Νέα

προστιμο για οδήγηση υπο μέθη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metalfun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Αν ήπιε τον Βόσπορο και έπιασε τιμόνι στη συνέχεια .... έπρεπε να τον γαμήσουν τον φονιά ....
Κάποια στιγμή σε αυτό τον γαμημένο τόπο πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να παίζουμε με τις ζωές των άλλων απλά για να κάνουμε εμείς το κέφι μας !!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.296
Πόντοι
2.456
Παρακαλειται η ομαδα των μελων που ειχαν φτυσει μια γκομενα απ΄οτιθυμαμαι να αναλαβει δραση

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Και όμως τύπε το έχω δει στην Αυστραλία το ταξί για μεθυσμένους. Πας με το δικό σου αμάξι όπου γουστάρεις και μετά το αμάξι σου το επιστρέφουν αυτοί στο σπίτι σου,  Αφού τελειώσεις την σούρα σου σε πάει το ταξί σπίτι ή κάπως έτσι...

Επισκέπτης
Και όμως τύπε το έχω δει στην Αυστραλία το ταξί για μεθυσμένους. Πας με το δικό σου αμάξι όπου γουστάρεις και μετά το αμάξι σου το επιστρέφουν αυτοί στο σπίτι σου,  Αφού τελειώσεις την σούρα σου σε πάει το ταξί σπίτι ή κάπως έτσι...

:rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Στα περισσοτερα μερη της Ευρωπης αν οχι σε ολλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πιεις !
Ναι και γω το κανα 2-3 φορες εις γνωσην μου να παρω πιομενος (ΟΧΙ ΤυΦΛΑ) τιμονι για 1km
αλλα ειναι μεγαλη μαλακια !
Εχω ακουσει πολλες φορες <παρε ταξι> και αλλα 1002! Δυστυχως ετσι ειναι !
Το φιλαρακι μου εμενα κυκλοφορουσε ανασφαλιστος για 1-2 μηνες επειδη δεν ειχε να πληρωσει αλλα ελαχιστες φορες! (μεχρι που μας σταματησε η τροχαια και του κοπηκαν τα ποδαρια (ευτυχως ηταν φιλος και μας εδιωξε) τι καλα την πληρωσε!

Εγω τον Δεκεμβρη στην διασταυρωση κατω απο το σπιτι χτυπησα 1 βλακα αρμενο με τ αμαξι ευτυχως δεν επαθα και εγω κ τ αμαξι τιποτα...τον αποζημιωσε η ασφλαεια μου και ΤΕΛΟΣ!!!
Επισης αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι αν σε πισουν ανασφαλιστο ή κανεις ατυχημα δεν ειναι οτι θα φας το 500αρικο στον κωλο + την ζημια του αλλου + του δικου σου αυτοκινητου...Αλλα αν χτυπησεις 1 πεζο εκτος οτι πας δικαστικα...Εχει το δικαιωμα αν του κανεις ζημια να τον πληρωνεις μια ζωη μεχρι να πεθανει!! ΜΙΣΘΟ κανονικο!
αλλα γινεται ο ελληνας ανθρωπος??

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.296
Πόντοι
2.456
Στα περισσοτερα μερη της Ευρωπης αν οχι σε ολλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πιεις !
Ναι και γω το κανα 2-3 φορες εις γνωσην μου να παρω πιομενος (ΟΧΙ ΤυΦΛΑ) τιμονι για 1km
αλλα ειναι μεγαλη μαλακια !
Εχω ακουσει πολλες φορες <παρε ταξι> και αλλα 1002! Δυστυχως ετσι ειναι !
Το φιλαρακι μου εμενα κυκλοφορουσε ανασφαλιστος για 1-2 μηνες επειδη δεν ειχε να πληρωσει αλλα ελαχιστες φορες! (μεχρι που μας σταματησε η τροχαια και του κοπηκαν τα ποδαρια (ευτυχως ηταν φιλος και μας εδιωξε) τι καλα την πληρωσε!

Εγω τον Δεκεμβρη στην διασταυρωση κατω απο το σπιτι χτυπησα 1 βλακα αρμενο με τ αμαξι ευτυχως δεν επαθα και εγω κ τ αμαξι τιποτα...τον αποζημιωσε η ασφλαεια μου και ΤΕΛΟΣ!!!
Επισης αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι αν σε πισουν ανασφαλιστο ή κανεις ατυχημα δεν ειναι οτι θα φας το 500αρικο στον κωλο + την ζημια του αλλου + του δικου σου αυτοκινητου...Αλλα αν χτυπησεις 1 πεζο εκτος οτι πας δικαστικα...Εχει το δικαιωμα αν του κανεις ζημια να τον πληρωνεις μια ζωη μεχρι να πεθανει!! ΜΙΣΘΟ κανονικο!
αλλα γινεται ο ελληνας ανθρωπος??
Το ιδιο πάνω κάτω ισχύει κι αν προκαλέσεις ατύχημα έχοντας πιει!πχ αν ο "δολοφονος" του φίλου μας προκαλουσε ατυχημα (εγω δεν σου λέω θανατηφορο) η ασφαλιστική ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΚΥΡΟπου σημαινει αγωγη-δικαστηριο-αποζημιωση και αποζημιωση γερη οχι 2-3 χιλιαρικακια

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.544
Πόντοι
2.596
Μέρες που έρχονται - το νου μας όλοι. Εξαιρετικά σκληρή καμπάνια κατά της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης στην Αυστραλία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom