Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν βγαίνω,εδώ με τις ελλεινίδες θα παλεύω λοιπόν!!! :headbang:
τι να σε κάνω και σένα ρε!

μετά μην ψάχνεις και συ στα 30 σου γιατρειά απ το νετ! :headbang:

κανόνισε βρε και πες στο μπαμπά ότι θες 2 χιλιάρικα να πας να γαμήσεις στην Ται ωραία μουνάκια γιατί αλλιώς θα γίνεις πούστης! ;)

τι θα κάνει δε θα στα δώσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τι να σε κάνω και σένα ρε!
μετά μην ψάχνεις και συ στα 30 σου γιατρειά απ το νετ! :headbang:
κανόνισε βρε και πες στο μπαμπά ότι θες 2 χιλιάρικα να πας να γαμήσεις στην Ται ωραία μουνάκια γιατί αλλιώς θα γίνεις πούστης! ;)
τι θα κάνει δε θα στα δώσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλώς ή κακώς δεν είμεθα πλούσιοι τόσο και τελευταία πολλές οικονομικές δυσκολίες!!! :-
Οπότε εδώ είναι η μοίρα μου προς το παρρόν!!! :headbang:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Α ρε Ελλάδα που τρως τα παιδιά σου!!!Κ γω έχω 1 φίλο με παρόμοια ιστορία.Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχουν πουτάνες της προκοπής.Οι πιο πολλές καργιόλες του κερατά που όχι μόνο σου τα παίρνουν αλλά σου φέρονται σαν ζώο.Και δεν σε αφήνουν να φύγεις και όταν κάνεις τη μαλακία και πληρώσεις μετά κάνουν λες και τις αναγκάζεις να είναι πουτάνες.Λες και συ φταις.Αν μάγκα έχεις παρά και μπορείς να κάνεις ταξιδάκι προτίμησε Manchester.και επισκέψου το Sandy's Superstars .Ίσως 1 από τα καλύτερα studio στον κόσμο.Με όσα πληρώνεις σε studio στην Ελλάδα για το βασικό πρόγραμμα εδώ κάνεις τα πάντα σαν να πηγαίνεις με τη γκόμενά σου για μισή ώρα.Φιλιά,69,κώλο κτλ..Και αν έχεις πληρώνεις παραπάνω για 1 ώρα.Θα μου πεις να κάνω ολόκληρο ταξίδι για 1 studio??Σου προτίνω Manchester μιας και εκτός απο το Sandy's το manchester είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αγγλία και σαφώς φθηνότερα από Λονδίνο άρα θα βγεις και έξω και θα κάνεις και παιχνίδι στα club και bar με γκομενάκια.Μη φοβάσαι εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά.Εδώ είναι Αγγλία.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το ειπα στην αρχη οτι ΔΕΝ ειμαι γκει.
ρε δε σε ρώτησα αν είσαι γκέι. διάβασα τι έγραψες!

η ερώτησή μου είναι σαφής:

έτυχε να σου αρέσει κάποια και να μην την πλησιάσεις επειδή ντρέπεσαι?

κι αν ναι κάθε πότε σου συμβαίνει αυτό!

ένα τελευταίο παράδειγμα θέλω.
πχ. το σάββατο που ήμουν για καφέ ήταν και μια κοπέλα μαζί μας και ενώ μιλούσαμε όλοι κανονικά εγώ απέφευγα να της μιλάω γιατί μου άρεσε και ντράπηκα!

ένα τέτοιο παράδειγμα θέλω αναλυτικά όπως το γράφω. και δύο παρ/τα ακόμα καλύτερα!

Επισκέπτης
τυπε εχει γινει χειροτερος.αρχισε να φοραει και λευκα φανελακια με τις ραντες που ειναι. :grin: :grin: :grin: :grin:
Είπα να μην το γαμάμε άλλο το τόπικ!!! :grin:
Ρε παιδιά πραγματικά ποτέ δεν φαντάστηκα οτί μπορεί να παίζει ρόλο το χρώμα της φανέλας!!! :cheesy:
Πάντα λευκά εσώρουχα φορούσα!!!  :dancing:

KostakisXX

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε δε σε ρώτησα αν είσαι γκέι. διάβασα τι έγραψες!

η ερώτησή μου είναι σαφής:

έτυχε να σου αρέσει κάποια και να μην την πλησιάσεις επειδή ντρέπεσαι?

κι αν ναι κάθε πότε σου συμβαίνει αυτό!

ένα τελευταίο παράδειγμα θέλω.
πχ. το σάββατο που ήμουν για καφέ ήταν και μια κοπέλα μαζί μας και ενώ μιλούσαμε όλοι κανονικά εγώ απέφευγα να της μιλάω γιατί μου άρεσε και ντράπηκα!

ένα τέτοιο παράδειγμα θέλω αναλυτικά όπως το γράφω. και δύο παρ/τα ακόμα καλύτερα!

οκ

π.χ μου αρεσει μια κοπέλα σε μια ταξη φροντιστηριου αλλα αποφευγω να της μιλησω γιατι κολλαω και κομπλαρω

2ο μου αρεσει μια στη δουλεια αλλα μονο για τυπικα πραγματα μιλαμε δεν τολμω να εμβαθυνω γιατι θα με πιασει πανικος

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οκ

π.χ μου αρεσει μια κοπέλα σε μια ταξη φροντιστηριου αλλα αποφευγω να της μιλησω γιατι κολλαω και κομπλαρω

2ο μου αρεσει μια στη δουλεια αλλα μονο για τυπικα πραγματα μιλαμε δεν τολμω να εμβαθυνω γιατι θα με πιασει πανικος
ωραία!

το έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου?

μίλησες δηλ κάποτε σε κάποια και σε απέρριψε ή δεν το τόλμησες ποτέ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Γεια σας ειμαι ενας ανθρωπος απελπισμενος και θελω τη βοηθεια σας. Κοντευω τα 30 και εχω κανει στη ζωη μου μια φορα σεξ σε οικο ανοχης.

Ρε Κωστάκη, κοντά στα 30 και ακόμη φροντιστήριο πας;;;;

Εκτός και αν είναι για Ρώσικα.......

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Είπα να μην το γαμάμε άλλο το τόπικ!!! :grin:
Ρε παιδιά πραγματικά ποτέ δεν φαντάστηκα οτί μπορεί να παίζει ρόλο το χρώμα της φανέλας!!! :cheesy:
Πάντα λευκά εσώρουχα φορούσα!!!  :dancing:

έχεις να μάθεις πολλά αγόρι μου για τον κάλο στον εγκέφαλο των γυναικών!

ούτε που φαντάζεται ένας άνδρας τι είναι αυτή η μαλακίτσα που τη συγκίνησε πάνω του ή αντίθετα τον "έκαψε"!!!

βράστα! μόνο Τάι μαθάίνεις έστω και 1% του τρόπου σκέψης τους! και πολύ είπα!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν το τολμησα ποτε δυστυχως
ωραία!

αυτό που σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή και διστάζεις είναι ο τρόμος της απόρριψης ή δεν σε απασχολεί αυτό!

το έχεις δει δηλ ποια είναι η αιτία?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom