aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Eμενα παλι μου ηταν αδιαφορη.τσεκαρε αυτο αν δεν το εχεις δει.Εμενα μου αρεσε πολυ.
δυνατη ταινια!Beasts of No Nation
Ο σκηνοθετης ειχε κανει την 1η σεζον του true detective οποτε για αυτο και εκατσα να την δω.
Φοβερη ταινια-δειτε αφοβα.
Πηγα σινεμα και ειδα το Star wars.Μπορω να πω οτι αν και δεν ειμαι φαν(εχω δει και τα 6)με αυτο ξετρελαθηκα!
Ειναι φοβερη ταινια.
Την είδα κι εγώ πρόσφατα. Οπως τα λες, με κούρασε κι εμέναΕιδα το www.imdb.com/title/tt3659388/]The Martian[/url] επιτελους... Θα μιλησω για μετριοτητα. Αχρωμο, αγευστο και forgettable (λησμονησιμο στα ελληνικα???) αμεσως... Χαρακτηρες τιποτα, Matt Damon τιποτα (ως συνηθως), σεναριο αντε να πουμε ο,τι ειπε το βιβλιο να τελειωνουμε στα γρηγορα, σκηνοθεσια τιποτα... Μονο τα γραφικα στα τοπια του Αρη και στα διαστημοπλοια αξιζανε. Δε ξερω ποσο ασχημο θα μου φαινοταν αν δεν αγαπουσα το βιβλιο. Πιθανοτατα πολυ πιο ασχημο. Αλλη μια πεταμενη ευκαιρια για κατι καλο και επικο απο ανθρωπους χωρις οραμα. Ή μαλλον με οραμα μονο τα λεφτα... Κλασσικα πραματα. Δεν ηταν βεβαια η ξεφτιλα του Προμηθεα (μαλλον μονο και μονο επειδη ειχε πηγη το βιβλιο), αλλα ηταν απλα μετριο. Συνεχιζει να ειναι σωστη η απόφασή μου λοιπον να μποϋκοταρω το Χολλυγουντ (την οποια ελαβα αφου πεταξα τα λεφτα μου στον Προμηθεα).
Ανευρη και βαρετη χωρις εκπληξεις ,προβλεψιμη μεχρι αηδιας γεματη κλισε και "αμερικανιες" που αποδεικνυουν οτι ο Ριντλει Σκοτ εχει πλεον ξεκουτιανει τελειως και δεν μπορει να σκηνοθετησει μια ταινια της προκοπης ... Αν θελετε να δειτε ταινια με nasa , διαστημικες αποστολες και τα σχετικα προτιμηστε τον "αρμεγογελαδων" του Bay ... ειναι σιγουρα πιο διασκεδαστικοςΤην είδα κι εγώ πρόσφατα. Οπως τα λες, με κούρασε κι εμένα