giannis146
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας παιδιά την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι Αθήνα σε ξενοδοχείο για 3 ημέρες θέλω τα φώτα σας και προσωπικές προτάσεις για κοπέλες που κάνουν outcall services
Αφού έχεις πάρει και ξέρεις.γιατι δεν ενημερώνεις,και ζητάς μόνο πληροφορίες;Την έχω πάρει την κοπέλα και είμαι πουλ ευχαριστημένος
τι προτασεις ρε τυπε. ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα.Ακούω άλλες προτάσεις
Δεν νομίζω να έχουν ξαναέρθει αλλά τις έχω βάλει στα must και τις δύο.Όντως τώρα που είδα το post σου μπήκα να τις δω...
Έχουν ξανάρθει τα φρούτα αυτά...;
ε τοτε του προτεινω να παρει την πιο ομορφηΣωστός αλλά ο φίλος θέλει κάποια πρόταση...
Οι σελίδες των γραφείων και των ανεξάρτητων είναι γεμάτες προτάσεις. Ακόμη και προτάσεις γάμουΣωστός αλλά ο φίλος θέλει κάποια πρόταση...
Ρε φίλε γεμάτο κριτικές το site και αγγελίες το διαδίκτυο, δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα ή καβλαντίζεις με ανούσιες συζητήσεις ;;;Καλησπέρα σας παιδιά την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι Αθήνα σε ξενοδοχείο για 3 ημέρες θέλω τα φώτα σας και προσωπικές προτάσεις για κοπέλες που κάνουν outcall services
Τύπε δεν υπάρχει σωτηρία, εδώ ο άλλος ζητούσε τηλέφωνο από κορίτσι το οποίο έχει ολόκληρο νήμα δικό του.....Ρε φίλε γεμάτο κριτικές το site και αγγελίες το διαδίκτυο, δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα ή καβλαντίζεις με ανούσιες συζητήσεις ;;;
την καλημέρα μου.