apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
νωντονομοςνα καθαιρεθουν ολοι οι μοντ και ο αντμιν και να παραδωθει η διοικηση στο ΝΩΝΤΑ.... με το καλο ή με το αγριο.....
νωντοχουντα τυπε
νωντονομοςνα καθαιρεθουν ολοι οι μοντ και ο αντμιν και να παραδωθει η διοικηση στο ΝΩΝΤΑ.... με το καλο ή με το αγριο.....
νωντονομος
νωντοχουντα τυπε
ελεος ρε καμενε ,καθεσαι και κανεις κλωνους και ψηφιζεις τον εαυτο σου ακου 11 ψηφους ο μπεμπαςΤΑΚΜΑΝ και ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
να καθαιρεθουν ολοι οι μοντ και ο αντμιν και να παραδωθει η διοικηση στο ΝΩΝΤΑ.... με το καλο ή με το αγριο.....
πω ρε πουστη μου.....λες και σε εχω γεννησει κλωνε.....τα ειχα προβλεψει ολαελεος ρε καμενε ,καθεσαι και κανεις κλωνους και ψηφιζεις τον εαυτο σου ακου 11 ψηφους ο μπεμπας
η καλυτερη μερα της ζωης σου ειναι ?
γιατι ρε φιλε;αφου κανει καλες ενημερωσεις το παιδι,καλυτερες απο σενα.....και θα φαμε και αρνακι.....μηπως το κοινο εχει μπερδευτει και αντι για πορνορεπορτερ ψηφιζει λουλουρεπορτερ?ακου 13 ψηφους ο μπεμπας
μολις ολοκληρωθει η ψηφοφορια και γινεις πορνορεπορτερ με το καλο θα αρχισει το γλεντι....πες τα ρε μαν
θελουμε καθαρη νικη σαν τον σημιτη.....ετσι
βοηθα και συ λιγο ομως, αυτος ο τυπος ο τσεγιεν μου κολλαει πολυ..
βαλε το στρατο σου απο κλωναρια να με ψηφισουν..
τι σοι 3αστερος κλωναγος εισαι?
φιλε χρονια στα μπετα..... και τις δολοπλοκιες στο σαιτ....πολυ πριν απο σενα και τον λουστφορλαιφ......Δεν την παλεύετε..........
2008...εγώ τύπε..........έχουν δει τα ματάκια μου............. :Sφιλε χρονια στα μπετα..... και τις δολοπλοκιες στο σαιτ....πολυ πριν απο σενα και τον λουστφορλαιφ......
του εχω στησει το τυρακι για να πεσει στην φακα......
kai προτεινεις το μπεμπα για πορνορεπορτερ που εχει γραφτει[size=30pt] 20/01/12[/size]!!φιλε χρονια στα μπετα..... και τις δολοπλοκιες στο σαιτ....πολυ πριν απο σενα και τον λουστφορλαιφ......
του εχω στησει το τυρακι για να πεσει στην φακα......
οχι.....εγω λουστφορλαιφ προτεινω......kai προτεινεις το μπεμπα για πορνορεπορτερ που εχει γραφτει[size=30pt] 20/01/12[/size]!!
και πηγε και στρατο στο ενδιαμεσο!
απο που κι ως που?σε 3 χρονια αν συνεχισει με την ιδια δραση ισως...οχι.....εγω λουστφορλαιφ προτεινω......
;)
τυπε ειμαι πολυ πιο παλιος ;)
το πρωτο μου προφιλ το εφτιαξα το 2007
και ακολουθησαν κ αλλα
ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕΙ ΤΟΝ BMWPOWER ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!