Νέα

Πρωταπριλιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Moscowita
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.468
Πόντοι
506
Αγαπητά μέλη,
καλό μήνα.
Σ αυτό το thread μπορεί να γράψει ο καθένας σήμερα και κάθε πρωταπριλιά τα φίδια του.
Αν αυτή η μέρα δε φτάνει μπορείτε να ρίχνετε φίδια και όλο τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι τη νέα Πρωταπριλιά και κάθε χρόνο!
Οι διαχειριστές μπορούν να συγχωνεύσουν στο παρόν αλλά threads ή threads με φίδια κ.ο.κ
Εύχομαι όλα τα επίλεκτα μέλη του forum να τιμήσει καθείς με τις φιδιές του.
Υγειένετε!

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Καλό μήνα! Εγώ δεν θα γράψω φιδιές, γιατί είμαι 24/7 φιδέμπορας, όλες τις μέρες του χρόνου. Αυτό το "Υγιαίνετε" όμως στο τέλος, κάπου το έχω ξαναδεί. Άλλος τύπος το έχει ως Trademark. Τύπε, αντιγράφεις!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.703
Πόντοι
3.656
Η Κυβέρνηση θα διαχωρίσει το Κράτος από την Εκκλησία, και οι μισθοί των Ιερέων κάθε θρησκείας θα πληρώνονται μέσω φόρων των πιστών, οι οποίοι θα δηλώνουν κάθε έτος σε ιδιαίτερο κουτάκι στη Φορολογική τους Δήλωση σε ποια Θρησκεία θα πρέπει να καταβάλλονται τα ποσά που προκύπτουν από τους φόρους τους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Οι Τσυπριζαιοι θα δηλωσουν οτι δεχονται να φιλοξενησουν λαθρομεταναστες σε ακινητα τους που δεν χρησιμοποιουν και θα τους τα'ι'ζουν απο τον μισθο τους....?

OP
OP
Moscowita

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.468
Πόντοι
506
Καλό μήνα! Εγώ δεν θα γράψω φιδιές, γιατί είμαι 24/7 φιδέμπορας, όλες τις μέρες του χρόνου. Αυτό το "Υγιαίνετε" όμως στο τέλος, κάπου το έχω ξαναδεί. Άλλος τύπος το έχει ως Trademark. Τύπε, αντιγράφεις!
Είμαι αυτός που έφτιαξε το TM τύπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom