Νέα

Πρόταση φιλοξενίας cg στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φίλε μου τα πράγματα εδώ κάτω είναι απλά.
Αν θές στο ¨τζάμπα¨ γαμάς. Θα σου πρηστούν λίγο τα όργανα με τις μαλακίες που θα υποστείς μετά, αλλά ¨τζάμπα¨ μου ήθελες.
Τώρα αν θέλεις κάτι πληρωμένο, για να κοιμηθείς και ήσυχος το βράδυ, παίρνεις το πρώτο αεροπλάνο ή παπόρι και πας, που αλλού, στην Αθήνα. Τουλάχιστον με τις περιγραφές που κάνετε βρίσκουμε και κάτι καλό.
Τόσο καλά λοιπόν τα πράγματα από την Κρήτη. Καλά να περάσετε όσοι μας έρθετε, αρκεί να μην ψάχνετε τίποτα περίεργα πληρωμένα.....

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
flesh αστο τα Χανιά έιναι ιδιάζουσα περίπτωση.Μέχρι στιγμης έχω μείνει σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδος πλήν μερικών της Πελλοπονήσου και ήττα σαν τον χειμώνα σε Χανιά δεν  την φάνταζεσαι ούτε σε εφιάλτες του Kρούγκερ....Το τι ατάκες θα ακούσεις ακόμα και από την χειρότερη σαύρα θα ψάχνεις να δεις που είναι κρυμμένη η κάμερα που σου κάνουν πλάκα...Δοκίμασε μια επισκεψή χειμώνα και θα με θυμηθείς.(Εκτός αν παίξεις τον balader πάντα,τον χαρακτήρα σου A.K.A porche και άνω όπου οι όλες οι γύναικες  εκτιμάνε...)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω ότι οι κρητικιές και ειδικά οι χανιώτισες είναι από τις πιο απαίσιες γυναίκες που έχω γνωρίσει.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Καλησπερα κοριτσια

Προσφερω δωρεαν σπιτι σε σοβαρο, εμφανησιμο, συνηδειτοποιημενο κοριτσι, που θελει να μεινει καποιο χρονικο διαστημα στα Χανια, και εχει ορεξη να βγαλει καποιο καλο εισοδημα...

η αγγελεια δεν ειναι πλακα! οποια πραγματικα ενδιαφερεται να απαντησει pm

Ψυχοπονιάρη...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θα συμφωνήσω ότι οι κρητικιές και ειδικά οι χανιώτισες είναι από τις πιο απαίσιες γυναίκες που έχω γνωρίσει.
Ε ρε παίδες μην το παρατραβάμε τώρα.
Είπαμε αν θες, γαμάς.
Το πρόβλημα μας είναι οτι δεν έχουμε αντίστοιχες πληρωμένες υπηρεσίες με την Αθήνα για να μην ασχολούμαστε συνέχεια με τισ κάργιες.

Επισκέπτης
πιστεύω ότι να αντί για τα Χανιά την φιλοξενήσεις προς τα Ανώγια μεριά θα έχεις μεγαλύτερη συμμετοχή.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για να παρεις κρητικια δεν θέλει κοπο αλλα θέλει τρόπο.Και στην τελική πήγενε στο ρέθυμνο εκει που ειναι το univercity πήγενε στιν παλια πόλη και εκει να δεις πόσες έχει που ψάχνονται.και ισως μερικές με κάποιο δωράκι....αν με πιάνεις.το 2003 που ήμουν φαντάρος εκει ειχα βαρεθεί να σκίζω βεβαια μερικές φορές επαιζε και ρολο οτι ημουν φανταρος.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
πιστεύω ότι να αντί για τα Χανιά την φιλοξενήσεις προς τα Ανώγια μεριά θα έχεις μεγαλύτερη συμμετοχή.
Συμμετοχή σίγουρα, αλλά μάλλον σε :ak: :ak: :ak: :ak: . Α ναι, και λίγο από :bottom: :bottom: :bottom: . Και μάλλον που θα καταλήξεις σε :boff: :humpleg: :knockinb: :sperm:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και εγω θα φιλοξενησω οποια κοπελα θελει σε παραλιακη βιλα στην αιγινα χωρις χρημα.

μια πιπα το πρωι μεσημερι βραδυ και μετα 5-5 ας τους περνει να μας κραζει ολο το νησι.... :cheesy:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ε ρε παίδες μην το παρατραβάμε τώρα.
Είπαμε αν θες, γαμάς.
Το πρόβλημα μας είναι οτι δεν έχουμε αντίστοιχες πληρωμένες υπηρεσίες με την Αθήνα για να μην ασχολούμαστε συνέχεια με τισ κάργιες.

Το θέμα είναι ότι είναι τόσο προβληματικές που καλύτερα να τον δώσεις σε σκυλόψαρο. Το παίζουν πολύ τσαούσες και τσαμπουκαλούδες, η δε συμπεριφορά τους είναι αχαρακτήριστη. Μακριά!

antzy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μην λετε κακιες ρε αγορακια αναμεταξυ σας.......

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κοριτσια

Προσφερω δωρεαν σπιτι σε σοβαρο, εμφανησιμο, συνηδειτοποιημενο κοριτσι, που θελει να μεινει καποιο χρονικο διαστημα στα Χανια, και εχει ορεξη να βγαλει καποιο καλο εισοδημα...

η αγγελεια δεν ειναι πλακα! οποια πραγματικα ενδιαφερεται να απαντησει pm
φταινε οι πολλες τσοντοφωτογραφιες που βλεπει το απειρο ματι και διαβαζετε τετοια πραγματα εδω μεσα.μπες και συ στην σειρα και αρχισε να γραφεις αγγελιες ξερεις σε ποιο σαιτ.στο πασιγνωστο zoo.gr.χαχααχ

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Eχει δίκιο ο tough και την αγγελία μια χαρά τη βρίσκω.
Αν δεν έχεις ζήσει χειμώνα χανιά δεν έχεις δει τίποτα!!!
3 χρόνια είμαι κάτω και συνέχεια τα ίδια ευτυχώς έρχεται καλοκαίρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom