Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ρε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ .
Πόση παραπάνω βοήθεια νομίζεις γίνεται να λάβεις;! :think:
Εγώ πιστεύω δεν υπάρχει κάτι άλλο!!! :rolleyes:
Στην τελική εντάξει δεν είναι και ασθένεια η απουσία σεξ από την ζωή,απλά αποδέξου το!!!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ρε φίλε πραγματικά πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να μπεις να ρωτήσεις εδώ μέσα;;;..... καλύτερα πήγαινε σε κανένα ειδικό ή αν πιστεύεις στον Θεό πήγαινε στον πνευματικό σου (αν είναι open minded)... πάντως εδώ μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μέρος να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις και να περιμένεις σοβαρή βοήθεια

Επισκέπτης
Ορικιζομαι στη μανα μου γιατι λεω αληθεια αν δεν με πιστευεις προβλημα σου δεν θα σου κανω και τεμεναδες. Μιλαω με οσους με πιστευουν οι αλλοι ας μην απαντουν καν αν νομιζουν λεω ψεμματα.

Ασε ρε τη μανα σου στην ησυχια της. Πιες κανα "τσιγαρακι" καλο να χαλρωσεις και μη χαλιεσε που δε εχεις γκομενα. Θα ερθει κι αυτο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πήγαινε και πιες 2-3 ποτάκια... ίσα ίσα να χαλαρώσεις.... και κάνε μια μπουρδελότσαρκα.
κοίτα εδώ ποια σχολεία έχουν γυναίκες αυθεντικές(μην σου πεταχτεί κανένας μπετατζής με βυζιά και παλαμάρι) και να το έχεις υπόψιν σου στην μπουρδελότσαρκα.
μην ντρέπεσαι μπροστά στις πουτάνες γιατί σίγουρα έχουν περάσει από τα χέρια τους και χειρότεροι.

πρόσεχε μην γίνεις τύφλα. το ποτό το θες για να χαλαρώσεις.. άμα πιεις πολύ δεν θα σου κάνει κούκου...

ξεκίνα από αύριο.

Επισκέπτης
Να πας σε μια πολύ έμπειρη ιερόδουλη.Να τι θα μπορούσες να ρωτήσεις τα παιδιά εδώ στο site.Nα σου προτείνουν μια πολύ έμπειρη ιερόδουλη να μπορέσει να σε χειριστεί .Αν δεν δεις προκοπή να πας σε κάποιον ψυχολόγο .Η μήπως να κάνεις κατευθείαν αυτό?Είναι πολύ σοβαρό αυτό που σου συμβαίνει..λυπάμαι πραγματικά. :(

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ασε ρε τη μανα σου στην ησυχια της. Πιες κανα "τσιγαρακι" καλο να χαλρωσεις και μη χαλιεσε που δε εχεις γκομενα. Θα ερθει κι αυτο.
αντε ρε γειτονα πες τα του να βαλει μυαλο ρε ο τυπος.χαλιετε για τις γκομενες,ενω μπορει να εχει ολη την φυση στο χερι του και να την απολαμβανει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε μια συμβουλη που σου δινω και κρατα την,ειναι σηκω φυγε απο Ελλαδα.Μη χαλας αλλο λεφτα σε ειδικους και μαλακιες,μαζεψε καποια λεφτα και γυρνα ολη την Ευρωπη σε hostels.Μπορεις να κλεινεις online εξωτερικο θα σου βγει η αντρικη φυση,εδω στην Ελλαδα ο χαρακτηρας των Ελληνιδων και κατι κολοπροτυπα και lifestyle εχουνε γαμησει πολλους νεολαιους οχι μονο εσενα.Μολις πας εξω θα δεις ποσο θα αλλαξει το κλιμα και θα αλλαξεις και εσυ ο ιδιος.Και πρωτα απο ολα εκει κουβεντα γινετε ανετα,οχι οπως εδω που αν ρωτησεις κατι μια γυναικα νομιζει οτι την παρενοχλεις.
Κανε αυτο που σου λεω και ξεκινα ταξιδια σε hostels,που εχει πολλους νεους και γινετε ευκολα γνωριμια.

KostakisXX

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
αντε ρε γειτονα πες τα του να βαλει μυαλο ρε ο τυπος.χαλιετε για τις γκομενες,ενω μπορει να εχει ολη την φυση στο χερι του και να την απολαμβανει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και να γινω σαν και σενα? Αστο καλυτερα...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κωστάκη το πρόβλημα που έχεις είναι μεγάλο και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα!

έπρεπε ήδη να έχεις κάνει εδώ και πολύ καιρό!

τώρα βέβαια δεν είναι και αργά αλλά όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει!

ρώτα ότι θέλεις και μην ακούς αυτούς που δεν σε πιστεύουν!

Παιδιά συμφωνώ ότι μπορεί ο συγκεκριμένος να λέει ψέματα, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί εκεί έξω που βρίσκονται στην κατάσταση αυτή.

δεν έχω ακούσει βέβαια για να πω την αλήθεια για 30 ετών.....

φίλε κωστάκη, λέγε

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Φιλε μια συμβουλη που σου δινω και κρατα την,ειναι σηκω φυγε απο Ελλαδα.Μη χαλας αλλο λεφτα σε ειδικους και μαλακιες,μαζεψε καποια λεφτα και γυρνα ολη την Ευρωπη σε hostels.Μπορεις να κλεινεις online εξωτερικο θα σου βγει η αντρικη φυση,εδω στην Ελλαδα ο χαρακτηρας των Ελληνιδων και κατι κολοπροτυπα και lifestyle εχουνε γαμησει πολλους νεολαιους οχι μονο εσενα.Μολις πας εξω θα δεις ποσο θα αλλαξει το κλιμα και θα αλλαξεις και εσυ ο ιδιος.Και πρωτα απο ολα εκει κουβεντα γινετε ανετα,οχι οπως εδω που αν ρωτησεις κατι μια γυναικα νομιζει οτι την παρενοχλεις.
Κανε αυτο που σου λεω και ξεκινα ταξιδια σε hostels,που εχει πολλους νεους και γινετε ευκολα γνωριμια.

Φιλαράκι σωστόοοοος!!!

κωστάκη κλείσε εισητήριο για Ταϊλάνδη αγόρι μου!

σοβαρά μιλάω! διάβασε τις πρώτες 50 σελίδες του θρεντ Ταϊλάνδη σεξ τριπ και βουρ!

αν όταν φτάσεις εκεί ντρέπεσαι ακόμα θα σου στείλω κάνα δυο φίλες μου και θα σε ξεπετάξουν!

ούτε ψυχολόγοι,ούτε πουτάνες!

αν μου κάνεις και τα έξοδα έρχομαι και γω μαζί σου!!!!!

και σου υπόσχομαι ότι σε 2 βδομάδες θα έχεις πηδήξει τουλάχιστον 10 φορές!

με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!!!

KostakisXX

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
κωστάκη το πρόβλημα που έχεις είναι μεγάλο και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα!

έπρεπε ήδη να έχεις κάνει εδώ και πολύ καιρό!

τώρα βέβαια δεν είναι και αργά αλλά όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει!

ρώτα ότι θέλεις και μην ακούς αυτούς που δεν σε πιστεύουν!

Παιδιά συμφωνώ ότι μπορεί ο συγκεκριμένος να λέει ψέματα, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί εκεί έξω που βρίσκονται στην κατάσταση αυτή.

δεν έχω ακούσει βέβαια για να πω την αλήθεια για 30 ετών.....

φίλε κωστάκη, λέγε

Λεω την αληθεια και σε ευχαριστω για την εμπιστοσυνη. Εχουμε πουληθει στους ειδικους ολα αυτα τα χρονια και εγω ειμαι μια απο τα ιδια. Εχω εμφυτη μεσα μου τη ντροπη δεν μπορω να το αποβαλλω. Παιρνω καποια φαρμακευτικη αγωγη αλλα δεν με εχει βοηθησει ουσιαστικα δυστυχως. Το χειροτερο κουσουρι ειναι η ντροπη πιστεψε με φιλε μου.

Επισκέπτης
Πρώτη σεξουαλική επαφή γυναικών(ερευνά 2000-2007):
ηλικία-ποσοστό
12-14 3-5%
15-17 21-22%
18-20 50-51%
21-24 10%
25-30 9%
31-40 6%

Πρώτη σξουαλική επαφή αντρών(ερευνά 2000-2007):
ηλικία-ποσοστό
12-14 8%
15-17 50%
18-20 30-32%
21-24 8-10%
25-30 3-4%
31-40 1-2%

Υ.Γ.Καλά αν γίνουν και έρευνες για αποχή και κατάστση σχέσεων εκεί θα είναι αποκαρδιωτικά τα αποτελέσματα!!!

Συνημμένα

• 1225.jpg
    1225.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 19

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Έ! η πρότασή μου για Ταϊλάνδη ισχύει και για άλλα παιδιά που ντρέπονται να πάνε μόνοι τους!

μαζευτείτε 10 άτομα, βάλτε από 100-150 ευρώ ο καθένας για μένα και θα γυρίσετε όλοι άνδρες!

δυστυχώς θα πλήρωνα και μόνος μου τα έξοδα ....  αλλά μου τα φάγανε οι γκόμενες!!!! :grin: :grin:

α ρε αρκ! τι άλλο θα κάνω ρε μαλάκα να πάω στη γη της επαγγελίας!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

παπαζόλη άσε τις πολλές στατιστικές και ψαξήρι στο νετ και κανόνισε καμιά Τάι αγορίνα μου! ;)

άντε θα σας κάνω τον ξεναγό!

κι αν μαζευτούμε πολλοί κλείνουμε ένα τσάρτερ! :dancing:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Κωστάκη για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα (όχι το ότι η πρόταση για Ται δεν είναι σοβαρή αλλά να μάθω και το ιστορικό σου!)

ας τα πάρουμε απ την αρχη:

έχεις φιλήσει ποτέ κοπέλα?

Επισκέπτης
Έ! η πρότασή μου για Ταϊλάνδη ισχύει και για άλλα παιδιά που ντρέπονται να πάνε μόνοι τους!
μαζευτείτε 10 άτομα, βάλτε από 100-150 ευρώ ο καθένας για μένα και θα γυρίσετε όλοι άνδρες!
δυστυχώς θα πλήρωνα και μόνος μου τα έξοδα ....  αλλά μου τα φάγανε οι γκόμενες!!!! :grin: :grin:
α ρε αρκ! τι άλλο θα κάνω ρε μαλάκα να πάω στη γη της επαγγελίας!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
παπαζόλη άσε τις πολλές στατιστικές και ψαξήρι στο νετ και κανόνισε καμιά Τάι αγορίνα μου! ;)
άντε θα σας κάνω τον ξεναγό!
κι αν μαζευτούμε πολλοί κλείνουμε ένα τσάρτερ! :dancing:
Φίλτατε άσε και εμένα για Ταυλάνδη με βλέπω γιατί εδώ θα λαλήσω στο τέλος αν δεν το έχω πάθει ήδη,πόσο περίπου τα έξοδα;! :think:
Υ.Γ.Ερέ όταν δεν γαμάς και είσαι όλη μέρα πάνω από βιβλία και ίντερνετ τι παθαίνεις!!! :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

έτυχε να σου αρέσει κοπέλα δηλ αλλά ντρέπεσαι να την πλησιάσεις και να της το πεις?

ή δεν σου αρέσει καμία?

Παπαζόλη υπολόγισε περίπου 1,5 με 2 χιλιάρικα το άτομο!
όλα μέσα!!!όλα όλα!!!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κωστακη περνεις 5000 ευρω,περνεις και τον τζειμς,και μετα απο 15 μερες οταν ερθεις ελλαδα,θα εισαι αλλος ανθρωπος.αυτο μονο σου λεω.
σε οσους γιατρους και να πας,δεν θα βγαλεις ακρη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom