orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Eγω στην δικη μου περιπτωση αναρωτιεμαι τι θα με κανουν...
σε παμε πιο πολυ απ ολους εσεναEγω στην δικη μου περιπτωση αναρωτιεμαι τι θα με κανουν...
Eγω στην δικη μου περιπτωση αναρωτιεμαι τι θα με κανουν...
προτεινω να γινω ρεντ βαιμπρειντορ
για να πραγματοποιησω το ονειρο του μαστερακου 21
τα βαιμπς ειναι πακιστανικη λατρεια μαν
σε παμε πιο πολυ απ ολους εσενα
γουσταρουμε χαρντκοριλα
εδω βρεθηκαν 21 να ψηφισουν το μπεμπηβρεθηκαν 6 ατομα να ψηφισουν τον πακμαν
εγω προτεινω να γινει τιμημενος ο βλακοπυροσβεστης bodosεδω βρεθηκαν 21 να ψηφισουν το μπεμπη
ενα νουμερο κ αποβλητο της κοινωνειας που τρωει παντοφλα απ τη γυναικα του κ ξεσπαειμπεμπης λογω μπε εμ βε
ο βοντος ποιος ειναι?
ενα νουμερο κ αποβλητο της κοινωνειας που τρωει παντοφλα απ τη γυναικα του κ ξεσπαει
στο λαπτοπ κ παει τις τανες στην ομονοια
απολυτος αρχων του θρεντ ο μπεεμβακιας......
μολις γινει πορνορεπορτερ ο μπεεμβε αρχιζει το γλεντι.....ο λουστ θα συρει τον χοροε ρε μανα μου κατι αρνια μας ανοιξες την ορεξη φιλε αντε να συρουμε και κανα χορο
οσο εγραφα καποιος ψηφισε τσεγιεν.....μην με αναγκασετε να τον βγαλω εντελως και να στησω την ψηφοφορια.....θελω να ειμαι δικαιος και αμεροληπτος αν μη τι αλλο σε ενα τοσο σοβαρο θρεντ......μην το υπονομευετε με κλωνοψηφους.....
εξαλλου το αποτελεσμα ειναι απο πριν προδιαγεγραμμενο ;)
οσο εγραφα καποιος ψηφισε τσεγιεν.....μην με αναγκασετε να τον βγαλω εντελως και να στησω την ψηφοφορια.....θελω να ειμαι δικαιος και αμεροληπτος αν μη τι αλλο σε ενα τοσο σοβαρο θρεντ......μην το υπονομευετε με κλωνοψηφους.....
εξαλλου το αποτελεσμα ειναι απο πριν προδιαγεγραμμενο ;)
θες να αρχισω τα μαγικα;προηγειται ο τσεγιεν φιλε δεν βλεπω να το τρωμε το αρνακι