Νέα

Πρόταση φιλοξενίας cg στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπερα κοριτσια

Προσφερω δωρεαν σπιτι σε σοβαρο, εμφανησιμο, συνηδειτοποιημενο κοριτσι, που θελει να μεινει καποιο χρονικο διαστημα στα Χανια, και εχει ορεξη να βγαλει καποιο καλο εισοδημα...

η αγγελεια δεν ειναι πλακα! οποια πραγματικα ενδιαφερεται να απαντησει pm

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ελπιζω να εχεισ πολλα δωματια γιατι προβλεπετε χαμοσ μετα την πρωταση σου

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
θεσ συνηδειτοποιημενο σοβαρο κοριτσι να κανει την βιζιτα????εχεισ ξεφυγει εντελωσ??????? :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Καλησπερα κοριτσια

Προσφερω δωρεαν σπιτι σε σοβαρο, εμφανησιμο, συνηδειτοποιημενο κοριτσι, που θελει να μεινει καποιο χρονικο διαστημα στα Χανια, και εχει ορεξη να βγαλει καποιο καλο εισοδημα...

η αγγελεια δεν ειναι πλακα! οποια πραγματικα ενδιαφερεται να απαντησει pm
Τρεχατε κοριτσια να προλαβετε!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες!

τι σπίτι δίνεις?
Το καλό έξτρα εισόδημα, είναι για καθημερινή αποσχόληση?
αν ναι, πόσες ώρες?
Έχεις σεξουλικές αποκλίσεις-παραφιλίες?
Το κορίτσι, το θες μόνο για σένα, η θα τη χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις και συ έξτρα εισόδημα?

κρίσιμα ερωτήματα που ζητάν απάντηση...  :sunglasses:

Επισκέπτης
cg ζηταω, οχι γκομενα

να κανει τη δουλεια της, και εγω τη δικια μου, (κατοπιν συμφωνιας)
και για οσους αναρωτιουνται....

ναι σαφως θα πρεπει να ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ωστε να κανει σωστα και διακριτικα τη δουλεια της, και οχι κανενα μαλακισμενο κοριτσακι που θα φερει και στους δυο μας μπελαδες... γκε γκε???

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δηλαδη θεσ να πεισ πωσ εισαι νταβασ????? (γιατι λεσ αυτη να κανει την δουλεια τησ και εσυ την δικια σου). και αν ναι τι σοι νταβασ αν δεν εχεισ κοπελεσ???????.......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
cg ζηταω, οχι γκομενα

να κανει τη δουλεια της, και εγω τη δικια μου, (κατοπιν συμφωνιας)
και για οσους αναρωτιουνται....

ναι σαφως θα πρεπει να ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ωστε να κανει σωστα και διακριτικα τη δουλεια της, και οχι κανενα μαλακισμενο κοριτσακι που θα φερει και στους δυο μας μπελαδες... γκε γκε???

Ρε μεγάλε, πόσες περιμένεις να διαβάσουν την "αγγελία" εδώ μέσα;Έχεις καταλάβει πού απευθύνεσαι; Το "γκε γκε" μάλλον απευθύνεται στα υποψήφια cg υποθέτω...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αυτή η αγγελία είναι το καλύτερο παράδειγμα μπας και καταλάβετε τι τραβάμε εμείς της επαρχίας.
Τώρα το οτι κάποιες απαντήσεις που θα λάβει το παλουκάρι θα είναι απο τίποτα αξύριστους σαπιοκοιλιάδες και ΟΥΧΙ απο κανένα δίμετρο ξανθό αλλοδαπό ξέκωλο... άλλου παπά ευαγγέλιο.

Επισκέπτης
Αυτή η αγγελία είναι το καλύτερο παράδειγμα μπας και καταλάβετε τι τραβάμε εμείς της επαρχίας.
Τώρα το οτι κάποιες απαντήσεις που θα λάβει το παλουκάρι θα είναι απο τίποτα αξύριστους σαπιοκοιλιάδες και ΟΥΧΙ απο κανένα δίμετρο ξανθό αλλοδαπό ξέκωλο... άλλου παπά ευαγγέλιο.

ετσι οπως τα λες αγαπητε συναδελφε. οχι παιδια δεν ειμαι νταβας, δεν εχω γυναικες. Ιδεες καλες εχω, που με λιγη τυχη μπορει να γινουν πραξη.

Τα χανια το καλοκαιρι ειναι νουμερο ενα προορισμος διακοπων...Τι διαολο...τοσες γκομενες κατεβαινουν εδω και γαμιουνται αβερτα (ειδικα Αθηναιες)...δεν υπαρχει ΜΙΑ που θα ηθελε να το κανει και λιγο πιο επαγγελματικα??? Να μεινει οσο καιρο θελει τζαμπε σε λουξ studios, και διακριτικα παντα να βγαλουμε και κανα φραγκο both of us

θα μου πειτε το μερος που διαλεξα να το πω ειναι ισως λαθος...αλλα που αλλου να το πω ρε παιδια? να βαλω αγγελια στο εθνος? εεεμμ...???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....οχι παιδια δεν ειμαι νταβας......

......και διακριτικα παντα να βγαλουμε και κανα φραγκο both of us......

βρε παληκαρι, μας μπερδευεις...... αν δεν λεγεται νταβας αυτος που προωθει τα τεμαχια λεγεται μαστρωπος..  :think: :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τα χανια το καλοκαιρι ειναι νουμερο ενα προορισμος διακοπων...Τι διαολο...τοσες γκομενες κατεβαινουν εδω και γαμιουνται αβερτα (ειδικα Αθηναιες)...

Αν συμβαίνει αυτό που λες, τότε είστε μια χαρά, αφού οι Αθηναίες...γαμιούνται αβέρτα!!!
Οπότε, τί παράπονο υπάρχει;

Επισκέπτης
από πληροφορίες που έχω στο Δαφνί και στο Δρομοκαΐτιο  θα ανοίξει νέο τμήμα για μερικούς νέους εδώ στο κουρμπέτι που ακόμα δεν βγάλανε τρίχες γύρω από τα αρχίδια και μπαίνουν εδώ μέσα και το ψιλό παίζουν και ειδήμονες νταβάδες. 

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν νομιζω πωσ ειναι το θεμα αν ειναι νεοσ η οχι . αλλα  αυτα  που γραφει.........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αφού το παλουκάρι σας το λέει, ιδέες έχει ( :badair: ) και με λίγη τύχη μπορεί και να  :knockinb: .
Τι του λέτε τώρα για Δαφνί και Δρομοκαΐτιο?  

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
ετσι οπως τα λες αγαπητε συναδελφε. οχι παιδια δεν ειμαι νταβας, δεν εχω γυναικες. Ιδεες καλες εχω, που με λιγη τυχη μπορει να γινουν πραξη.

Τα χανια το καλοκαιρι ειναι νουμερο ενα προορισμος διακοπων...Τι διαολο...τοσες γκομενες κατεβαινουν εδω και γαμιουνται αβερτα (ειδικα Αθηναιες)...δεν υπαρχει ΜΙΑ που θα ηθελε να το κανει και λιγο πιο επαγγελματικα??? Να μεινει οσο καιρο θελει τζαμπε σε λουξ studios, και διακριτικα παντα να βγαλουμε και κανα φραγκο both of us

θα μου πειτε το μερος που διαλεξα να το πω ειναι ισως λαθος...αλλα που αλλου να το πω ρε παιδια? να βαλω αγγελια στο εθνος? εεεμμ...???

To μερος που αβαλες την αγγελια ειναι σιγουρα λαθος.30.000 μελη εκ των οποιον 29.990 αντρες και καποιο κρυφοι 5 φανεροι και 5 γυναικες.Οποτε οι πιθονοτητες σου ειναι ελαχιστες.Γιατι δεν δοκιμαζεις το φορουμ του κοσμοπολιταν.Σιγουρα θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες.

Επισκέπτης
To μερος που αβαλες την αγγελια ειναι σιγουρα λαθος.30.000 μελη εκ των οποιον 29.990 αντρες και καποιο κρυφοι 5 φανεροι και 5 γυναικες.Οποτε οι πιθονοτητες σου ειναι ελαχιστες.Γιατι δεν δοκιμαζεις το φορουμ του κοσμοπολιταν.Σιγουρα θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες.

εχεις απολυτο δικιο αγαπητε...

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Μα ακόμα και μια στις 100000 να του κάτσει και να βρεί αυτό που θέλει εγώ του δίνω περίπου 5 μέρες μεχρι να τον καρφώσουν στις αρχές οι χανιώλες...Όχι και να γαμάς στα Χανιά απαράδεκτα πράματα........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μα ακόμα και μια στις 100000 να του κάτσει και να βρεί αυτό που θέλει εγώ του δίνω περίπου 5 μέρες μεχρι να τον καρφώσουν στις αρχές οι χανιώλες...[size=12pt]Όχι και να γαμάς στα Χανιά απαράδεκτα πράματα........[/size]

Ρε παιδιά, τόσο χάλια είναι τα πράγματα;  :idiot: [size=12pt]Τελικά, ποιός μαμάει σε αυτόν τον τόπο;[/size]  :headbang:
(εκτός από το γνωστό ακτιβιστή-αξιωματούχο-"έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου" του site, βέβαια)
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom