Νέα

πρωταρης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxontas78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arxontas78

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα!θελω να παω με τραν για πρωτη φορα.ειμαι αποφασισμενος.θελω ομως καποια πουνα ερχεται σε δικο μου χωρο.μενω κεντρο αθηνας.οποια πληροφορια εχετε ευπροσδεκκτη.ευχαριστω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παιδια καλησπερα!θελω να παω με τραν για πρωτη φορα.ειμαι αποφασισμενος.θελω ομως καποια πουνα ερχεται σε δικο μου χωρο.μενω κεντρο αθηνας.οποια πληροφορια εχετε ευπροσδεκκτη.ευχαριστω
Καλησπερα καλέ μου φίλε! :birdman:
Να σε βοηθήσουμε!
Πάρε πρώτα ενα καλό δονητή ειδικό για το ανάλ, κάνε εντατική προπόνηση μέχρι το νέο έτος, μετά θα σου βρούμε την πιο σπέσιαλ να σου κάνει πρεμιέρα!  :rockon:

OP
OP
A

arxontas78

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ego voithia thelo apo pio empeirous alla vlepo oti mono plaka kaneis

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
στειλε pm στον λιλα δικε μου

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γτ αποπερνετε το παλικαρι ρε μλκες :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο πρωταρης της εβδομαδας
καλοριζικος τυπε :grin:
αν ηταν ο λιλας εδω θα σε εξυπηρετουσε τωρα βολεψου με μειλ τσουλι,με τον νανσυ,και με τον γιαννοραννια :2funny:

Επισκέπτης
Τύπε τόσες φορές που στο είπαν,το πίστεψες; :grin:
Αυτά είναι συκοφαντίες! Οι μαλακισμένες που τον βασανίζουν τον βάζουν με το ζόρι να τρώει πούτσους καμιά φορά. Εκείνος είναι γνήσιο αρσενικό κατά βάθος :rockon:

Επισκέπτης
Αυτά είναι συκοφαντίες! Οι μαλακισμένες που τον βασανίζουν τον βάζουν με το ζόρι να τρώει πούτσους καμιά φορά. Εκείνος είναι γνήσιο αρσενικό κατά βάθος :rockon:
Τύπε,αυτοί που τον τρώνε από τραβέλια,είναι πούστηδες για όχι;
Πώς αυτοπροσδιορίζονται,σοβαρά τώρα;
Άρχοντα78,αν δε σε πειράζει, απαντάς σε παρακαλώ;

Επισκέπτης
Τύπε,αυτοί που τον τρώνε από τραβέλια,είναι πούστηδες για όχι;
Πώς αυτοπροσδιορίζονται,σοβαρά τώρα;
Οι "γυναίκες" του site λένε ότι άμα σε γαμάνε με strap-on, διατηρείς την αρσενική σου ιδιότητα στο έπακρο. Για τραβέλια δεν έχουν κάνει κύρηγμα ακόμα...

Πάντως ρε τύπε, άμα γαμείς ανδρικούς κώλους ή γαμιέσαι από ανδρικούς πούτσους, πουστάρα δεν είσαι;
Και τα τραβέλια άνδρες είναι, οπότε τι τα γαμείς τι σε γαμούν η μόνη διαφορά είναι ποιος μένει με τον πόνο στον κώλο...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Κανόνες λειτουργίας του forum

3. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Κανόνες λειτουργίας του forum

3. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο.

δεν μου απαντησες πριν  :sunglasses:  Κάποιον bottom τον γνωρίζεις   ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom