Νέα

Προσωπικό αδιέξοδο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:

Φιλε μου καλε που το ψευδονυμο σου μου θυμιζει λιγο και το ονομα του σκαφους στο Matrix..Κοιτα να δεις...Η τεχνη στο να μαθεις να φλερταρεις και να εχεις το ποθητο αποτελεσμα με μια κοπελα που δεν θα πληρωθει (αμεσα) για να κανει τα χαιρια σου και εσυ τα δικα της ειναι κατι που πρεπει σαφωσ να αποκτησεις..Επειδη εχεις βρει την λυση του σπιτιου και δεν σου λειπει ο πουτσος δεν θα εχεις ακομα την αναγκη για θαλπωρη και χαρα ή εντονα γενικα συναισθηματα..Ψαξου λιγο ομως..Μην πας συνεχεια στα σιγουρα και αν δεν σου κατσει αυτη που θες σκασ μυτη και στο "σπιτακι" να σκισεις το αλλο το μωρο... :2funny:

Επισκέπτης
Φιλε μου καλε που το ψευδονυμο σου μου θυμιζει λιγο και το ονομα του σκαφους στο Matrix..Κοιτα να δεις...Η τεχνη στο να μαθεις να φλερταρεις και να εχεις το ποθητο αποτελεσμα με μια κοπελα που δεν θα πληρωθει (αμεσα) για να κανει τα χαιρια σου και εσυ τα δικα της ειναι κατι που πρεπει σαφωσ να αποκτησεις..Επειδη εχεις βρει την λυση του σπιτιου και δεν σου λειπει ο πουτσος δεν θα εχεις ακομα την αναγκη για θαλπωρη και χαρα ή εντονα γενικα συναισθηματα..Ψαξου λιγο ομως..Μην πας συνεχεια στα σιγουρα και αν δεν σου κατσει αυτη που θες σκασ μυτη και στο "σπιτακι" να σκισεις το αλλο το μωρο... :2funny:

καμια φορα, αν παρασυνηθισεις στην κονσερβα σου ειναιδυσκολο να αρχισεις να μαγειρευεις....

ασε που απογοητευεσαι ευκολα με τις αποτυχιες σου και δεν μπορεις να φας ενα καπως "καμμενο" φαγητο η "αναλατο" η ο,τι σου βγει μια που στην κονσερβα η (μετρια) ποιοτητα ειναι παντα σταθερη....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καμια φορα, αν παρασυνηθισεις στην κονσερβα σου ειναιδυσκολο να αρχισεις να μαγειρευεις....

ασε που απογοητευεσαι ευκολα με τις αποτυχιες σου και δεν μπορεις να φας ενα καπως "καμμενο" φαγητο η "αναλατο" η ο,τι σου βγει μια που στην κονσερβα η (μετρια) ποιοτητα ειναι παντα σταθερη....

Η αποτύπωση της σκληρής πραγματικότητας, με όμορφες λέξεις..... :smitten:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
it is very bad....το μονο που σε σωνει ειναι οτι εισαι ακομη πολυ μικρος....γραψου στην σχολη αρκανς στο αλλο θρεντ να σε διδαξουν....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Oποιος και να το ελεγε αυτο θα του ελεγα οτι λεει βλακειες γιατι δεν εχει επιγνωση.

Ο λογος ειναι οτι απο το φιλετο (Ρωσσιδες-Τσεχες κλπ) δε μπορεις να πας στην κονσερβα (Ελληνιδες).
Η συγκριση ειναι ποιοτικη.

Υπαρχει και ενα ελαχιστο ποσοστο που ξερει καποια πραγματα.

Εσυ εισαι γυναικα και δικαιολογεισαι αλλα αυτα τα λενε και πολλοι αντρες και αυτοι πραγματικα ειναι για γελια.

Επισκέπτης
Oποιος και να το ελεγε αυτο θα του ελεγα οτι λεει βλακειες γιατι δεν εχει επιγνωση.

Ο λογος ειναι οτι απο το φιλετο (Ρωσσιδες-Τσεχες κλπ) δε μπορεις να πας στην κονσερβα (Ελληνιδες).
Η συγκριση ειναι ποιοτικη.

Υπαρχει και ενα ελαχιστο ποσοστο που ξερει καποια πραγματα.

Εσυ εισαι γυναικα και δικαιολογεισαι αλλα αυτα τα λενε και πολλοι αντρες και αυτοι πραγματικα ειναι για γελια.

ποιος μιλησε για ελληνιδες??????????
ας βρει γκομενα τσεχα, ρουμανα η οτι θελει
ειπα εγω τιποτα???

οτι μουνι ειναι πληρωμενο και μενει μαζι σου μονο οσο υπαρχουν φραγκα ειναι κονσερβα, δεν ειναι κατι που εφτιαξες εσυ...

κι αν προσεξες (λεμε τωρα................ σιγα μη διαβασες.......)
λεω ξεκαθαρα οτι το φαι που εφτιαξες μπορει να ειναι χειροτερο απο την κονσερβα (καμμενο, αναλατο κλπ...)

αλλα οταν το μυαλο ειναι κολλημενο σε στερεοτυπα.......
βρηκατε κι εσεις μια καραμελα...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ποιος μιλησε για ελληνιδες??????????
ας βρει γκομενα τσεχα, ρουμανα η οτι θελει
ειπα εγω τιποτα???

οτι μουνι ειναι πληρωμενο και μενει μαζι σου μονο οσο υπαρχουν φραγκα ειναι κονσερβα, δεν ειναι κατι που εφτιαξες εσυ...

κι αν προσεξες (λεμε τωρα................ σιγα μη διαβασες.......)
λεω ξεκαθαρα οτι το φαι που εφτιαξες μπορει να ειναι χειροτερο απο την κονσερβα (καμμενο, αναλατο κλπ...)

αλλα οταν το μυαλο ειναι κολλημενο σε στερεοτυπα.......
βρηκατε κι εσεις μια καραμελα...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Στην Ελλαδα ειμαστε.

Οι 9 στις 10 γυναικες ειναι Ελληνιδες,να βρεις ξενη ειναι πολυ δυσκολο.

Τα αλλα που λες τα παραβλεπω.

Επισκέπτης
Στην Ελλαδα ειμαστε.

Οι 9 στις 10 γυναικες ειναι Ελληνιδες,να βρεις ξενη ειναι πολυ δυσκολο.

Τα αλλα που λες τα παραβλεπω.

δεν μπορω τα στερεοτυπα
ξενη = πουτανα = καλυτερη

ελληνιδα = σχεση = μπαζο

ενα προβληματακι με τα "=" το χω...

παντως η μαγκια ειναι να βρεις ωραια γκομενα..
το να πηδας πληρωμενη, οσο ωραια κι αν ειναι αυτη, δεν το κατακρινω μεν, δεν το θεωρω και κατι ιδιαιτερο...

οποιος εχει 5 φραγκα μπορει να το κανει κι ας ειναι σιχαμα...

και φυσικα αρκει να διαβασεις 2-3 λεξεις για να απαντησεις οτι διαφωνεις μαζι μου.....

210BILLARAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10

Δε μας λες βασικές πληροφορίες. Έχεις κοιμηθεί ποτέ με κανονική κοπέλα χωρίς να πληρώσεις; Αν ναι σου άρεσε παραπάνω ή λιγότερο απο οτι με την πληρωμένη..
Κοίτα φίλε κακό δεν είναι να μην έχεις κάνει σχέση, κακό είναι να επαναπαυτείς με το πληρωμένο. Δε λέω έχει τη γοητεία του αλλά δε σου ικανοποιεί βασικές ανάγκες πέραν του σεξ..

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
προσπαθησες ποτε να πλησιασεις καμια κοπελα??να κανεις καμακι βρε αδερφε?δοκιμασε το...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η ονομασία του θέματος άλλαξε καθώς αρκετοί καλλιτέχνες παραπονέθηκαν μέσω κουτσομπολίστικων περιοδικών.......

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
δεν μπορω τα στερεοτυπα
ξενη = πουτανα = καλυτερη

ελληνιδα = σχεση = μπαζο

ενα προβληματακι με τα "=" το χω...

παντως η μαγκια ειναι να βρεις ωραια γκομενα..
το να πηδας πληρωμενη, οσο ωραια κι αν ειναι αυτη, δεν το κατακρινω μεν, δεν το θεωρω και κατι ιδιαιτερο...

οποιος εχει 5 φραγκα μπορει να το κανει κι ας ειναι σιχαμα...

και φυσικα αρκει να διαβασεις 2-3 λεξεις για να απαντησεις οτι διαφωνεις μαζι μου.....

H ιεροδουλος ειναι η κανονικη το μονο σιγουρο = ειναι το ΧΡΗΜΑ!

Οποτε μη λεμε οτι θελουμε.

Καλυτερα να πληρωσεις για μια πανεμορφη ιεροδουλο παρα για ενα μπαζο για σχεση οπως κανουν οι περισσοτεροι.

Παλι σας 'κοροιδεουν' οι ψευαισθησεις.

Επισκέπτης
H ιεροδουλος ειναι η κανονικη το μονο σιγουρο = ειναι το ΧΡΗΜΑ!

Οποτε μη λεμε οτι θελουμε.

Καλυτερα να πληρωσεις για μια πανεμορφη ιεροδουλο παρα για ενα μπαζο για σχεση οπως κανουν οι περισσοτεροι.

Παλι σας 'κοροιδεουν' οι ψευαισθησεις.

δικαιολογεισαι αν εισαι κατω των 30, λογω της εντονης διαθεση να σε θαυμασει κανας μοντ που δεν εισαι "μουνοδουλος"

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  Το ποιό ελπιδοφόρο είναι η ηλικία σου... Εικοσιτριών χρονών! Χριστέ μου! Όλη η ζωή μπροστά σου... Μπερδεύεις δυό πράγματα τα οποία είναι τελείως διαφορετικά. Το sex με μια γυναίκα επαγγελματία σε αυτό και τη σχέση με κάποια γυναίκα που αισθάνεστε κάτι μεταξύ σας. Στην πρώτη περίπτωση όλα είναι εύκολα με το χρήμα, στην δεύτερη αρχίζουν τα δύσκολα. Δεν έχει να σου προσφέρει το χρήμα τίποτα. Είναι κάτι που σου τυχαίνει ή όχι. Πιστεύω, λοιπόν, ότι μπορείς να απολαμβάνεις το sex, με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, όσο σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου και χωρίς να αγχώνεσαι να περιμένεις την μία που θα σου προσφέρει ένα τέτοιο sex που δεν θα το έχεις ξαναζήσει ποτέ σου.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Δεν είναι έτσι τα αδιέξοδα μεγάλε.Μακάρι να ήταν τόσο απλά και εύκολα, θα την βρεις την άκρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom