ωραια καλα που μου το ειπες να ξερω στον επομενο τσαπουκα με νταβα να τον αρχισω στα μπουκετα αφου ειναι μονο μπλοφα και στα κρατητηρια κλαινε.δεν μ εχουν πεισει.εχω δει.ηρθε να μου πουλησει μαγκια νταβασ οπωσ λεσ γιατι πυγα χωρισ να το ξερει και του ειπα τι θεσ ρε παλιο μαλακα στα ισια παρε δρομο μην σου γαμησω.ε ακομα τρεχει.θεσ κι αλλο παραδειγμα.ενασ που ειχε 1 κωλομπαρο που εφερνε κι απ εξω γυναικεσ κιολασ αυτοσ παλια,απ την ιδια μπροστα μου εφαγε χαστουκι που του γυρισε το κεφαλι,και καπακι του φερε και τουσ μπατσουσ,και μολισ τον βαλανε στο κρατητιριο εβαλε τα κλαματα.ιδου οι σκλυροι μαγκεσ οι νταβαδεσ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική ζωή ιερόδουλων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 820
- Εμφανίσεις 71K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 1.056
μα τι νομηζεσ χεστηδεσ ειναι.αν του δυξεισ οτι τον φοβασαι σου μπυκε καβαλα.αν του τσαμπουκαλευτεισ κατ ευθειαν,ακομα τρεχει.ωραια καλα που μου το ειπες να ξερω στον επομενο τσαπουκα με νταβα να τον αρχισω στα μπουκετα αφου ειναι μονο μπλοφα και στα κρατητηρια κλαινε.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 1.056
ε ενταξει πυστευε οτι θελεισ.τι να σου πω.οι λογοι που ανεφερεσ δεν υσχηουν πλεον εδω και 20.χρονια.πια χαρτια ολλεσ εχουνε χαρτια.οι δομηνικανεσ μονο εχουνε 40 χρωνια εδω.επησεισ ρωσηδεσ ρουμανεσ βουλγαρεσ πανω απο 20.Καλά και μετά ξύπνησες.
Όλες αυτές που είναι ξένες, μόνο με νταβαδες από πίσω προχωράνε.
Τους λόγους τους ανέφερα.
Και από τη στιγμή που δε γνωρίζεις από εξωτερικό δεν έχει κάν νόημα να μιλάμε αφού οι περισσότερες έρχονται απέξω.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.883
- Πόντοι
- 3.556
Όταν πρόκειται για τοξικομανείς ιερόδουλες, καταλήγουν συνήθως να κάνουν παρέες με άλλους βαρεμένους τοξικομανείς. Είτε άντρες, είτε γυναίκες.
Κατά τα άλλα, αν η κοπέλα είναι σε γενικές γραμμές στα καλά της, ψάχνει παρέες που την εξισορροπούν από αυτού του τύπου δουλειά.
Γενικώς, κάπου στην πορεία του χρόνου χάνουν τον ενθουσιασμό τους για τους άντρες.
Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εάν βρεθεί π.χ. ένας αγαθός και κοντόφθαλμος χαραμοφάης που τα ακουμπάει εύκολα για δώρα, μόστρα και ταξίδια, αυτός θα είναι και η πρώτη τους επιλογή. Τον παντρεύονται άμα λάχει κιόλας. Όπως κάτσει η φάση.
Κατά τα άλλα, αν η κοπέλα είναι σε γενικές γραμμές στα καλά της, ψάχνει παρέες που την εξισορροπούν από αυτού του τύπου δουλειά.
Γενικώς, κάπου στην πορεία του χρόνου χάνουν τον ενθουσιασμό τους για τους άντρες.
Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εάν βρεθεί π.χ. ένας αγαθός και κοντόφθαλμος χαραμοφάης που τα ακουμπάει εύκολα για δώρα, μόστρα και ταξίδια, αυτός θα είναι και η πρώτη τους επιλογή. Τον παντρεύονται άμα λάχει κιόλας. Όπως κάτσει η φάση.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 456
Ρε τυπε λιγο παραπανω μας ελεγες οτι δεν υπαρχουν νταβαδες.δεν μ εχουν πεισει.εχω δει.ηρθε να μου πουλησει μαγκια νταβασ οπωσ λεσ γιατι πυγα χωρισ να το ξερει και του ειπα τι θεσ ρε παλιο μαλακα στα ισια παρε δρομο μην σου γαμησω.ε ακομα τρεχει.θεσ κι αλλο παραδειγμα.ενασ που ειχε 1 κωλομπαρο που εφερνε κι απ εξω γυναικεσ κιολασ αυτοσ παλια,απ την ιδια μπροστα μου εφαγε χαστουκι που του γυρισε το κεφαλι,και καπακι του φερε και τουσ μπατσουσ,και μολισ τον βαλανε στο κρατητιριο εβαλε τα κλαματα.ιδου οι σκλυροι μαγκεσ οι νταβαδεσ.
Και τωρα μας λες οτι ειναι φλωροι και τους δερνεις.
Τελικα υπαρχουν η δεν υπαρχουν;
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
τύπε πες του να σταματήσει. είναι κρίμα τόσο καιρό στους δρόμους τρέχοντας...δεν μ εχουν πεισει.εχω δει.ηρθε να μου πουλησει μαγκια νταβασ οπωσ λεσ γιατι πυγα χωρισ να το ξερει και του ειπα τι θεσ ρε παλιο μαλακα στα ισια παρε δρομο μην σου γαμησω.ε ακομα τρεχει.θεσ κι αλλο παραδειγμα.ενασ που ειχε 1 κωλομπαρο που εφερνε κι απ εξω γυναικεσ κιολασ αυτοσ παλια,απ την ιδια μπροστα μου εφαγε χαστουκι που του γυρισε το κεφαλι,και καπακι του φερε και τουσ μπατσουσ,και μολισ τον βαλανε στο κρατητιριο εβαλε τα κλαματα.ιδου οι σκλυροι μαγκεσ οι νταβαδεσ.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 1.056
δεν υπαρχουν πλεον.υπηρχαν τοτε που υπηρχαν και κανανε το μαγκα εκει που τουσ επερνε.δηλαδη σε πητσιρηκεσ χωρισ χαρτια τοτε οχι τωρα.εκεινεσ τοτε τουσ φοβοταν,και εκει παταγανε κι αυτοι.αυτεσ τωρα τουσ εχουν γραμενουσ στο μουνι τουσ.αυτο σου ειπα και πιο πανω αλλα με αλλα λογια.οι πραγματικα σκλυροι μαφιοζοι σου ειπα πιοι ειναι και τι κανουνε.Ρε τυπε λιγο παραπανω μας ελεγες οτι δεν υπαρχουν νταβαδες.
Και τωρα μας λες οτι ειναι φλωροι και τους δερνεις.
Τελικα υπαρχουν η δεν υπαρχουν;
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 456
μαλλον σε φοβηθηκαν τυπε γιαυτο σταματησανδεν υπαρχουν πλεον.υπηρχαν τοτε που υπηρχαν και κανανε το μαγκα εκει που τουσ επερνε.δηλαδη σε πητσιρηκεσ χωρισ χαρτια τοτε οχι τωρα.εκεινεσ τοτε τουσ φοβοταν,και εκει παταγανε κι αυτοι.αυτεσ τωρα τουσ εχουν γραμενουσ στο μουνι τουσ.αυτο σου ειπα και πιο πανω αλλα με αλλα λογια.οι πραγματικα σκλυροι μαφιοζοι σου ειπα πιοι ειναι και τι κανουνε.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 1.056
φιλε εγω δεν σε ειρωνευομαιμαλλον σε φοβηθηκαν τυπε γιαυτο σταματησαν
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 456
Γιατι σε ειρωνευομαι εγω;φιλε εγω δεν σε ειρωνευομαι
Παλια ειχε νταβαντζηδες. Μετα τους εδειρες. Και τωρα πια δεν εχει.
Απλη λογικη ειναι.
Μαθανε οτι γαμας και δερνεις και λενε δε μας παιρνει αλλες μαγκιες.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 1.056
σου ειπα απλα οτι 1ον,στισ ανεξαρτητεσ τωρα δεν τουσ περνει να το κανουν αυτο γιατι εχουν ολλεσ χαρτια.για τισ ξενεσ μιλαμε καλα στισ ελληνιδεσ ουτοσ η αλλωσ ουτε τοτε.εκεινεσ τοτε τουσφοβοταν γιατι ηταν 20 χρονων κοπελητσεσ ειχαν ερθει απ του διαολου τη μανα γρι ελληνικα καμια και χωρισ χαρτια.αυτεσ τωρα ειναι ολλεσ με χαρτια εχουνε χρονια εδω εχουνε 1 κυκλο απο μονημουσ πελατεσ,και δεν τουσ υπολογυζουν καθολου,και 2ον νομηζεισ οτι ειναι αδιστακτοι.τουσ εχεισ ταυτισει με τα κακοποια στοιχεια.καμια σχεση.καμια ομωσ χεστηδεσ ειναι.μαγκεσ τησ φακησ.και οτι δεν τουσ περνει πλεον να κανουν αυτο που κανανε τοτε.αυτο σου ειπα.Γιατι σε ειρωνευομαι εγω;
Παλια ειχε νταβαντζηδες. Μετα τους εδειρες. Και τωρα πια δεν εχει.
Απλη λογικη ειναι.
Μαθανε οτι γαμας και δερνεις και λενε δε μας παιρνει αλλες μαγκιες.
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 491
Στατιστικα οι περισσοτερες γυναικες που δουλευουν στα μπουρδελα δεν κατορθωνουν σχεδον ποτε να μαζεψουν το περιβοητο κομποδεμα. Ισως ο προβληματικος μαγκας συντροφος , τα οικογενειακα προβληματα , τα εκαστοτε παθη , η ακολαστη ζωη και ουτο καθεξης δεν θα αφησουν σεντς για τα επομενα χρονια. Η ελλειψη ψυχικης ισορροπιας οταν ανεχεσαι καθε λογης γαμια ή ψυχανωμαλο να σου πρηζει το μουνι καθε 5 λεπτα δεν μπορει να οδηγησει ευκολα σε ισορροπημενη μετεπειτα ζωη δυστυχως. Καταληγουν συνηθως φτωχες οπως ξεκινησαν
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 456
Μετα γινανε της φακης τυπεσου ειπα απλα οτι 1ον,στισ ανεξαρτητεσ τωρα δεν τουσ περνει να το κανουν αυτο γιατι εχουν ολλεσ χαρτια.για τισ ξενεσ μιλαμε καλα στισ ελληνιδεσ ουτοσ η αλλωσ ουτε τοτε.εκεινεσ τοτε τουσφοβοταν γιατι ηταν 20 χρονων κοπελητσεσ ειχαν ερθει απ του διαολου τη μανα γρι ελληνικα καμια και χωρισ χαρτια.αυτεσ τωρα ειναι ολλεσ με χαρτια εχουνε χρονια εδω εχουνε 1 κυκλο απο μονημουσ πελατεσ,και δεν τουσ υπολογυζουν καθολου,και 2ον νομηζεισ οτι ειναι αδιστακτοι.τουσ εχεισ ταυτισει με τα κακοποια στοιχεια.καμια σχεση.καμια ομωσ χεστηδεσ ειναι.μαγκεσ τησ φακησ.και οτι δεν τουσ περνει πλεον να κανουν αυτο που κανανε τοτε.αυτο σου ειπα.
Παλια ηταν κανονικοι μαγκες αλλα μολις τους εδειρες πουστεψανε
Και φοβουνται και τα χαρτια βεβαια μην το ξεχναμε και τους κυκλους πελατων-μαγκων σαν κι εσενα
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 1.056
ε καλα τωρα ενταξει.Μετα γινανε της φακης τυπε
Παλια ηταν κανονικοι μαγκες αλλα μολις τους εδειρες πουστεψανε
Και φοβουνται και τα χαρτια βεβαια μην το ξεχναμε και τους κυκλους πελατων-μαγκων σαν κι εσενα
Οντως!Καλημέρα, συμφωνώ μαζί σου. Στο παρελθόν μου έχει συμβεί & σε εμένα. Είναι να σου συμβεί, δεν είναι αρκετές με αυτή τη λογική.
Proffesor66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2024
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Υπάρχουν πολλές που θέλουν σχέση και παραλληλα να κάνουν αυτη την δουλειά. Πετυχαίνουν κατά διαστήματα μαλάκες που τρώνε το παραμύθι και καθόνται μαζί τους μέχρι να τους τα φάνε και να βρουν τον επόμενο.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 6.030
Πήγα χθες σε μπουρδελο του Μεταξουργείο. Πήγε να γίνει παρεξήγηση μ έναν τύπο που καθόταν στο δωματιάκι , πούλαγε μαγκιές και τέτοια. Του είπα
" Ακου μεγάλε! Είμαι προσωπικός φίλος του @Πέτροςαλανι !!!
Και με ρωτάει.?..
"Αυτουνου που έχει δειρει ολους τους νταβάδες?.."
Ναι του απαντάω
Και μου λέει σαν βρεγμένη γατα
"Εντάξει φίλε, κερασμένο το γαμησι"
" Ακου μεγάλε! Είμαι προσωπικός φίλος του @Πέτροςαλανι !!!
Και με ρωτάει.?..
"Αυτουνου που έχει δειρει ολους τους νταβάδες?.."
Ναι του απαντάω
Και μου λέει σαν βρεγμένη γατα
"Εντάξει φίλε, κερασμένο το γαμησι"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 94K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου