arxontas78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καλησπερα!θελω να παω με τραν για πρωτη φορα.ειμαι αποφασισμενος.θελω ομως καποια πουνα ερχεται σε δικο μου χωρο.μενω κεντρο αθηνας.οποια πληροφορια εχετε ευπροσδεκκτη.ευχαριστω
Καλησπερα καλέ μου φίλε!παιδια καλησπερα!θελω να παω με τραν για πρωτη φορα.ειμαι αποφασισμενος.θελω ομως καποια πουνα ερχεται σε δικο μου χωρο.μενω κεντρο αθηνας.οποια πληροφορια εχετε ευπροσδεκκτη.ευχαριστω
στειλε pm στον λιλα δικε μου
ο πρωταρης της εβδομαδαςπαιδια καλησπερα!θελω να παω με τραν για πρωτη φορα.ειμαι αποφασισμενος.θελω ομως καποια πουνα ερχεται σε δικο μου χωρο.μενω κεντρο αθηνας.οποια πληροφορια εχετε ευπροσδεκκτη.ευχαριστω
Ο male tsouli είναι άντρας τύπε... γουστάρει μόνο γυναίκεςο πρωταρης της εβδομαδας
καλοριζικος τυπε
θα ηταν ο λιλας εδω θα σε εξυπηρετουσε τωρα βολεψου με μειλ τσουλι,με τον νανσυ,και με τον γιαννοραννια
Τύπε τόσες φορές που στο είπαν,το πίστεψες;Ο male tsouli είναι άντρας τύπε... γουστάρει μόνο γυναίκες
Αυτά είναι συκοφαντίες! Οι μαλακισμένες που τον βασανίζουν τον βάζουν με το ζόρι να τρώει πούτσους καμιά φορά. Εκείνος είναι γνήσιο αρσενικό κατά βάθοςΤύπε τόσες φορές που στο είπαν,το πίστεψες;
Τύπε,αυτοί που τον τρώνε από τραβέλια,είναι πούστηδες για όχι;Αυτά είναι συκοφαντίες! Οι μαλακισμένες που τον βασανίζουν τον βάζουν με το ζόρι να τρώει πούτσους καμιά φορά. Εκείνος είναι γνήσιο αρσενικό κατά βάθος
Καλά είσαι σοβαρός;kamia sovari apantisi gia auto pou thelo tha exo?
Οι "γυναίκες" του site λένε ότι άμα σε γαμάνε με strap-on, διατηρείς την αρσενική σου ιδιότητα στο έπακρο. Για τραβέλια δεν έχουν κάνει κύρηγμα ακόμα...Τύπε,αυτοί που τον τρώνε από τραβέλια,είναι πούστηδες για όχι;
Πώς αυτοπροσδιορίζονται,σοβαρά τώρα;
Εμείς; :Se eiste gia ton poutso!
δεν μου απαντησες πριν Κάποιον bottom τον γνωρίζεις ;)Κανόνες λειτουργίας του forum
3. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο.