανω απο χρονο ρε τυπε δεν προλαβαινουν να βγαζουν ναυαρχιδες οι εταιριες.καλο το sar ,imop καλυτερη η διετης εγυηση για 50ε
εαν θες να το μεταπουλησεις του χρονου μετραει ναναι σε εγγυηση,,Στην εποχη μας ποιος κραταει κινητο πανω απο χρονο ρε τυπε δεν προλαβαινουν να βγαζουν ναυαρχιδες οι εταιριες.
Και να μας παιρνουν το χρημα.
οχι ρε μαν,δεν πειναμε κιολας,αλλα κινητο αλλαζουμε ,οχι τζιπ καθε χρονο,,λεφτας τυπε?
Τυπε ρεντ εσυ που εχεις χρημα μια τετοια σκουπα πρεπει να παρεις.λεφτας τυπε?
τύπε εγώ είμαι παραδοσιακόςΤυπε ρεντ εσυ που εχεις χρημα μια τετοια σκουπα πρεπει να παρεις.
μεταπωληση εχει μονο το μηλο.εαν θες να το μεταπουλησεις του χρονου μετραει ναναι σε εγγυηση,,
οτι εισαι κακογουστος δειχνει?
μεταπωληση εχει μονο το μηλο.
ισως ειναι και ο μοναδικος λογος να το αγορασεις,περα απο την ομορφη εμφανιση του.
ολα τ αλλα,μολις τα παιρνεις τα παντρευεσαι αλλιως πανε για σκοτωμα.
εγω τα πουλησα κ τα δυο k s3 περσυ k s4 φετος,,,μεταπωληση εχει μονο το μηλο.
ισως ειναι και ο μοναδικος λογος να το αγορασεις,περα απο την ομορφη εμφανιση του.
ολα τ αλλα,μολις τα παιρνεις τα παντρευεσαι αλλιως πανε για σκοτωμα.
γιατί ρε μαν;