baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.751
- Πόντοι
- 6.035
ειπε οτι ακουσε οχι οτι ειδε και εγω σου λεω ακουσα με ενα 10ρικο στη πλατεια χαλκηδονας με πιστευειςτυπε ο δικος μου ειπε για 2 πιπινια που για 20 ευρω
ειπε οτι ακουσε οχι οτι ειδε και εγω σου λεω ακουσα με ενα 10ρικο στη πλατεια χαλκηδονας με πιστευειςτυπε ο δικος μου ειπε για 2 πιπινια που για 20 ευρω
σε πιστευω.....ενα δεκαρικο θα σου δωσω αμα σε βρω στην πλατεια χαλκηδονας και μου κατσεις....ειπε οτι ακουσε οχι οτι ειδε και εγω σου λεω ακουσα με ενα 10ρικο στη πλατεια χαλκηδονας με πιστευεις
ξερεις την πλατεια χαλκηδοναςσε πιστευω.....ενα δεκαρικο θα σου δωσω αμα σε βρω στην πλατεια χαλκηδονας και μου κατσεις....
Πέρα από τους κλασικούς τόπους για γνωριμία που υπάρχουν σε όλη την Αθήνα (κλαμπακια, μπουζούκια, καφετέριες) εγώ θα προτείνω κάποια αντισυμβατικά μέρη για διαφορετικές ηλικίες:
- Για ηλικίες 15-18: Mall Νερατζιώτισσα, Village Ρέντη και Αγ. Δημήτριος, Σύνταγμα, Πλ. Ελευθερίας κ Μεμου Νίκαια.
- Για ηλικίες 18-23: Πανεπιστιμιόπολη Ζωγράφου, ΤΕΙ Αθηνών κ Πειραιά στο Αιγάλεω, Ψυρρή, Μπουρναζι.
- Για ηλικίες 23-30: Κολωνάκι, Κεραμεικός, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Κεφαλαρι, Hondos Center.
- Για ηλικίες 30-40: Γυμναστήρια, Κομμωτήρια, Σούπερ μάρκετ, Σχολές χορού, επαγγελματικοί χώροι.
- Για ηλικίες 40-50: Λαϊκές αγορές, Εκκλησία, Παζάρι Πειραιά και Σχιστού, Ομόνοια κ Ζήνωνος Κυριακή πρωί - μεσημέρι (αλλοδαπές)
Επειδή μπλέξατε τα μπούτια σας: ο ένας εννοεί ότι δύο πιπίνια κάνουν πιάτσα στο Village Ρέντη και γαμιούνται στα όρθια για 20 € και ο άλλος εννοεί καντο μας πενηνταράκια δηλ. πες μας περισσότερες λεπτομέρειες, εξήγησε μας καλύτερα.
Sponsored by Linguaphone.
πολύ καλό!!!Πέρα από τους κλασικούς τόπους για γνωριμία που υπάρχουν σε όλη την Αθήνα (κλαμπακια, μπουζούκια, καφετέριες) εγώ θα προτείνω κάποια αντισυμβατικά μέρη για διαφορετικές ηλικίες:
- Για ηλικίες 15-18: Mall Νερατζιώτισσα, Village Ρέντη και Αγ. Δημήτριος, Σύνταγμα, Πλ. Ελευθερίας κ Μεμου Νίκαια.
- Για ηλικίες 18-23: Πανεπιστιμιόπολη Ζωγράφου, ΤΕΙ Αθηνών κ Πειραιά στο Αιγάλεω, Ψυρρή, Μπουρναζι.
- Για ηλικίες 23-30: Κολωνάκι, Κεραμεικός, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Κεφαλαρι, Hondos Center.
- Για ηλικίες 30-40: Γυμναστήρια, Κομμωτήρια, Σούπερ μάρκετ, Σχολές χορού, επαγγελματικοί χώροι.
- Για ηλικίες 40-50: Λαϊκές αγορές, Εκκλησία, Παζάρι Πειραιά και Σχιστού, Ομόνοια κ Ζήνωνος Κυριακή πρωί - μεσημέρι (αλλοδαπές)
ας πουμε πχ θα της προτεινεις να της παρεις τσιχλα............................τ ο λιντλ φτηνο ειναι!!!!!!!! φαντασου τι θα ναι
οχι και δεκαρικο....................ειπε οτι ακουσε οχι οτι ειδε και εγω σου λεω ακουσα με ενα 10ρικο στη πλατεια χαλκηδονας με πιστευεις
το αδειο θα κουβαλησεις?εμενα μου εκανε ενας προταση να μου παρει κατι,αλλα θυμωσα,αλλα αυτο ηταν πριν το μνημονιο..........εγω εκανα προταση σε μια να της κουβαλησω το καροτσι και μου εδωσε ενα ευρω
σε ποιο σουπερ μαρκετ; περιοχη; τι ηθελε να σου παρει;το αδειο θα κουβαλησεις?εμενα μου εκανε ενας προταση να μου παρει κατι,αλλα θυμωσα,αλλα αυτο ηταν πριν το μνημονιο..........
ε πολλα θελεις.............................σε ποιο σουπερ μαρκετ; περιοχη; τι ηθελε να σου παρει;
ενταξει δε νομιζω πως ηταν κακο σαν κινηση..........................στα νοτια προαστεια δεν συμβαινουν αυτα !!!!! σε κανενα κορυδαλλο μπορει
λιγα ειναι δεκα ευρωοχι και δεκαρικο....................
τσαμπα......................λιγα ειναι δεκα ευρω
3.407,5 δρχ ειναι.....λιγα ειναι δεκα ευρω