Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
narcos_main.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Kαλημέρες άρχοντα.....
Βάλε στην λίστα σου και το αποκάτω του azor το Narcos!!!
Ήδη η 1η σεζόν τέλειωσε και είναι και αυτή πολύ καλή!!!!

το ειδα φιλε μου την πρωτη μερα που βγηκε , εκανα netflix και ησυχασα  ;)

Οντως παρα πολυ καλο , αλλα με μπριζωσες τωρα να δω αυτο που πρότεινες. :hi:  :kneel:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πηγα και ειδα το Σπεκτρε.Σε γενικες γραμμες ειναι καλη η ταινια! 7 με αριστα το 10.Εχει ομως καποια ελαττωματα και για αυτο δεν φτανει το 8ρακι.Την πρωτη και εναρκτηρια σκηνη με το ελικοπτερο στο Μεξικο την βαζω στα θετικα.Η πρωτη σκηνη παιζει παντα μεγαλο ρολο στις ταινιες του Τζειμς Μποντ! Γενικα εχει αρκετες καλες και δυναμικες σκηνες η ταινια! Ειναι καλος σκηνοθετης ο Μεντες.Σε καποια σημεια η ταινια θυμιζει Επικυνδυνες αποστολες,τον Μπατμαν του Νολαν κτλ... Στα αρνητικα βαζω τον πολυ μικρο ρολο της Μπελουτσι! Γλαστρα ηταν! Την πηραν καθαρα για διαφημιστικους λογους και κοροιδευψανε τον κοσμο! Καλυτερα αυτη να εκανε την γκομενα του και οχι η ξανθια νεαρη ηθοποιος.Η ξανθια Μανταλεν ειναι μετρια εμφανισιακα.Επρεπε να βαλουν καποια πιο μουναρα! Επισης στα αρνητικα βαζω την τελευταια σκηνη και το τελος της ταινιας.Δεν ειχε κατι το απροβλεπτο! Οπως π.χ. το Καζινο ροαγιαλε.Ο Κριστοφερ Βαλτς ειναι καλος στον ρολο του αλλα δεν του αφιερωνεται αρκετος χρονος στην ταινια για να δειξει το ταλεντο του.Στις ταινιες Αδοξοι Μπασταρδοι και Ντζανγκο οπου ειχε πιο πολυ χρονο συμετοχης ειχε χαλασει τον κοσμο με τη υποκριτικη του! Η σκηνη στο τραινο οπου ο Μποντ πλακωνεται με τον γοριλα μπρατσαρα ειναι εφαμιλη με μια σκηνη απο μια ταινια του Τζειμς Μποντ της δεκαετιας του 80 με τον Ροντζερ Μουρ! Και εκει ο Ροντζερ Μουρ ειχε πεταξει τον κακο απο το τραινο και μετα ξεσκιστηκε στην πουτσα με την μουναρα! Σε γενικες γραμμες η ταινια ειναι καλη.Ειναι καλυτερη απο το μελαγχολικο Σκαιφολ.Εκει ο Κρεγκ ηταν πεσμενος! Εδω ειναι καλυτερος! Αξιζει να την δειτε! Νομιζω οτι καποια στιγμη μια ταινια του Μποντ πρεπει να αναλαβει ειτε ο Ταραντινο ειτε ο Κριστοφερ Νολαν! Για να δουμε υπερθεαμα!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Είδα και προτείνω το Antman (αρκετά διασκεδαστικό) και το The 33 (αληθινή ιστορία εγκλωβισμένων μεταλλορύχων)...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
H ταινία που δεν βαριέμαι να ξαναβλέπω

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειδα κι εγω το Youth προσφατα. Αν το χαρακτηριζα αδιαφορο θα ημουν επιεικης. Απλα ενας αχταρμας απο αδιαφορες, ομορφες στο ματι, σκηνες. Με χαρακτηρες που δε με επεισαν καθολου ομως. Ενιωσα οτι προσπαθησε να τους δωσει βαθος και περιεχομενο αλλα για μενα απετυχε. Αυτα ειναι τα κυρια (μεταξυ αλλων) προβλήματά μου, αλλα υπαρχει κι αλλο ενα δευτερευον αλλα οχι ασημαντο. Με εχανε σταδιακα αλλα σταθερα με το background των χαρακτηρων. Ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος συνθετης και ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος σκηνοθετης εχουν προβληματα ενω διακοπαρουν στον παραδεισο στην Ελβετια. Μπουχου, κατσε να αγορασω μια γατα να τη βαλω να κλαιει!! :grin:

Κανενας αλλος που να μην του αρεσε? :P

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ειδα κι εγω το Youth προσφατα. Αν το χαρακτηριζα αδιαφορο θα ημουν επιεικης. Απλα ενας αχταρμας απο αδιαφορες, ομορφες στο ματι, σκηνες. Με χαρακτηρες που δε με επεισαν καθολου ομως. Ενιωσα οτι προσπαθησε να τους δωσει βαθος και περιεχομενο αλλα για μενα απετυχε. Αυτα ειναι τα κυρια (μεταξυ αλλων) προβλήματά μου, αλλα υπαρχει κι αλλο ενα δευτερευον αλλα οχι ασημαντο. Με εχανε σταδιακα αλλα σταθερα με το background των χαρακτηρων. Ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος συνθετης και ο πλουσιος πετυχημενος αναγνωρισμενος γαμικος σκηνοθετης εχουν προβληματα ενω διακοπαρουν στον παραδεισο στην Ελβετια. Μπουχου, κατσε να αγορασω μια γατα να τη βαλω να κλαιει!! :grin:

Κανενας αλλος που να μην του αρεσε? :P
Σε συγχαίρω που την είδες από την αρχή μέχρι το τέλος....
Εγώ είδα 15' στην αρχή, μετά φαστ φόργουορντ να δω την σκηνή στην πισίνα με την βρωμορουμάνα που το παίζει ηθοποιός και άντε γειάααααα!!!!!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σε συγχαίρω που την είδες από την αρχή μέχρι το τέλος....
Εγώ είδα 15' στην αρχή, μετά φαστ φόργουορντ να δω την σκηνή στην πισίνα με την βρωμορουμάνα που το παίζει ηθοποιός και άντε γειάααααα!!!!!!
:tooth:

Πιστευω οτι περαν των διαφορετικων γουστων, πολλοι ανθρωποι επισης ειναι υπερβολικα επιεικεις με τις ταινιες για διαφορους λογους. Πχ ενας φιλος μου εχει πανω κατω την ιδια γνωμη με εμενα για το ποσο ΓΤΠ ηταν το Interstellar, αλλα δεν το βριζει γιατι πιστευει οτι ηταν good enough για την πλειοψηφια των θεατων που δεν εχουν ιδεα απο αυτα. Να ενημερωθουν λιγο και να τους εξαψει την περιεργεια για το διαστημα... Οτι μεχρι εκει μας αξιζει και μας κοφτει συλλογικα. :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom