Νέα

Πρόταση από τον Τζίγκερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες. Όχι όμως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά μίας εταιρείας ανεύρεσης παικτών-ταλέντων έως 24 ετών, την έναρξη της οποία προανήγγγειλε, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες αλλά με την εγγύηση συμμετοχής επιχειρηματιών χωρίς εμπόδια.

Λεπτομέρεια αποτελεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να λειτουργήσε και για άλλες ομάδες...

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για κάποια καινούργια του σκέψη αλλά ένα σχέδιο το οποίο έχει στο μυαλό του από το 2004 τόνισε:

«Θέλω να παρουσιάσω μία καινούργια ιδέα που είναι στο τελευταίο σταδιό της. Επειδή μπορεί να παρερμυνευθεί το παρουσιάζω σήμερα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση. Είναι ένα σχέδιο ενεργοποίησης εταιρείας αμοιβαίου κεφαλαίου που θα επενδύσει σε νέους παίκτες, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι μία πολύ απλή διαδικασία που υπάρχει στο εξωτερικό» και συνεχίζει:

«Ταβάνι οικονομικό δεν υπάρχει. Το έχω από το 2004 στο μυαλό μου απλά περίμενα να ωριμάσουν οι συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και να θέλουν παίκτες του εξωτερικού να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα».

Απατώντας για το τάργκετ ποδοσφαιριστών θα αναφέρεται η εταιρεία είπε: «Για ηλικίες μέχρι 24 ετών, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχει η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού».

«Θα είναι περιορισμένος αριθμός των μεταγραφών που θα έχει αναλάβει αυτή η εταιρεία. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό μιλάμε 4-5 παίκτες στην πρώτη ομάδα. Και ίσως να είναι και πολλοί».

Όσο για το πότε θα ξεκινήσει τη λειτουργία της είπε: «Μέσα στο επόμενο εξάμηνο πιστεύω ότι μπορεί να υλοιποιηθεί».

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εμ να πληρωνουν αλλοι το σκαουτινγκ και τα ρεστα
εμ εσυ να περνεις τα λεφτα απο τυχον μετεγκραφες
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Νομίζω ότι τον άδειασε τον Βγενό χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του!
Σίγουρη επένδυση!Αμοιβαία κεφάλαια Τζίγγερ... :2funny:

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νομίζω ότι τον άδειασε τον Βγενό χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του!
Σίγουρη επένδυση!Αμοιβαία κεφάλαια Τζίγγερ... :2funny:
καλα λεμε το ανεκδοτο του αιωνα
ρε τι ειναι τουτος
και ποιος να τον πιστεψει πες μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Oι απατεώνες πολιτικοί όταν στιμωκωλιάζονται συστήνουν μια Εξεταστική Επιτροπή.
Οι απατεώνες ένστολοι όταν στριμωκωλιάζονται διατάσσουν ΕΔΕ.
Οι λοιποί απατεώνες όταν στιμωκωλιάζονται ιδρύουν μια εταιρεία φάντασμα......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ουσιαστικά χωρίς να μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει στον Βγενό είναι σαν να του λέει " Ορίστε βάλτε τα λεφτά που έχετε μαζέψει κύριε Βγενόπουλε στο αμοιβαίο κεφάλαιο...αφού θέλετε να βοηθήσετε!"
Τόμπολα...

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ουσιαστικά χωρίς να μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει στον Βγενό είναι σαν να του λέει " Ορίστε βάλτε τα λεφτά που έχετε μαζέψει κύριε Βγενόπουλε στο αμοιβαίο κεφάλαιο...αφού θέλετε να βοηθήσετε!"
Τόμπολα...
προβλεπω νεο ''εμφυλιο''

Επισκέπτης
Oι απατεώνες πολιτικοί όταν στιμωκωλιάζονται συστήνουν μια Εξεταστική Επιτροπή.
Οι απατεώνες ένστολοι όταν στριμωκωλιάζονται διατάσσουν ΕΔΕ.
Οι λοιποί απατεώνες όταν στιμωκωλιάζονται ιδρύουν μια εταιρεία φάντασμα......
& οι βαζελοι ανοιγουν καθε εβδομαδα νεο θρεντ για να μας πουν τον πονο τους..ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..τερμα τα χαρτομαντηλα λεμε..που να πρωτομοιρασουμε???στο θρεντ "παυλο θεε(των κοντορεβυθουληδων)παρε την παε???στο θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται"???στο θρεντ "πρασινοι λαγοι"???ελεος ρεεεεεεεεεεε..εχετε ριμαξει την εθνικη οικονομια με τοσες εισαγωγες χαρτομαντηλων..οι diana-delica-zewasoft εχουν ξεπουλησει ολο τους το στοκ..ηαμρτον..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
& οι βαζελοι ανοιγουν καθε εβδομαδα νεο θρεντ για να μας πουν τον πονο τους..ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..τερμα τα χαρτομαντηλα λεμε..που να πρωτομοιρασουμε???στο θρεντ "παυλο θεε(των κοντορεβυθουληδων)παρε την παε???στο θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται"???στο θρεντ "πρασινοι λαγοι"???ελεος ρεεεεεεεεεεε..εχετε ριμαξει την εθνικη οικονομια με τοσες εισαγωγες χαρτομαντηλων..οι diana-delica-zewasoft εχουν ξεπουλησει ολο τους το στοκ..ηαμρτον..
Πάλι με μένα ασχολείσαι πιτσιρίκο;

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αν εννοεις βαζελο εμενα να σου θυμησω οτι ειμαι ολυμπιακος
αλλα αν εννοεις οτι αυτος που δεν βριζει που δεν ειρωνευεται που γενικοτερα δεν ειναι μονο υπερ του ολυμπιακου και μονο ανεξαρτητα με την αληθεια ε τοτε ναι δεν ειμαι ολυμπιακος
ειμαι αθλητικη ενωση ανω γαιρδοβουτσενας λεμεεεεεεεεεεεεεεε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν εννοεις βαζελο εμενα να σου θυμησω οτι ειμαι ολυμπιακος
αλλα αν εννοεις οτι αυτος που δεν βριζει που δεν ειρωνευεται που γενικοτερα δεν ειναι μονο υπερ του ολυμπιακου και μονο ανεξαρτητα με την αληθεια ε τοτε ναι δεν ειμαι ολυμπιακος
ειμαι αθλητικη ενωση ανω γαιρδοβουτσενας λεμεεεεεεεεεεεεεεε
νικο άσε τον πιτσιρικά να ξεκαβλώσει...... Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα άλλο..... Είναι τόσο ραδίκι που δεν βλέπει καν ποιός ανοίγει τα θρεντς..........

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
νικο άσε τον πιτσιρικά να ξεκαβλώσει...... Δεν μπορεί να πορσφέρει τίποτα άλλο..... Είναι τόσο ραδίκι που δεν βλέπει καν ποιός ανοίγει τα θρεντς..........
μα δεν ασχολουμαι
απλα εκανα ενα σχολιο μικρουλι

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μα ρε φιλε ειναι οφθαλμοφανες οτι το οτι κραζει το κανει χωρις καν να ξερει το θεμα
ουτε καν μπηκε στο κοπο να διαβασει οτι ανοιξα το θρεντ με σκοπο να θιξω το ποσο απατεωνας (για μενα) ειναι ο τζιγκερ και αρχισε
κατσε να δεις σε λιγο η θα κατουρισει η θα πεταξει ντοματες
στατιστικα εξακριβωμενο λεμε

Επισκέπτης
εεεεδω τα καλα χαρτομαντηλαααααααα..εχω..εχω..εχω λεμε..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
εεεεδω τα καλα χαρτομαντηλαααααααα..εχω..εχω..εχω λεμε..
. Πότε θα καταλάβεις ότι το να γράφεις στα thread που έχουν σχέση με την ομάδα που σε  ραπίζει όπου σε βρει τα τελευταία χρόνια (ενδεικτικά πέρυσι οι νίκες στα τέσσερα δημοφιλέστερα ελληνικά σπορ σε άνδρες και γυναίκες ήταν 14-5) σου κάνει κακό στην ψυχούλα σου. Φέτος πάντως πάτε πιο καλά (3-3). Καλά που έχετε και το πόλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

Επισκέπτης
. Πότε θα καταλάβεις ότι το να γράφεις στα thread που έχουν σχέση με την ομάδα που σε  ραπίζει όπου σε βρει τα τελευταία χρόνια (ενδεικτικά πέρυσι οι νίκες στα τέσσερα δημοφιλέστερα ελληνικά σπορ σε άνδρες και γυναίκες ήταν 14-5) σου κάνει κακό στην ψυχούλα σου. Φέτος πάντως πάτε πιο καλά (3-3). Καλά που έχετε και το πόλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   
δεν γαμαω στρακια γι' αυτο μην με κυνηγας απο θρεντ σε θρεντ για να μου πεις την παπαρια σου ΠΕΛΑΤΑΚΟ..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
pleasure δε σε βρίζω! οκ! κόψε εδώ τις βρισιές.

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1

Δώστε μου λεφτά να πάρω παίκτες, αλλά εγώ δεν σας δίνω κομμάτι της ΠΑΕ. Λαμπρή ιδέα  :think: :think: :think:

Όλοι στην ουρά για να πάρετε μετοχές του αμοιβαίου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom