Νέα

Πρόταση για κινητό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
samsung? δειτε κανενα htc... κλασεις ανωτερο κατ εμε

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
samsung? δειτε κανενα htc... κλασεις ανωτερο κατ εμε
ολα αυτα τα τηλ htc sammy εχουν θεμα με φωτηνοτητα οθονης  :S
δεν κανουν για την μερα στην ελλαδα
ειχα το S4 ,,kaλο κινητο αλλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙς ΤΙΠΟΤΑ  την μερα ,,,,,,,,,,πηρα τωρα το  S5 σαφως και πολυ πιο ακριβο,αλλα τουλαχιστον ειναι πολυ πιο φωτεινο  
ευχαριστημενος ειμαι,τοχω κρατησει για ρεζερβα απο το SAMSUNG Grand duos 5inch με οθονη TFT,
οι αμολεντ εχουν ολες θεμα εκτος απο του S5 K NOTE3 οπως προειπα
τα ΗΤC μια αο τα ιδια σε φωτηνοτητα,πολυ χαμηλη... :S

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
το πιο vfm νομιζω αυτο το καιρο ειναι το s4 mini
ειναι μικρη η  οθονη αν σερφαρεις αρκετα,συν  κ τ αλλα μειον που προανεφερα,,,για μενα πολυ καλυτερο vfm  με οθοναρα
to  SAMSUNG grand ,,ΚΑΙ DUAL SIM  ;)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ολα αυτα τα τηλ htc sammy εχουν θεμα με φωτηνοτητα οθονης  :S
δεν κανουν για την μερα στην ελλαδα
ειχα το S4 ,,kaλο κινητο αλλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙς ΤΙΠΟΤΑ  την μερα ,,,,,,,,,,πηρα τωρα το  S5 σαφως και πολυ πιο ακριβο,αλλα τουλαχιστον ειναι πολυ πιο φωτεινο  
ευχαριστημενος ειμαι,τοχω κρατησει για ρεζερβα απο το SAMSUNG Grand duos 5inch με οθονη TFT,
οι αμολεντ εχουν ολες θεμα εκτος απο του S5 K NOTE3 οπως προειπα
τα ΗΤC μια αο τα ιδια σε φωτηνοτητα,πολυ χαμηλη... :S

ακομα το s4 εχς φιλε αλλα δεν εχω παραπονο απο φωτεινοτητα ..  απο μπαταρια ομως πολλα.. συγκριτικα με το One που κυκλοφορει τα τρωω σε καμερα , μπαταρια κ ηχεια με διαφορα... τωρα βγηκε το Μ8... αν βρω να το δωσω το δικο μου κανενα 200αρικο θα παω να πατω το μ8

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ακομα το s4 εχς φιλε αλλα δεν εχω παραπονο απο φωτεινοτητα ..  απο μπαταρια ομως πολλα.. συγκριτικα με το One που κυκλοφορει τα τρωω σε καμερα , μπαταρια κ ηχεια με διαφορα... τωρα βγηκε το Μ8... αν βρω να το δωσω το δικο μου κανενα 200αρικο θα παω να πατω το μ8
To M8 δεν ασχοληθηκα παροτι εχω καλη αποψη για HTC.καλυτερα ποιοτικα απο τα σαμσουνγκ,αλλα οχι για πιο πανω τιμη βεβαια...
εμενα μου δωσαν το S5 με 200ε ,οοτε δεν το συζητησα για οτιδηποτε αλλο
το s4 κι ολες οι αμολεντ επιμενω δεν βλεπεις τιποτε σε ηλιο.... :S

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
To M8 δεν ασχοληθηκα παροτι εχω καλη αποψη για HTC
μου δωσαν το S5 με 200ε ,οοτε δεν το συζητησα
το s4 κι ολες οι αμολεντ επιμενω δεν βλεπεις τιποτε σε ηλιο.... :S

δενν ειμαι κανενας γνωστης ρε τυπε και οι αμολεντ δε ξερω τι ειναι αλλα .... μια χαρα βλεπω τι να σου πω?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δενν ειμαι κανενας γνωστης ρε τυπε και οι αμολεντ δε ξερω τι ειναι αλλα .... μια χαρα βλεπω τι να σου πω?
amoled και tft ειναι τυποι οθονης,,καλυτερα χρωματα οι πρωτες πιο φωτεινες οι δευτερες συνηθως
πολυ βασικα θεματα για μενα
1.φωτεινοτητα κι οθονη απο 4.5 μινιμουμ
2.αυτονομια,μπαταρια μινιμουμ 2200
3,επεξεργαστης και ram μινιμουμ 1.5
4.εγγυηση κ μπραντ εταιρειας
5.waterproof

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Nokia_3310_blue.jpg
απο αμφιπολη το πηρες μαν?  :grin:

Επισκέπτης

Είναι ο καλύτερος και πιο εξελιγμένος τύπος οθόνης που υπάρχει σε κινητά και τάμπλετ.
Υπάρχουν ακόμη οι super amoled και οι super amoled plus που ουσιαστικά η μία αποτελεί εξέλιξη της άλλης.
Αν δεν έβλεπες καλά και με οθόνη amoled,δεν θα ήθελες κινητό αλλά οφθαλμίατρο.  :grin:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
μιλαμε για ευρος γνωσεων οχι μαλακιες

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Είναι ο καλύτερος και πιο εξελιγμένος τύπος οθόνης που υπάρχει σε κινητά και τάμπλετ.
Υπάρχουν ακόμη οι super amoled και οι super amoled plus που πουσιαστκά η μία αποτελεί εξέλιξη της άλλης.
Αν δεν έβλεπες καλά και με οθόνη amoled,δεν θα ήθελες κινητό αλλά οφθαλμίατρο.  :grin:
μην κανες τον πονηρο μαν γιατι το θεμα του s4 ειναι διαπιστωμενο,μπες στο myphone.gr το γραφουν πολλοι "οφθαλμιατροι"
super amoled k amoled ειχαν πολυ καλη ποιοτητα χρωματων κλπ,αλλα σε ηλιο ξεχαστες
κ μην ξεχνας μιλας σε κατοχο s5,,, ;) αρα δεν ειμαι κοντρα στην εταιρεια
τωρα στο s5
δουλεψαν πανω στο θεμα φωτηνοτητα 30% πιο πολυ κι επιτελους η οθονη διαβαζετε ανετα και στην ελλαδα σε ηλιο  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom