Νέα

Ζω ενα δράμα...βοηθήστε με αν μπορείτε και ξέρετε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daikatana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε χρησταρα τωρα τι μου λες??
διαβαζεις το musclemag κ μου λες τι ειναι το καθενα???
πες μου οταν κοψεις ΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΟΞΕΙΔΙΟ τι επιπτωσεις εχεις εαν ξερεις κ ασε τις γνωσεις..

Δεν εχει σχεση τι διαβαζω.

Ασχολουμαι με το body building απο μικρη ηλικια και απο μικρη ηλικια εχω ριξει και πολυ μελετη σχετικα με τα συμπληρωματα τη διατροφη κλπ.

Ενας bodybuilder πρεπει να εχει και πολλες γνωσεις πανω σε αυτα....
Αν εχεις γνωσεις μετα μπορεις να κανεις και τους δικους σου συνδιασμους κλπ κλπ

Επισκέπτης

Ασχολουμαι με το body building απο μικρη ηλικια και απο μικρη ηλικια εχω ριξει και πολυ μελετη σχετικα με τα συμπληρωματα τη διατροφη κλπ.

πραφανως κ ο μποντυμπιλνταρας εχει ριξει πολυ μελετη...αυτο παει να πει οτι αυτα που περνει εχουν καλες επιπτωσεις στον εαυτο του????
χρησταρα [size=18pt]ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ[/size]...
επειδη εσυ μπορει να περνεις τεστοστερονες για να σου σηκωνεται το πουλακι [size=18pt]ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ[/size] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαλιστα κ δηλαδη οταν περνεις τεστοστερονη κ την κοψεις παλι καμια επιπτωση δεν εχει στον οργανισμο ε???
κ με τις αυξητικες το ιδιο συμβαινει φανταζομαι...μαλιστα πολυ ωραια...το μαθαμε το μαθημα μας σημερα...

Τι οταν παιρνεις τεστοστερονη??????????

Οταν παρεις ορμονες οπως τεστο και αυξητικη ορμονη κανεις και την αναλογη φαρμακευτικη θεραπεια και τοτε παμε αλλου.

Οταν ομως χρησιμοποησεις Συμληρωματα που διεγειρουν η' βοηθουν την εκκριση ορμονων
δςν υπαρχει κανενα προβλημα αν κανεις κανονικα τον κυκλο και δεν κανεις καταχρηση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μαλιστα κ δηλαδη οταν περνεις τεστοστερονη κ την κοψεις παλι καμια επιπτωση δεν εχει στον οργανισμο ε???
κ με τις αυξητικες το ιδιο συμβαινει φανταζομαι...μαλιστα πολυ ωραια...το μαθαμε το μαθημα μας σημερα...
Τι σχεση εχουν οι ορμονες με τα συμπληρωματα,ελεος με αυτη την καραμελα..

Εισαι απο αυτους που περπατανε σα συγκαμμενοι?.. :think:

Στο νημα του γυμναστηριου παρακαλω..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πραφανως κ ο μποντυμπιλνταρας εχει ριξει πολυ μελετη...αυτο παει να πει οτι αυτα που περνει εχουν καλες επιπτωσεις στον εαυτο του????
χρησταρα [size=18pt]ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ[/size]...
επειδη εσυ μπορει να περνεις τεστοστερονες για να σου σηκωνεται το πουλακι [size=18pt]ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ[/size] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μη λες μαλακιες...!

Shinobi

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει να κάνει εξετάσεις. Σίγα το θέμα. Και τα ψυχολογικά έχουν κάποια βάση. Δε μπορεί ξαφνικά νέο παιδί να μην διαρκεί η στύση του. Η ψυχολογία επηρρεάζεται άμεσα από τις ορμόνες τους νευροδιαβιβαστές τις κυτοκίνες κτλ κτλ. Μπορεί να γίνεται οτιδήποτε μεστον οργανισμό του. Δεν είπαμε να πάει να πάρει τπτ χωρίς να το ψάξει. Αλλά και να καθήσει έτσι και να περιμένει δεν είναι ότι το καλύτερο

Επισκέπτης
ρε παπαριδιδες το νιτρικο οξειδιο δεν ειναι κ τελειως αθωωο τι μαλακιες μου λετε...ποια καραμελα??
εγω δεν πηγαινω στα γυμναστηρια δεν εχω ρητωσει κ τα ξερετε εσεις ολα καλυτερα
δεν ειπα οτι ειναι επικυνδινα οι αργινινες,κρεατινες κ τα αμινοξεα
αλλα ΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΟΞΕΙΔΙΟ αμα το κοψεις μετα πεφτουν κ τα επιπεδα στον οργανισμο σου :uglystupid: :uglystupid:
αμαν ποια ξερολες...

Επισκέπτης
οταν λυσετε το προβλημα,πεστε μου σας παρακαλω προς τα που κλανει το μπαρμπουνι..
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε παπαριδιδες το νιτρικο οξειδιο δεν ειναι κ τελειως αθωωο τι μαλακιες μου λετε...ποια καραμελα??
αλλα ΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΟΞΕΙΔΙΟ αμα το κοψεις μετα πεφτουν κ τα επιπεδα στον οργανισμο σου :uglystupid: :uglystupid:
αμαν ποια ξερολες...
Δωσε λινκ για αυτο που λες κι μη λες αυτα που ακους σαν ατρανταχτο επιχειρημα,επειδη το ειπε ο μπατζανακης του τριτου ξαδερφου ενος γνωστου σου..δεν ισχυει αυτο που λες,ισχυει οταν παινεις στεροειδη,τοτε μειωνεται η παραγωγη ενδογενους τεστοστερονης

Επισκέπτης
οταν λυσετε το προβλημα,πεστε μου σας παρακαλω προς τα που κλανει το μπαρμπουνι..
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

εμενα μου ειπαν προς τα πανω για να αποφευγει την ανωση...ισχυει???

Επισκέπτης
Δωσε λινκ για αυτο που λες κι μη λες αυτα που ακους σαν ατρανταχτο επιχειρημα,επειδη το ειπε ο μπατζανακης του τριτου ξαδερφου ενος γνωστου σου..δεν ισχυει αυτο που λες,ισχυει οταν παινεις στεροειδη,τοτε μειωνεται η παραγωγη ενδογενους τεστοστερονης

τωρα θα βγω σε λιγο αλλιως θα το ψαξω το βραδυ κ θα το γραψω..
εσυ εχεις λινκ να μου πεις το αντιθετο???

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αμαν ποια ξερολες...

Ποιον ρωτησες μωρε.........
Πες τωρα κανα γυμναστη να γελασω........
Πολυ λιγοι ειναι γνωστες........

Το νιρτικο οξειδιο δεν ειναι ορμονη για να 'πεφτει' ειναι χημικη ενωση που διμιουργειται υπο συνθηκες

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οι περισσοτεροι λενε μια μαλακια που ακουνε απο εναν καραγκιοζη και την υποστηριζουν κιολας......

Παντου το 99% ειναι παπατζηλικιδες........

Επισκέπτης
Ποιον ρωτησες μωρε.........
Πες τωρα κανα γυμναστη να γελασω........
Πολυ λιγοι ειναι γνωστες........

Το νιρτικο οξειδιο δεν ειναι ορμονη για να 'πεφτει' ειναι χημικη ενωση που διμιουργειται υπο συνθηκες..........
γυμναστη δεν ρωτησα αλλα πες μου οτι τα ξερεις κ καλυτερα κ οτι εχεις κ πτυχιο στο συμπληρωμα να γελασω εγω ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει να κάνει εξετάσεις. Σίγα το θέμα. Και τα ψυχολογικά έχουν κάποια βάση. Δε μπορεί ξαφνικά νέο παιδί να μην διαρκεί η στύση του. Η ψυχολογία επηρρεάζεται άμεσα από τις ορμόνες τους νευροδιαβιβαστές τις κυτοκίνες κτλ κτλ. Μπορεί να γίνεται οτιδήποτε μεστον οργανισμό του. Δεν είπαμε να πάει να πάρει τπτ χωρίς να το ψάξει. Αλλά και να καθήσει έτσι και να περιμένει δεν είναι ότι το καλύτερο
Ρε μπας κι εισαι ο γιατρος Φικιωρης? :think:
[youtube=425,350]CXzpT6vCSdg[/youtube]
τωρα θα βγω σε λιγο αλλιως θα το ψαξω το βραδυ κ θα το γραψω..
εσυ εχεις λινκ να μου πεις το αντιθετο???
Μαζι με το δικο σου λινκ θα ερθει..

Επισκέπτης
εμενα μου ειπαν προς τα πανω για να αποφευγει την ανωση...ισχυει???
για ριξε μια καλυτερη ματια & οταν σιγουρευτεις,δωσε βεβαιη απαντηση..
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
dpfanatics/Stella Delacroix
1.jpg

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γυμναστη δεν ρωτησα αλλα πες μου οτι τα ξερεις κ καλυτερα κ οτι εχεις κ πτυχιο στο συμπληρωμα να γελασω εγω ...

Τι πτυχιο και μαλακιες....

Γιατι εσυ νομιζεις οτι οι γιατροι εχουν καμια γνωση πανω στα συμπληρωματα?

Αυτα που σου λεω μπορεις να τα ψαξεις σε εγκυρες πηγες και να δεις οτι ετσι ειναι και οχι απο το γνωστο του γνωστου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οι τσοντες του pleasuregiver ανασταινουν και νεκρο.. :rockon:

Επισκέπτης
Τι πτυχιο και μαλακιες....

Γιατι εσυ νομιζεις οτι οι γιατροι εχουν καμια γνωση πανω στα συμπληρωματα?

Αυτα που σου λεω μπορεις να τα ψαξεις σε εγκυρες πηγες και να δεις οτι ετσι ειναι και οχι απο το γνωστο του γνωστου.

δειξτες μου κ πεισε με...εγω με μια προχειρη ματια βεβαια το βραδυ θα το ψαξω καλυτερα ειδα το εξης

Σημείωση:
Συμβουλευθείτε τον ιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Nitrix αν έχετε διαγνωστεί ή έχετε οικογενειακό ιστορικό οποιασδήποτε ασθένειας, περιλαμβανομένου υπόταση, υπέρταση, καρδιακών παθήσεων, παθήσεις του συκωτιού, υπερθυρεοειδισμό, διαβήτη, ψυχιατρικές παθήσεις, άσθμα, κακοήθης αναιμία, νευρικότητα, κατάθλιψη, σπασμούς, καρδιακές αρρυθμίες, πρόβλημα προστάτη, ή αν έχετε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ή και αν λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα. Να μην χρησιμοποιείτε από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Ορισμένα άτομα μπορεί να είναι υπερευαίσθητα σε μια η περισσότερες ουσίες. Ελέγξτε πάντοτε το επίπεδο ανοχής, ξεκινήστε λοιπόν πάντοτε με μια χαμηλή δόση. Μειώστε ή σταματήστε τη λήψη αν διαπιστώσετε αϋπνία, τρέμουλο, ζαλάδα, νευρικότητα, πονοκέφαλο η ταχυπαλμία. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται μόνο από υγιείς ενήλικες. Να μην χρησιμοποιείτε από άτομα κάτω των 18 ετών. Διατηρήστε το μακριά από παιδιά. Αποθηκεύεται σε μέρος δροσερό

εγω ξερω οτι στις πολυβιταμινες η στις πρωτεινες ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απο τον ΕΟΦ που με αυτην θα στηριζτουμε την αποψη μας οπως η οptimum δεν αναγραφει καμια παρενεργεια περα της φαινυλοκετονουριας....

υσ-->Mebrog7 μην απαντησεις περιμενε το βραδυ να το ψαξω καλυτερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom