Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πνευματικα δικαιωματα, διαφυγοντες φοροι..... Πραγματικα ρωτας;  :dunno:
Μπορει να ειναι αυτο που λες, μπορει να ειναι και κατι αλλο γιατι βλεπω πολλα παρομοια ελληνικα σαιτ που δεν τα εκλεισαν, ψαξτο λιγο να δεις  ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πνευματικα δικαιωματα, διαφυγοντες φοροι..... Πραγματικα ρωτας;  :dunno:
Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία....
Αλλά αν το ψάξεις και διαβάσεις για τους πραγματικούς λόγους, τότε θα καταλάβεις ότι είναι για την διατήρηση μονοπωλίων και καρτέλ!!!!
Για να βοηθησω την έρευνα σου, αν ενδιαφέρεσαι φυσικά, πάρε ένα λινκ και προτρέπω όλους εδώ να το διαβάσουν...

Απλώς παραθέτω ένα μικρό κομμάτι:
"Γιατί πράγματι, η παραβίαση των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας δεν είναι κλοπή. Όπως και η πνευματική ιδιοκτησία δεν έχει καμιά σχέση με τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα.

Οι πατέντες και τα copyrights  δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μονοπώλιο που παρέχει το κράτος. Και όπως κάθε μονοπώλιο, έτσι κι αυτό μπλοκάρει την πρόοδο, εμποδίζει τον ελεύθερο ανταγωνισμό και εξασφαλίζει υπερκέρδη στους ευνοημένους του."

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
"The Congress shall have power ... To promote the progress of science and useful arts, by securing for limited times to authors and inventors the exclusive right to their respective writings and discoveries;"

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
ειδα (και'γω) το metalhead www.imdb.com/title/tt2374902]http://www.imdb.com/title/tt2374902[/url]
ωραιο χαλαρο ταινιακι. διακρινεις μια διαφορετικη νοοτροπια/ιδιοσυγκρασια που εχουν οι βορειοι και ειδικα οι υπερβορειοι. αλλη αισθηση ο ευρωπαϊκος σινεμας..  ;)

:orchestra:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Παλικαρια αξιζει να κατσω να δω το boy hood εχω και εναλλακτικη το American sniper σε περιπτωση που δεν βλεπεται το πρωτο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
MHN δεις American Sniper.

Μιλαμε για αθλια, τραγελαφικη ταινια, με ανεγκεφαλο περιεχομενο και φουλ ρατσιστικη-εθνικιστικη...

Ασχετο:
Ειδα χτες "Χειμερία Νάρκη" του Τσεϊλαν, και δηλωνω αμεριστο σεβασμο.  :hi:

Οσοι αντεχετε το 3,5ωρο, τρεξτε!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κόψε κάτι ρε κουμπάρε,τόσο κακό σου φάνηκε;

Εγώ προσωπικά είδα κ προτείνω το Imitation game αλλά  την ταινία για τη ζωή του Χόκινκ...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ως λατρης, εως και εραστης, της επιστημονικης φαντασιας, ευχαριστω το Θεο, τον Αλλαχ, το Βουδα, το Γιαχβε, το Δια και τον Βισνου που με φωτησαν και με προστατευσαν και δεν πληρωσα για το Interstellar. Τι υπερτατη μπαρουφα λεμε! Δηθεν επιστημοφανης σαπουνοπερα του διαστηματος... Μονο τα γραφικα αξιζανε. Σωστη λοιπον η απόφασή μου να μην ξαναπληρωσω για αμερικανικο μπλομπαστερ ποτε!! :grin:

ΥΓ: Ακομα και το Back to the Future πιο επιτυχημενα και σοβαρα ασχοληθηκε με τα παραδοξα του ταξιδιου στο χρονο. Δεν αναφερω καν το αριστουργημα, το Primer.

ΥΓ2: Περιμενουμε τωρα με αγωνια ποσο πολυ θα καταστρεψουν το The Martian για να πουλησουν στο κοινο του Transformers...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ως λατρης, εως και εραστης, της επιστημονικης φαντασιας, ευχαριστω το Θεο, τον Αλλαχ, το Βουδα, το Γιαχβε, το Δια και τον Βισνου που με φωτησαν και με προστατευσαν και δεν πληρωσα για το Interstellar. Τι υπερτατη μπαρουφα λεμε! Δηθεν επιστημοφανης σαπουνοπερα του διαστηματος... Μονο τα γραφικα αξιζανε. Σωστη λοιπον η απόφασή μου να μην ξαναπληρωσω για αμερικανικο μπλομπαστερ ποτε!! :grin:

ΥΓ: Ακομα και το Back to the Future πιο επιτυχημενα και σοβαρα ασχοληθηκε με τα παραδοξα του ταξιδιου στο χρονο. Δεν αναφερω καν το αριστουργημα, το Primer.

ΥΓ2: Περιμενουμε τωρα με αγωνια ποσο πολυ θα καταστρεψουν το The Martian για να πουλησουν στο κοινο του Transformers...
Θα κάνω την παράθεση μου λόγω της αναφοράς σε δυο αγαπημένους μου σκηνοθέτες/παραγωγούς που θεωρώ και από τους κορυφαίους με τις προοδευτικές τους τοποθετήσεις.
Για το interstellar έχουν πέσει πολλές αναλύσεις αλλά επιμένω πως οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με τα κβαντικά-αστροφυσικά θέματα και παραμέρισαν την βασική ιδέα του επιχειρήματος της ταινίας, την κινητήρια δύναμη της αγάπης. Και μόνο που προβλημάτισε τους περισσότερους κάτι λέει....
Για το The Martian δεν θα έπρεπε να ανησυχείς καθόλου, διότι ο R.Scott που έχει αναλάβει την παραγωγή είναι από τους πιο πειστικούς σκηνοθέτες με διαπιστευτήρια του οι επιβλητικές ταινίες του. Αν και πιστεύω όταν έρθει η ταινία πολλοί θα βρουν στοιχεία Gravity και Interstellar....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Inherent Vice (Εμφυττο Ελάττωμα)

Δεν την έχω δει ακόμα, αλλα από ηθοποιούς και soundtrack σκίζει...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Βλέπεται, δες την άποψη μου παράγραφος 678....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Τη γίνεται όταν το πλήρωμα ενός σκάφους είναι πιο επικίνδυνο από την ίδια την αποστολή...

BLACK SEA, και επιστροφή στις κλειστοφοβικές/καθηλωτικές περιπέτειες των υποβρυχίων και σκοτεινών βυθών που έχουμε-ελάχιστες φορές-δει και στο παρελθόν. Η ταινία διαθέτει έναν σκηνοθέτη που μας είχε συγκλονίσει με ''Τον τελευταίο Βασιλιά της Σκωτίας'' και έναν Τζουντ Λο που μάλλον αποφασίζει να ριχτεί πλέον σε βαθιά νερά, προσθέστε και μερικούς χαρακτήρες ( ειδικά τους Ρώσους που ξεχωρίζουν ) και έχουμε μια πολύ ενδιαφέρον περιπέτεια. Ωραία παράσταση των χώρων του υποβρυχίου, προσεγμένη σκηνοθεσία και ενδιαφέρον ρεαλιστική πλοκή στο τελείωμα της ταινίας που μας αποκαλύπτει την εναλλαγή των ανθρώπινων συναισθημάτων. Επίσης κάποια στοιχεία βοηθούν στο χτίσιμο της ταινίας ασχέτως αν σεναριακά δεν καινοτομεί...

Το στόρι, ένας απολυόμενος/έμπειρος διασώστης καπετάνιος με πολλά προσωπικά προβλήματα συγκροτεί μια ομάδα από Βρετανούς και Ρώσους ( που αποδεικνύεται πως δύσκολα παντρεύονται ) για μια αποστολή κάτω από τον Ρωσικό Στόλο της Μαύρης θάλασσας, επανδρώνοντας ένα παροπλισμένο υποβρύχιο από την Σεβαστούπολη της Κριμαίας με προορισμό το πιο βαθύ σημείο των θαλασσών για την ανέλκυση χρυσού αξίας 180εκ. $.

YΓ.Ωραία και η μυθοπλασία του 1940 μεταξύ Στάλιν και Χίτλερ...
ok θα το κρατησω να το δω,θα του δωσω μια ευκαιρια.θενκς

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
MHN δεις American Sniper.

Μιλαμε για αθλια, τραγελαφικη ταινια, με ανεγκεφαλο περιεχομενο και φουλ ρατσιστικη-εθνικιστικη...

Εμενα μου αρεσε

Εγω ειδα την ψυχολογια του σκοπευτη οταν παταγε την σκανδαλη, τα κινητρα του, το backround. To οτι ο σκοπευτης ηταν αμερικανοβλαχος το κατεταξα στα θετικα, γιατι υποθετω οτι ετσι ηταν στην πραγματικοτητα ο τυπος και οχι καποιος ιντελεκτσουαλ χιπυ
Οκ το grand torino μου αρεσε περισσοτερο, αλλα και το american sniper ειναι καλη ταινια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom