You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 649K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
μπαινει στην λιστα μου φιλε ;)
Kαλημέρες άρχοντα.....
Βάλε στην λίστα σου και το αποκάτω του azor το Narcos!!!
Ήδη η 1η σεζόν τέλειωσε και είναι και αυτή πολύ καλή!!!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Kαλημέρες άρχοντα.....
Βάλε στην λίστα σου και το αποκάτω του azor το Narcos!!!
Ήδη η 1η σεζόν τέλειωσε και είναι και αυτή πολύ καλή!!!!
το ειδα φιλε μου την πρωτη μερα που βγηκε , εκανα netflix και ησυχασα ;)
Οντως παρα πολυ καλο , αλλα με μπριζωσες τωρα να δω αυτο που πρότεινες.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Πηγα και ειδα το Σπεκτρε.Σε γενικες γραμμες ειναι καλη η ταινια! 7 με αριστα το 10.Εχει ομως καποια ελαττωματα και για αυτο δεν φτανει το 8ρακι.Την πρωτη και εναρκτηρια σκηνη με το ελικοπτερο στο Μεξικο την βαζω στα θετικα.Η πρωτη σκηνη παιζει παντα μεγαλο ρολο στις ταινιες του Τζειμς Μποντ! Γενικα εχει αρκετες καλες και δυναμικες σκηνες η ταινια! Ειναι καλος σκηνοθετης ο Μεντες.Σε καποια σημεια η ταινια θυμιζει Επικυνδυνες αποστολες,τον Μπατμαν του Νολαν κτλ... Στα αρνητικα βαζω τον πολυ μικρο ρολο της Μπελουτσι! Γλαστρα ηταν! Την πηραν καθαρα για διαφημιστικους λογους και κοροιδευψανε τον κοσμο! Καλυτερα αυτη να εκανε την γκομενα του και οχι η ξανθια νεαρη ηθοποιος.Η ξανθια Μανταλεν ειναι μετρια εμφανισιακα.Επρεπε να βαλουν καποια πιο μουναρα! Επισης στα αρνητικα βαζω την τελευταια σκηνη και το τελος της ταινιας.Δεν ειχε κατι το απροβλεπτο! Οπως π.χ. το Καζινο ροαγιαλε.Ο Κριστοφερ Βαλτς ειναι καλος στον ρολο του αλλα δεν του αφιερωνεται αρκετος χρονος στην ταινια για να δειξει το ταλεντο του.Στις ταινιες Αδοξοι Μπασταρδοι και Ντζανγκο οπου ειχε πιο πολυ χρονο συμετοχης ειχε χαλασει τον κοσμο με τη υποκριτικη του! Η σκηνη στο τραινο οπου ο Μποντ πλακωνεται με τον γοριλα μπρατσαρα ειναι εφαμιλη με μια σκηνη απο μια ταινια του Τζειμς Μποντ της δεκαετιας του 80 με τον Ροντζερ Μουρ! Και εκει ο Ροντζερ Μουρ ειχε πεταξει τον κακο απο το τραινο και μετα ξεσκιστηκε στην πουτσα με την μουναρα! Σε γενικες γραμμες η ταινια ειναι καλη.Ειναι καλυτερη απο το μελαγχολικο Σκαιφολ.Εκει ο Κρεγκ ηταν πεσμενος! Εδω ειναι καλυτερος! Αξιζει να την δειτε! Νομιζω οτι καποια στιγμη μια ταινια του Μποντ πρεπει να αναλαβει ειτε ο Ταραντινο ειτε ο Κριστοφερ Νολαν! Για να δουμε υπερθεαμα!
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Είδα και προτείνω το Antman (αρκετά διασκεδαστικό) και το The 33 (αληθινή ιστορία εγκλωβισμένων μεταλλορύχων)...
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
H ταινία που δεν βαριέμαι να ξαναβλέπω
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
H ταινία που δεν βαριέμαι να ξαναβλέπω
Τσέκαρε μερικές και από αυτές εδώ αν δεν τις έχεις δει ;)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Τσέκαρε μερικές και από αυτές εδώ αν δεν τις έχεις δει ;)
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Ωμη βια και μια σκηνη στο τελος που γαμαει
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πολύ καλή ταινία δράσης, με την Μόνικα στα ντουζένια της!!!!Ωμη βια και μια σκηνη στο τελος που γαμαει
Τώρα που μου την θύμισες θα την ξαναδώ....
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ειδα κι εγω το Youth προσφατα. Αν το χαρακτηριζα αδιαφορο θα ημουν επιεικης. Απλα ενας αχταρμας απο αδιαφορες, ομορφες στο ματι, σκηνες. Με χαρακτηρες που δε με επεισαν καθολου ομως. Ενιωσα οτι προσπαθησε να τους δωσει βαθος και περιεχομενο αλλα για μενα απετυχε. Αυτα ειναι τα κυρια (μεταξυ αλλων) προβλήματά μου, αλλα υπαρχει κι αλλο ενα δευτερευον αλλα οχι ασημαντο. Με εχανε σταδιακα αλλα σταθερα με το background των χαρακτηρων. Ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος συνθετης και ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος σκηνοθετης εχουν προβληματα ενω διακοπαρουν στον παραδεισο στην Ελβετια. Μπουχου, κατσε να αγορασω μια γατα να τη βαλω να κλαιει!!
Κανενας αλλος που να μην του αρεσε?
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Σε συγχαίρω που την είδες από την αρχή μέχρι το τέλος....Ειδα κι εγω το Youth προσφατα. Αν το χαρακτηριζα αδιαφορο θα ημουν επιεικης. Απλα ενας αχταρμας απο αδιαφορες, ομορφες στο ματι, σκηνες. Με χαρακτηρες που δε με επεισαν καθολου ομως. Ενιωσα οτι προσπαθησε να τους δωσει βαθος και περιεχομενο αλλα για μενα απετυχε. Αυτα ειναι τα κυρια (μεταξυ αλλων) προβλήματά μου, αλλα υπαρχει κι αλλο ενα δευτερευον αλλα οχι ασημαντο. Με εχανε σταδιακα αλλα σταθερα με το background των χαρακτηρων. Ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος συνθετης και ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος σκηνοθετης εχουν προβληματα ενω διακοπαρουν στον παραδεισο στην Ελβετια. Μπουχου, κατσε να αγορασω μια γατα να τη βαλω να κλαιει!!
Εγώ είδα 15' στην αρχή, μετά φαστ φόργουορντ να δω την σκηνή στην πισίνα με την βρωμορουμάνα που το παίζει ηθοποιός και άντε γειάααααα!!!!!!
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Σε συγχαίρω που την είδες από την αρχή μέχρι το τέλος....
Εγώ είδα 15' στην αρχή, μετά φαστ φόργουορντ να δω την σκηνή στην πισίνα με την βρωμορουμάνα που το παίζει ηθοποιός και άντε γειάααααα!!!!!!
Πιστευω οτι περαν των διαφορετικων γουστων, πολλοι ανθρωποι επισης ειναι υπερβολικα επιεικεις με τις ταινιες για διαφορους λογους. Πχ ενας φιλος μου εχει πανω κατω την ιδια γνωμη με εμενα για το ποσο ΓΤΠ ηταν το Interstellar, αλλα δεν το βριζει γιατι πιστευει οτι ηταν good enough για την πλειοψηφια των θεατων που δεν εχουν ιδεα απο αυτα. Να ενημερωθουν λιγο και να τους εξαψει την περιεργεια για το διαστημα... Οτι μεχρι εκει μας αξιζει και μας κοφτει συλλογικα. :-
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
Beasts of No Nation
Ο σκηνοθετης ειχε κανει την 1η σεζον του true detective οποτε για αυτο και εκατσα να την δω.
Φοβερη ταινια-δειτε αφοβα.
Ο σκηνοθετης ειχε κανει την 1η σεζον του true detective οποτε για αυτο και εκατσα να την δω.
Φοβερη ταινια-δειτε αφοβα.