Νέα

Προτάσεις για πρώτη μου φορά με CT...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Γεια σας παιδιά,
Θα ηθελα καποιες συμβουλες απο τους πιο προχωρημενους στο σπορ για την πρωτη μου φορα με CT...

Ειμαι 24 ετων και μενω εκτος Αθηνων... Την αλλη εβδομαδα θα επισκευτω την πρωτευουσα για 3-4 μερες, και μεσα στα σχεδια μου για διασκέδαση, ειναι το να κλεισω και ενα ραντεβου με CT....

Μεχρι στιγμης, οι μονες μου επαφες με πληρωμενο ερωτα ειναι 2-3 μπουρδελακια και 1 στουντιο που ειχα επισκευθει παλιοτερα....

Ετσι τωρα, αποφασισα να κλεισω για μια ωριτσα ενα ομορφο CT για μεγαλυτερη ανεση χρονου, και καλυτερη περιποιηση με πεισσοτερες απο μια εκτονωσεις ... ( ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ....) :)

Θα ηθελα να μου προτεινετε:
1) Γραφειο (πιο ειναι πιο αξιοπιστο)
2) Καποιο καλο κοριτσακι (ενδιαφερομαι για ηλικιες απο 18 εως 25)
3)Καποιο ξενοδοχειο κοντα στο κεντρο....

Και εχω και καποιες ερωτησουλες....

1) Συνηθως στα CT επιτρεπονται τα γλωσσοφυλα και μπορεις να φιλας την κοπελα οποτε θες, ακομα και την ωρα του σεξ?

2)Μετα την πρώτη εκτόνωση ακολουθει και παλι ντουζακι για να παμε στην δεύτερη ?
Κανει και η κοπελα ντουζ μαζί σου?

3)Εχω την επιθυμια να καταθεσω μια φορα στο στομα της κοπελας μετα απο ακαποτο ... Με αφηνουν να το κανω? Και συνηθως αυτο κοστιζει εξτρα ???

Ευχαριστώ!  ;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έχω ιδέα αλλά να σου πω οτί νομίζω υπάρχει ήδη θέμα και σε λίγο θα σε συγχωνεύσουν!!!

kitsos_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ολα αυτα που λες τα συννενοείσαι με το γραφείο και σου απαντάνε ποια κανει η καθε κοπέλα και με τι χρεώσεις, οτι αλλο και να σου πουνε απο εδω δεν εχει σημασία.

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Αν εχω επιλεξει καποια συγκεκριμενη κοπελα απο το site του γραφειου και δω οτι ειναι διαθεσιμη, ΑΠΛΑ ρωταω ποσο κοστιζουν αυτα που θελω με την συγκεκριμενη κοπελα ???

Ρωταω εσας τους πιο εμπειρους γιατι ειναι η πρωτη μου φορα με CT οπως σας ειπα και δεν θελω να με ψαρωσουν απο το γραφειο, αλλά ούτε και να μου χρεώσουν ΟΣΟ θελουν αυτοι και να μου στοιχισει ο "κουκος αηδόνι".....

Αλλες συμβουλες για το θεμα απο συναγωνιστες ???
Ευχαριστώ!  :)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε διάβασε εδώ

Η χρέωση δεν πάει με το κομμάτι υπηρεσιών. Στο πακέτο έχει σχεδόν όλα όσα θες, μόνον πολύ ειδικά πράγματα έχουν έξτρα κόστος. Βασικά 99% πληρώνεις ότι λέει στο site και τίποτα άλλο. Στα site τους (πλην εξαιρέσεων) δεν φαίνεται πάντα η διαθεσιμότητα, επικοινωνείς προτείνοντας ώρα και τα βρίσκεις στη συνέχεια. Απλό είναι μην αγχώνεσαι άδικα.

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Ευχαριστώ!
Και τα τηλ απο τα γραφεια της Ελλαδας που τα βρίσκω ?
Υπαρχουν στα site ?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Πάντα υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας (συνήθως μερικά SMS αρκούν) στο site τους. Εφόσον είναι η πρώτη φορά πάρε φίλε μας κάτι εύκολο / έτοιμο και άσε τις μπερδεμένες / ειδικές καταστάσεις για άλλη φορά. Αν όλα δείχνουν κατανοητά και απλά σε κάτι που σου αρέσει προχώρα, αν όχι διάλεξε κάτι άλλο / αλλού.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Καλημερα... νομιζω οτι εισαι τυχερος που ερχεσαι την αλλη εβδομαδα Αθηνα, διοτι θα ειναι εδω "my number one" - δες κριτικη μου - η Ναταλι απο το swedish harmony. Μην κωλωσεις που κοστιζει κατι παραπανω, η γκομενα αξιζει καθε ευρω και το γραφειο που την μανατζαρει ειναι ισως το καλυτερο και το πιο αξιοπιστο. Μαλιστα σου προτεινω sans voire να κανεις και μια οικονομικη υπερβαση και να την κλεισεις για 2 ή 3 ωρες.
Μονο ενα πραγμα να εχεις στο μυαλο σου για μετα... μην περιμενεις οτι και το 2ο ct που θα κανεις, θα ειναι ακριβως ετσι... μπορει να ειναι και καλυτερο, αλλα η συγκεκριμενη γκομενα και το πρακτορειο της ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο... νομιζω οτι οι κριτικες των συναγωνιστων τα λενε ολα...
και κατι τελευταιο: κλεισ'την απο τωρα, γιατι μετα δεν θα ειναι ευκολο... συνηθως υπαρχουν sold out ημερες για την συγκεκριμενη...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ολα καλα αυτα που λες O Gentleman αλλα πες στο παλληκαρι οτι ειναι και σκυλομουρα .
Οχι μονο τα καλα να λεμε και τα κακα.
Υπαρχουν κοριτσακια σαν τα κρυα τα νερα μπροστα στην Νataly.
Sorry παλια ξυνα σταφυλια που παραξυνισαν.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ξανθο θες φιλε και δυο μετρα Τσιμπα!!!

picture069c.jpg

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μελαχρινο με μπλε ματι και οχι δυο μετρα παλι Τσιμπα.

emily2009.jpg

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε καλα με τετοιο μουνι τι να σου πω.....θα με χαλαγε αν δεν ηταν και 2μετρο....... :2funny:
θα μου χε πεσει εντελως! :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και τα δυο που σου εβαλα ειναι πιο φθηνα απο την μπουρουχα την Λιθουανα.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ολα καλα αυτα που λες O Gentleman αλλα πες στο παλληκαρι οτι ειναι και σκυλομουρα .
Οχι μονο τα καλα να λεμε και τα κακα.
Υπαρχουν κοριτσακια σαν τα κρυα τα νερα μπροστα στην Νataly.
Sorry παλια ξυνα σταφυλια που παραξυνισαν.
συμφωνω μαζι σου και γενικως και ειδικως.η ξανθια διμετρη παρεπιπτοντως ειναι η ελισαμπεθ?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kai το ματι που λεγαμε !!!
Οχι η 2μετρη ειναι η Paris  που ερχεται.

emily111.jpg

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν βαζω φωτο της μπουρουχας για να μην χαλασω το Thread !! :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom