Νέα

Προτάσεις για πρώτη μου φορά με CT...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παρακληση της να μην δημοσιευτουν .
Οποτε το σεβομαστε.

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Μελαχρινο με μπλε ματι και οχι δυο μετρα παλι Τσιμπα.

emily2009.jpg
Ποιά είναι αυτή φίλε μου ???
ΘΑ ειναι Αθηνα τις μερες που θα ειμαι εγω ? (22-25 ? )

Απο service τι λεει ? Υπαρχει καμια κριτικη?
Απο εμφανιση παντως σχιζει.... Με εχει ανεβασει στα κοκκινα .... :jerking: :jerking:

Και μου αρσει που δεν ειναι και πολυ ψηλη, μιας και εγω ειμαι γυρω στο 1,74 και δεν θελω η γκομενα να ειναι ψηλοτερη απο μενα για ευνοητους λογους ... :knockinb:  :fuck2:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
πού ειναι ρε παιδια οι κριτικες της αυτηνης?? την εχει παρει ποτε κανεις?? και αν ναι, γιατι δεν εγραψε κατι να ξερουμε, να την παρουμε ή να την αποφυγουμε κι εμεις?? Για την "μπουρουχα" τη Ναταλι εχουν γραψει καμμια 20ρια ατομα και μαλιστα ολοι παραδοξως καλες κριτικες...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
πού ειναι ρε παιδια οι κριτικες της αυτηνης??
Φιλαράκο πρόσεξε μονάχα τα εξής : Όσα έχει γράψει ο συναγωνιστής και άξιος scouter FANTOM12 για την κοπέλα :
Όπως καθόμασταν στον καναπέ και τα λέγαμε, με κοίταζε λοξά με τα μάτια της όπως ένα αιλουροειδές εξετάζει το θήραμα του πριν το επιτεθεί ... είπα μέσα μου, μέχρι εδώ καλά πάμε ... Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την σκέψη μου και «χίμηξε».

Αυτά και μόνο τα λόγια αρκούν για να καταλάβεις  ;)
Πες μου υπάρχουν πολλές κοπέλες (όχι μόνο ct) με τέτοια συμπεριφορά; Εκτιμώ πραγματικά ελάχιστες, και είναι και πρακτικά αδύνατο (τις κανονικές) να τις συναντήσεις. Εδώ τουλάχιστο υπάρχει και το κλειδί $$ που σου ανοίγει την πόρτα  :)

Πάντως όσο αφορά το αρχικό ερώτημα του φίλου musician για πρώτη φορά, προφανώς κοπέλες τέτοιου βεληνεκούς (Emily/Elite) είναι ακατάλληλες, γιατί αν πας απευθείας στις top τότε
(1) ως άπειρος δεν θα ξέρεις πως να τις χειριστείς και να πάρεις το max που σου προσφέρουν, και
(2) μετά θα σου κακοφαίνεται διπλά να πας με μετριότερες και ενίοτε και "φόλες" κοπέλες.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Στο τελευταιο συμφωνω απολυτα μαζι σου...
αλλα θα ηθελα απο περιεργεια να μας γραψει καποια στιγμη ο φιλος τι εκανε τελικα και, κυριως, με ποια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom