Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειδα το

κατωτερο της αναμονης, βλεπεται ευχαριστα αλλα οχι τιποτα συναρπαστικο.
εκτος απο τις σκηνες με την μαχη της αρκουδας που ειναι ο,τι πιο αληθοφανες εχει γυριστει σε ταινια μεχρι σημερα.
ακομα δεν εχω καταλαβει πως τις γυρισανε  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Leviathan (2014) - Andrey Zvyagintsev

Δυνατή ταινία, με εξαιρετικές ερμηνείες και υπόθεση που καθηλώνει εως το τέλος.
Πολλαπλά μηνύματα και πολλαπλά επίπεδα. Ξεκινάει σαν μια συνηθισμένη ιστορία καταστάσεων και διαφθοράς,
και καταλήγει σε ένα συγκλονιστικό δράμα με βαθύτερες -πανανθρώπινες- διαστάσεις.
Αξίζει οπωσδήποτε (όπως και η "Επιστροφή"). Επίσης, η μουσική του Philip Glass, στοιχειώνει...

Συνημμένα

• nN0.jpg
    nN0.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 19

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
μια καφρο-κομμωδια για αντροπαρεα αποκλειστικα

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
online ταινιες με αγγλικους υποτιτλους free,με ταινιες απο της τελευταιες κυκλοφοριες.προτεινεται κανα δυο καλα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Trailer για videogame αλλά γαμάει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φοβερή ταινία, σε κρατά σε εγρήγορση έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ισραηλινή παραγωγή, με εξαιρετικές ερμηνείες.
Η αγαπημένη του Ταραντίνο για το 2014. Αξίζει...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Πηγα σινεμα και ειδα το Star wars.Μπορω να πω οτι αν και δεν ειμαι φαν(εχω δει και τα 6)με αυτο ξετρελαθηκα!
Ειναι φοβερη ταινια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τσεκαρε αυτο αν δεν το εχεις δει.Εμενα μου αρεσε πολυ.
Eμενα παλι μου ηταν αδιαφορη.
Καποιες ταινιες πρεπει να τις βλεπεις στον σωστο χρονο. Τι εννοω; Οτι την ειδα προσφατα, μεχρι να την δω, ειχα δει αλλες τοσες με παραμφερες θεμα και ιδιο ανετρεπτικο τελος.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ειδα χτες το The Revenant www.imdb.com/title/tt1663202/]http://www.imdb.com/title/tt1663202/[/url]

Προσωπικα ο Dicaprio είναι ενας απο τους αγαπημενους μου ηθοποιούς και σε αυτην την ταινια μου το επιβεβαιωσε σε οποιον ρολο και να παρει.Επεσε διαφημιση για την ταινια οπως και η σκηνοθεσία και τα μερη ειναι αξιολογα.Η ενσταση μου ειναι για το σεναριο το οποιο περιμενα περισσότερο συναρπαστικο και οχι σαν κατι απλο χωρις ιδιαιτερες συγκινήσεις. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
και γενικώς, Fatih Akin, τα σπάει ο τύπος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πηγα σινεμα και ειδα το Star wars.Μπορω να πω οτι αν και δεν ειμαι φαν(εχω δει και τα 6)με αυτο ξετρελαθηκα!
Ειναι φοβερη ταινια.
:thumbsup:
Πολύ καλό, σε βάζει στο κλίμα των κλασικών επεισοδίων ( εκεί δηλαδή που το αφήσαμε στην Επιστροφή των Τζενται ) έχει μπόλικο υλικό για τις συνέχειες που έρχονται και το απολαμβάνεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Ειδικά το τέλος με γύρισε στην ατμόσφαιρα του Άρχοντα των δακτυλιδιών με την κορύφωση του...

Άξιο!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειδα το www.imdb.com/title/tt3659388/]The Martian[/url] επιτελους... Θα μιλησω για μετριοτητα. Αχρωμο, αγευστο και forgettable (λησμονησιμο στα ελληνικα???) αμεσως... Χαρακτηρες τιποτα, Matt Damon τιποτα (ως συνηθως), σεναριο αντε να πουμε ο,τι ειπε το βιβλιο να τελειωνουμε στα γρηγορα, σκηνοθεσια τιποτα... Μονο τα γραφικα στα τοπια του Αρη και στα διαστημοπλοια αξιζανε. Δε ξερω ποσο ασχημο θα μου φαινοταν αν δεν αγαπουσα το βιβλιο. Πιθανοτατα πολυ πιο ασχημο. Αλλη μια πεταμενη ευκαιρια για κατι καλο και επικο απο ανθρωπους χωρις οραμα. Ή μαλλον με οραμα μονο τα λεφτα... Κλασσικα πραματα. Δεν ηταν βεβαια η ξεφτιλα του Προμηθεα (μαλλον μονο και μονο επειδη ειχε πηγη το βιβλιο), αλλα ηταν απλα μετριο. Συνεχιζει να ειναι σωστη η απόφασή μου λοιπον να μποϋκοταρω το Χολλυγουντ (την οποια ελαβα αφου πεταξα τα λεφτα μου στον Προμηθεα). :grin: :grin:

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Ειδα το www.imdb.com/title/tt3659388/]The Martian[/url] επιτελους... Θα μιλησω για μετριοτητα. Αχρωμο, αγευστο και forgettable (λησμονησιμο στα ελληνικα???) αμεσως... Χαρακτηρες τιποτα, Matt Damon τιποτα (ως συνηθως), σεναριο αντε να πουμε ο,τι ειπε το βιβλιο να τελειωνουμε στα γρηγορα, σκηνοθεσια τιποτα... Μονο τα γραφικα στα τοπια του Αρη και στα διαστημοπλοια αξιζανε. Δε ξερω ποσο ασχημο θα μου φαινοταν αν δεν αγαπουσα το βιβλιο. Πιθανοτατα πολυ πιο ασχημο. Αλλη μια πεταμενη ευκαιρια για κατι καλο και επικο απο ανθρωπους χωρις οραμα. Ή μαλλον με οραμα μονο τα λεφτα... Κλασσικα πραματα. Δεν ηταν βεβαια η ξεφτιλα του Προμηθεα (μαλλον μονο και μονο επειδη ειχε πηγη το βιβλιο), αλλα ηταν απλα μετριο. Συνεχιζει να ειναι σωστη η απόφασή μου λοιπον να μποϋκοταρω το Χολλυγουντ (την οποια ελαβα αφου πεταξα τα λεφτα μου στον Προμηθεα). :grin: :grin:
Την είδα κι εγώ πρόσφατα. Οπως τα λες, με κούρασε κι εμένα

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Την είδα κι εγώ πρόσφατα. Οπως τα λες, με κούρασε κι εμένα
Ανευρη και βαρετη χωρις εκπληξεις ,προβλεψιμη μεχρι αηδιας γεματη κλισε και "αμερικανιες" που αποδεικνυουν οτι ο Ριντλει Σκοτ εχει πλεον ξεκουτιανει τελειως και δεν μπορει να σκηνοθετησει μια ταινια της προκοπης ... :crazy: Αν θελετε να δειτε ταινια με nasa , διαστημικες αποστολες και τα σχετικα προτιμηστε τον  "αρμεγογελαδων" του Bay ... :tooth: :tooth:ειναι σιγουρα πιο διασκεδαστικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom