Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
E-Ξ-Ε-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Η θέλεις να πεις! Προσωπικά δεν έχω δει από Ιταλούς τα τελευταία 20 χρόνια κάτι ανάλογο και θα προσθέσω ακόμη και τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το χολιγουντιανό πλανήτη, τόσο άψογα στυλιζαρισμένη ( η εικόνα της βροχερής Ρώμης είναι άψογα δοσμένη ), προκλητική, άμεση, αδίστακτη με μια πλεκτάνη που δεν απομονώνει κανέναν. Όσοι βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την τόση προκλητική ανομία μην βιαστείτε, βρισκόμαστε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην σύγχρονη μαφία που περικλείει τσιγγάνους, κυριλέ γκάνγκστερ, παλαιούς μαφιόζους, πολιτικούς της εγχώριας βουλής και φτάνει ακόμη και στην παπική εξουσία.

Δεν θα δείτε Τζέισον Μπούρν ούτε 007 αλλά θα απολαύσετε  πιστολίδι, εκφοβισμό, ανατροπή στην ανατροπή και γενικά μια εκρηκτική ταινία.

Πολύ καλός ο Κλαούντιο Αμεντόλα ( ο τύπος που ακούει στον όνομα Σαμουράι ).

Μην την χάσετε...

Ο Αμεντόλα πραγματικά έπαιξε υπέροχα!!!
Από τους πιο επιβλητικούς "μαφιόζους" που έχω δει όσο θυμάμαι, σε ταινίες παρόμοιου περιεχομένου!!!
Ο Κόπολα νομίζω θα "ζηλεύει" αυτόν τον "χαρακτήρα"!!!
Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο και την εκτιμώ αυτήν την ταινία περισσότερο....
Πραγματικό διαμαντάκι!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι φίλε, έτσι ακριβώς, και ξέρεις γιατί την εκτιμάς...γιατί δεν απέχει και πολύ το όλο επιχείρημα του σεναρίου από υποθέσεις που απασχολούν-σε διαφορετικό επίπεδο ενδεχομένως-την επικράτεια. Έξαλλου όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
καλημερα αλανια, ειδα την προηγουμενη βδομαδα αυτο . Για θριλερακι καινουριο ειναι πολυ καλο, και σαν υποθεση ειναι αρκετα καλο, ενα 7-7,5 το παιρνει με το σπαθι του κατα τη γνωμη μου.  :rockon:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

c9MbKEN.jpg

Ταινια που εχει να κανει με τη βομβιστικη επιθεση στο μαραθωνιο της Βοστονης το 2013. Με μια πρωτη ματια και λογω τιτλου και εξωφυλλου θα πει κανεις αλλη μια Αμερικανια, που ειναι, αλλα ειναι και κατι παραπανω. Καλογυρισμενη ταινια με πολλα πραγματικα πλανα και καλη σκηνοθεσια δε σ αφηνει να βαρεθεις καθολου και σε κραταει μεχρι το τελος. Αυτο που μ αρεσει σ αυτου του στυλ τις ταινιες (Αmerican Sniper,Lone Survivor,Deepwater Horizon) ειναι οτι προκειται για αληθινα σεναρια που διηγουνται αληθινες ιστοριες με προσωπα που ζουν ακομα ή εφυγαν.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

c9MbKEN.jpg

Ταινια που εχει να κανει με τη βομβιστικη επιθεση στο μαραθωνιο της Βοστονης το 2013. Με μια πρωτη ματια και λογω τιτλου και εξωφυλλου θα πει κανεις αλλη μια Αμερικανια, που ειναι, αλλα ειναι και κατι παραπανω. Καλογυρισμενη ταινια με πολλα πραγματικα πλανα και καλη σκηνοθεσια δε σ αφηνει να βαρεθεις καθολου και σε κραταει μεχρι το τελος. Αυτο που μ αρεσει σ αυτου του στυλ τις ταινιες (Αmerican Sniper,Lone Survivor,Deepwater Horizon) ειναι οτι προκειται για αληθινα σεναρια που διηγουνται αληθινες ιστοριες με προσωπα που ζουν ακομα ή εφυγαν.

Προφανώς δεν γνωρίζεις τι συνέβη στην Βοστώνη μετά την επίθεση....
Η ταινία είναι "λογοκριμένη" από την αρχή μέχρι το τέλος!!!
Δεν δείχνει ούτε την μισή αλήθεια!!!!
Προπαγανδιστική όσο δεν πάει!!!!
Αμερικανιά δεν είναι, συμφωνώ....Αμερι-κλανιά τεράστια όμως είναι!!!!
Το να μιλάμε για σκηνοθεσία, ερμηνείες και σενάριο σε τέτοιου είδους ταινίες είναι αστείο!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Προφανώς δεν γνωρίζεις τι συνέβη στην Βοστώνη μετά την επίθεση....
Η ταινία είναι "λογοκριμένη" από την αρχή μέχρι το τέλος!!!
Δεν δείχνει ούτε την μισή αλήθεια!!!!
Προπαγανδιστική όσο δεν πάει!!!!
Αμερικανιά δεν είναι, συμφωνώ....Αμερι-κλανιά τεράστια όμως είναι!!!!
Το να μιλάμε για σκηνοθεσία, ερμηνείες και σενάριο σε τέτοιου είδους ταινίες είναι αστείο!!!

Προφανως και γνωριζω τι συνεβη απ οταν εγινε και οχι λογω της ταινιας. Στη ταινια δειχνει τι εγινε μετα την επιθεση και για τον αποκλεισμο της Βοστονης και για το ψαξιμο στα σπιτια της Watertown και σιγουρα καποια πραγματα δε τα δειξαν. Αν χρησιμοποιηθηκε βια στα σπιτια? Χρησιμοποιηθηκε αναλογα και τις αντιδρασεις που υπηρξαν. Δεν ειναι και οτι καλυτερο να μη σ αφηνουν να βγεις απ το σπιτι σου και ξαφνικα να σου σκανε μια ομαδα SWAT και να σε ψαχνουν. Το θεμα ειναι οτι καταφεραν να εξυχνιασουν μια τρομοκρατικη ενεργεια τη μεγαλυτερη μετα την 9/11 σε λιγες μερες και να πιασουν τον ενα βομβιστη ζωντανο ο οποιος θα συνεχιζε για επιθεσεις στη ΝΥ. Σα ταινια ειναι καλα δεμενη και σε κραταει μεχρι το τελος. Οπως εχω ξαναπει ομως οσον αφορα τις ταινιες ολα ειναι υποκειμενικα αναλογα με το γουστο του καθενος.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλημερα αλανια, ειδα την προηγουμενη βδομαδα αυτο . Για θριλερακι καινουριο ειναι πολυ καλο, και σαν υποθεση ειναι αρκετα καλο, ενα 7-7,5 το παιρνει με το σπαθι του κατα τη γνωμη μου.  :rockon:

το ανεφερα και πιο πριν πολυ καλο οντως και μαλιστα ντεμπουτο του σκηνοθετη με μικρο μπατζετ

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

MV5BMTUzOTg1OTM4NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTg2Mjg0OTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Καλούτσικη ταινιούλα.. Έχει πρωτότυπο στυλάκι και είναι επίκαιρh καθώς τέτοιες μαλακίες γίνονται πλέον μέσω ίντερνετ με τα tor browsers κλπ..

Την εχω δει κι εγω, μου αρεσε, ο τυπος ειναι αδερφος του james franco για οποιον δε ξερει.

jeronymo2003

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Οι λατρεις του ειδους θα το εχουν ηδη δει...
εχω δει ολη τη σειρα των X-man , για μενα κ αυτη μια επισης εξαιρετικη ταινια που κλεινει κατα καποι τροπο τον κυκλο..
κ αφηνει τη...μαγιά για την επομενη γενια, οπως ολοι οι λατρεις θα θελαμε...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.jpg
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Braqueurs.jpg
    Braqueurs.jpg
    144,6 KB · Εμφανίσεις: 40

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296
Ειδα το "Snowpiercer".

Μιλαμε για την πιο φασιστικη ταινια ολων των εποχων.
Επαθα πλακα με το φιναλε/ δεν το πιστευα...

Εργάρα φίλε... Δεν διαφημίστηκε ιδιαίτερα αλλά κατά τη γνώμη μου είναι διαμαντάκι...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το έχω σταμπάρει....θενκς ένι γουέϊ Τζόρτζι ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
για μενα η ταινια αυτή διασωζεται στο τελος απο την παρουσια του εντ χαρρις

κατ'αρχας αποτυγχανει να σου μεταφερει κλειστοφοβικο κλιμα οπως θα επρεπε πιστευω, οι ερμηνειες ειναι πολυ μετριες ιδιως του πρωταγωνιστη (καποιες ερμηνειες παντως ειναι επιτηδες στυλιζαρισμενες που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γιατι αφαιρουν απο ρεαλισμο), εχει καποια cgi επεικως απαραδεκτα (κατσαριδες), την βρηκα βαρετη στην αρχη αλλα οσο προχωρουσε σε κρατουσε σε ενα σχετικο ενδιαφερον, οσο για την αλληγορια οκ (αν και το σεναριο βασισμενο σε κομιξ)
νταξει και γω δεν τρελαθηκα...

το ειδα και δυο φορες
γιατι πιστευα οτι το αδικησα

6/10 και μας λεει και ευχαριστω ...

Tsa21

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μαρλει ένας μεγάλος μπελάς για τους ζώο φίλους φοβερή ταινία

argyropelekanos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
415
Πόντοι
26
ειχα δει το "ετερος εγω" τελεια ταινια σε κρατουσε σε αγωνια την περισοτερη ωρα στο τελευταιο 20λεπτο καταλαβα ποιος ειναι ο δολοφονος
csi ελλαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom