Νέα

Μπινιά από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Κοντέυω να πάθω εγκεφαλικό με την πουστιά που μου έκανε μια εταιρεία τηλεφωνίας και θέλω τις συμβουλές σας.
Είμαι πελάτης μιας σταθερής γραμμής και ενός κινητού σε συμβόλαιο.
Εκανα αίτηση μεταφοράς του σταθερού σε ανταγωνιστική εταιρεία με σκοπό να πάρω μια καλύτερη τιμή απο την υφιστάμενη που ήμουν πελάτης. Ταυτόχρονα αιτήθηκα την διακοπή του συμβολαίου και την τροποποίηση του σε καρτοκινητο πράγμα που είχε δρομολογηθεί. Τα οικονομικά μου είναι δύσκολα και σκοπός μου είναι η μείωση της μηνιαίας δαπάνης για τηλεφωνία.

Μετά απο δυο μέρες με  κάλεσε ενας υπάλληλος της εταιρείας για να μου κάνει προσφορά για καρτοσύμβόλαιο και να αποτρέψει να τροποπποιήσω την σύνδεση σε καρτοκινητο. Το καρτοσυμβόλαιο έχει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά πράγμα που μου το ενημέρωσε αλλά δεν κράτησα χαρακτήρα, τσίμπησα απο την έκπτωση που θα είχα στο σταθερό.  Αρχικά αρνήθηκα όταν όμως η προσφορά αυτή συνδιάστηκε με εκπτωση στο σταθερό δέχτηκα. Σημειώνω οτι επιβεβαίωση στοιχείων στην τηλεφωνική μας επικοινωνία δεν έκανε το παλικάρι. (Μου πούλησε πρόγραμμα καρτοσυμβολαίου λέγωντας μου οτι στοιχίζει 13€/μήνα ενώ πιο μετά όταν επισκέφτηκα κατάστημα έμαθα οτι στοιχίζει 22,5 €/μήνα και πάει στα 13 € λόγω κάποιας εκπτωσης αντί για επιδότηση συσκευής. ) Ενώ του είχα πεί να πάω να υπογράψω σύμβαση σε καποιο κατάστημα αυτός προς έκληξη μου με το που έκλεισε η γραμμή μου άλλαξε το πρόγραμμα σε καρτοσυμβόλαιο!!! . Δυο ώρες μετα την τηλεφωνική επικοινωνία κάλεσα στην εταιρεία και ενημερωσα οτι δεν αποδέχομαι την προσφορά και θέλω να επαναφερθεί η κατάσταση στο αρχικό στάδιο, δηλαδή σύνδεση που θα διακοπτώταν σε ενα μήνα και θα γινόταν απλό καρτοκινητό.
Επικοινώσε ενας άλλος εκπρόσωπος τους σήμερα με τον οποίο λύσαμε το θέμα του σταθερού στο οποίο μου έκανε μια πολύ καλή τιμή αλλά με ενημέρωσε οτι δεν μπορεί να αλλάξει το καρτοσυμβόλαιο εαν δεν περάσουν δυο μήνες και σε ερώτηση που του έκανα για τον εάν υπάρχει ποινή διακοπής μου απάντησε θετικά!
Ερώτηση: 1)έχουν δικαίωμα να μου αλλάξουν το πρόγραμμα χωρίς να έχω υπογράψει σύμβαση απλά και μόνο με τηλεφωνική επικοιωνία?

2) Σε ποια καταναλωτική ένωση να τους καταγγείλω? Εχει κάποιος απο εσάς παρόμοια εμπειρία και πιο το αποτέλεσμα?

Θα εκτιμήσω δεόντως την τοποθέτηση κάποιου νομικού.
Ευχαριστώ
γιατι δεν λες ονομα της εταιριας???? τι φοβασε μυνηση?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
βαλτε ενα βαιμπερ ρε γιδια και μιλατε τσαμπα και με εξωτερικο κ παντου ολοι οι βουλγαρο-ρωσοι εχουν
εσεις που πεινατε  :2funny: :2funny: ακομα πετατε 20-35 το μηνα για κινητα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Τι είναι αυτό, Αζώρ, θα μας το πεις λίγο πιο επιστημονικά?
μπορεις να μιλας ελευθερα χωρις χρεωση με εκεινους που εχουν περασει την εφαρμογη εννοειται στο κινητο τους με wifi και 3g πολυ καλο παιδια κατεβαστε το

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μπορεις να μιλας ελευθερα χωρις χρεωση με εκεινους που εχουν περασει την εφαρμογη εννοειται στο κινητο τους με wifi και 3g πολυ καλο παιδια κατεβαστε το
παιδια στο 2014 πχ ζειτε?τωρα αναλυπτετε  το viber whatsup κλπ?  :helpplea:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
παιδια στο 2014 πχ ζειτε?τωρα αναλυπτετε  το viber whatsup κλπ?  :helpplea:
Ναι ρε μεγάλε, δεν είμαστε όλοι της ίδιας εμβέλειας όσον αφορά την τεχνολογία.

Εν πάσει περιπτώσει είδα τα λινκ που έβαλε εδώ ο Κωστάκης και δεν κατάλαβα και πολλά πράματα. Κατάλαβα πως κάτι πρέπει να φορτώσω στο κινητό (μάλλον θα πρέπει πρώτα να αλλάξω κινητό βέβαια), και ότι η επικοινωνία γίνεται μέσω web. Καλά κατάλαβα?
Ερωτήσεις:
Με καλούν στο νούμερο μου όπως και τώρα?
Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο WiFi, δουλεύει το σύστημα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σαν το skype ειναι ρε παιδιά, γιατι ταλαιπωρείστε;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Εν πάσει περιπτώσει είδα τα λινκ που έβαλε εδώ ο Κωστάκης και δεν κατάλαβα και πολλά πράματα. Κατάλαβα πως κάτι πρέπει να φορτώσω στο κινητό (μάλλον θα πρέπει πρώτα να αλλάξω κινητό βέβαια), και ότι η επικοινωνία γίνεται μέσω web. Καλά κατάλαβα?
Ερωτήσεις:

το περνας κατευθειαν στο κινητο ,ενα λινκ ειναι για αιφοουν, ενα για αντροιντ ,κ το τριτο για πισι.
ναι χρειαζεται να εχεις ιντερνετ η μεσω κινητου η wifi αλλιως δν λειτουργει το συστημα αλλα μπορεις να μιλας κ να στελνεις μυνηματα οσο θες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Ερωτήσεις:

τι κινητο εχεις τυπε? :grin:

Συνημμένα

• 3210.jpg
    3210.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 63

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Ερωτήσεις:
ελεος
χρεωνει δεδομενα,αν εισαι σε wifi τραβαει απο εκει ,αλλαιως απο τον λογαριασμο σου,αν δεν θες να χρεωνεσαι το ανοιγεις μονο οταν εισαι σε wifi κι εισαι οκ
μπαινεις σε google play και το κατεβαζεις ,,απλα κι ευκολα
το βασικο του πλεονεκτημα ειναι με τις αποστολες αρχειων η φωτογραφιων...
whathsap ειναι ισως πιο καλο,αλλα δεν εχει voice calls at the moment

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μπαινει κ σε υπολογιστη απλα κι ευκολα,αν δεν εχεις  κινητο ου να το υποστηριζει,,δηλ αποο αξιας  κινητ 50ε.... :helpplea:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
το περνας κατευθειαν στο κινητο ,ενα λινκ ειναι για αιφοουν, ενα για αντροιντ ,κ το τριτο για πισι.
ναι χρειαζεται να εχεις ιντερνετ η μεσω κινητου η wifi αλλιως δν λειτουργει το συστημα αλλα μπορεις να μιλας κ να στελνεις μυνηματα οσο θες
ΟΚ φίλε, αυτά τα κάνω τσάμπα απ' το PC μου με Google talk. "Τηλεδιάσκεψη" ένα πράμα, δηλαδή και κάμερα, και voice. Στην πράξη: Μιλάω με τις ώρες (τσάμπα εννοείται) με πρόσωπα εκτός χώρας. Με μια πολύ μικρή επιβάρυνση (τους έδωσα $10 πριν δυο χρόνια κι ακόμα δεν έχουν τελειώσει) μπορώ να καλέσω και τηλεφωνικούς αριθμούς.

Το κινητό είναι "ΚΙΝΗΤΟ", δηλαδή ένα τηλέφωνο που το κουβαλάς πάνω σου όταν είσαι έξω. Το να ψάχνεσαι και να το ανοιγοκλείνεις, δε με βολεύει.

Γι' αυτόν που ρώτησε, έχω αυτό:
και το έχω εννέα χρόνια.
Έχει όλα τα καλούδια (από τότε: 2005 που δεν υπήρχαν WiFi και παπαριές) αν και δεν το δουλεύω για internet στο δρόμο.

Δε θέλω όμως να το αλλάξω, γιατί το έχω συνηθίσει.

Όταν το πήρα (2005) έκανε ένα χιλιάρικο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δεν μου απάντησε όμως κάποιος:
Αυτός ο Viper, επιτρέπει να με καλέσει κάποιος στο νούμερο μου που το ξέρει, αν ΔΕΝ έχει αυτός Viper?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Symbian, μέχρι να έρθουν τα android ήταν κορυφή

Παρόμοια θέματα