gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μονο εσυ το αξιζεις μαν....συμφωνω...μαν κανε τη νεα ψηφοφορια..
αντε να γινω πορνορεπορτερ επιτελους να με καμαρωσουν οι γονεις μου
μονο εσυ το αξιζεις μαν....συμφωνω...μαν κανε τη νεα ψηφοφορια..
αντε να γινω πορνορεπορτερ επιτελους να με καμαρωσουν οι γονεις μου
ο πατερας μου αμα γινω πορνορεπορτερ θα βαλει 10 αρνια να το γιορτασουμε
δεν γινεται τωρα,αμα θες κανεναν αλλον πες μου να τον βαλωπολλες ειναι 5 επιλογες,3 βαλε
ο πατερας μου αμα γινω πορνορεπορτερ θα βαλει 10 αρνια να το γιορτασουμε
πολλες ειναι 5 επιλογες,3 βαλε
ρε φιλε ασχολησου εκει με περα το τσατ και μην ανακατευεσαιλέω να ψηφίσω τον δυσκοληεγγραφή αλλά μήπως καεί η ψήφος
ο μπεμπας ετσι και γινοταν πορνορεπορτερ θα αναβε μεχρι και λαμπαδα,μην κοιτας που το παιζει υπερανωΘα πυροβολάτε και στον αέρα τύπε?
ρε φιλε ασχολησου εκει με περα το τσατ και μην ανακατευεσαι
πιπα κωλο θα σε παει ο homeboy τωρα
Μυστη προσεχε γιατι εχει μπει ο Λεπρος τωρα, πεντακαθαρη ΙΡ που τραμπουκιζει πολυ δυνατα
ρε φιλε ασχολησου εκει με περα το τσατ και μην ανακατευεσαι
δεν τον αξιζει ακομα,εχει πολλα χιλιομετρα να γραψει...οταν τον αξιζει πραγματικα κι εγω του το ευχομαι...εύχομαι να σου απονεμηθεί ο τίτλος να τον βάζεις και στο βιογραφικό σου
τι κανεις μελλοντικε πορνορεπορτερ?εύχομαι να σου απονεμηθεί ο τίτλος να τον βάζεις και στο βιογραφικό σου
τραβα φορα την πανα σου ρε παιξε με τα χαπια σου στο παιδικο σου δωματιο μπουλη που κανεις και προτασειςεύχομαι να σου απονεμηθεί ο τίτλος να τον βάζεις και στο βιογραφικό σου
τι κανεις μελλοντικε πορνορεπορτερ?
τι κανεις μελλοντικε πορνορεπορτερ?
αρρωστε σε εχω κανει αλογο.Ψυχοπαθεια εχεις παθει ρε μαλακα παντου κλωνους βλεπεις.Ελα να σου χεσω τα χειλακιαεδώ μαν χέζω κλώνους