gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
συμφωνώτο πιο vfm νομιζω αυτο το καιρο ειναι το s4 mini
συμφωνώτο πιο vfm νομιζω αυτο το καιρο ειναι το s4 mini
ολα αυτα τα τηλ htc sammy εχουν θεμα με φωτηνοτητα οθονης :Ssamsung? δειτε κανενα htc... κλασεις ανωτερο κατ εμε
ειναι μικρη η οθονη αν σερφαρεις αρκετα,συν κ τ αλλα μειον που προανεφερα,,,για μενα πολυ καλυτερο vfm με οθοναρατο πιο vfm νομιζω αυτο το καιρο ειναι το s4 mini
ολα αυτα τα τηλ htc sammy εχουν θεμα με φωτηνοτητα οθονης :S
δεν κανουν για την μερα στην ελλαδα
ειχα το S4 ,,kaλο κινητο αλλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙς ΤΙΠΟΤΑ την μερα ,,,,,,,,,,πηρα τωρα το S5 σαφως και πολυ πιο ακριβο,αλλα τουλαχιστον ειναι πολυ πιο φωτεινο
ευχαριστημενος ειμαι,τοχω κρατησει για ρεζερβα απο το SAMSUNG Grand duos 5inch με οθονη TFT,
οι αμολεντ εχουν ολες θεμα εκτος απο του S5 K NOTE3 οπως προειπα
τα ΗΤC μια αο τα ιδια σε φωτηνοτητα,πολυ χαμηλη... :S
To M8 δεν ασχοληθηκα παροτι εχω καλη αποψη για HTC.καλυτερα ποιοτικα απο τα σαμσουνγκ,αλλα οχι για πιο πανω τιμη βεβαια...ακομα το s4 εχς φιλε αλλα δεν εχω παραπονο απο φωτεινοτητα .. απο μπαταρια ομως πολλα.. συγκριτικα με το One που κυκλοφορει τα τρωω σε καμερα , μπαταρια κ ηχεια με διαφορα... τωρα βγηκε το Μ8... αν βρω να το δωσω το δικο μου κανενα 200αρικο θα παω να πατω το μ8
To M8 δεν ασχοληθηκα παροτι εχω καλη αποψη για HTC
μου δωσαν το S5 με 200ε ,οοτε δεν το συζητησα
το s4 κι ολες οι αμολεντ επιμενω δεν βλεπεις τιποτε σε ηλιο.... :S
amoled και tft ειναι τυποι οθονης,,καλυτερα χρωματα οι πρωτες πιο φωτεινες οι δευτερες συνηθωςδενν ειμαι κανενας γνωστης ρε τυπε και οι αμολεντ δε ξερω τι ειναι αλλα .... μια χαρα βλεπω τι να σου πω?
απο αμφιπολη το πηρες μαν?
δενν ειμαι κανενας γνωστης ρε τυπε και οι αμολεντ δε ξερω τι ειναι αλλα .... μια χαρα βλεπω τι να σου πω?
μην κανες τον πονηρο μαν γιατι το θεμα του s4 ειναι διαπιστωμενο,μπες στο myphone.gr το γραφουν πολλοι "οφθαλμιατροι"Είναι ο καλύτερος και πιο εξελιγμένος τύπος οθόνης που υπάρχει σε κινητά και τάμπλετ.
Υπάρχουν ακόμη οι super amoled και οι super amoled plus που πουσιαστκά η μία αποτελεί εξέλιξη της άλλης.
Αν δεν έβλεπες καλά και με οθόνη amoled,δεν θα ήθελες κινητό αλλά οφθαλμίατρο.
στο διορθωσα λιγο...μιλαμε για ευρος μαλακιας
14 χρονια εγγυηση
Το 5210 ήταν το καλύτερο που ήταν αδιάβροχο...Απ' τα καλύτερα κινητά η θήκη για τη μπαταρία πίσω γινόταν και πορτοφόλι
τοχα παρει κανα 2 φορες,,οταν ημουν νεος...Απ' τα καλύτερα κινητά η θήκη για τη μπαταρία πίσω γινόταν και πορτοφόλι
στο διορθωσα λιγο...
πολυ ανασκαφη ρε παιδες..Το 5210 ήταν το καλύτερο που ήταν αδιάβροχο...
http://[URL unfurl="true"]www.tsamkossoglou-bros.gr/slides/13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σωστος,,τωρα το ειδα :thumbsup: ;D ;D