Επισκέπτης
Μπορει να ειναι αυτο που λες, μπορει να ειναι και κατι αλλο γιατι βλεπω πολλα παρομοια ελληνικα σαιτ που δεν τα εκλεισαν, ψαξτο λιγο να δεις ;)Πνευματικα δικαιωματα, διαφυγοντες φοροι..... Πραγματικα ρωτας;
Μπορει να ειναι αυτο που λες, μπορει να ειναι και κατι αλλο γιατι βλεπω πολλα παρομοια ελληνικα σαιτ που δεν τα εκλεισαν, ψαξτο λιγο να δεις ;)Πνευματικα δικαιωματα, διαφυγοντες φοροι..... Πραγματικα ρωτας;
Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία....Πνευματικα δικαιωματα, διαφυγοντες φοροι..... Πραγματικα ρωτας;
Θα κάνω την παράθεση μου λόγω της αναφοράς σε δυο αγαπημένους μου σκηνοθέτες/παραγωγούς που θεωρώ και από τους κορυφαίους με τις προοδευτικές τους τοποθετήσεις.Ως λατρης, εως και εραστης, της επιστημονικης φαντασιας, ευχαριστω το Θεο, τον Αλλαχ, το Βουδα, το Γιαχβε, το Δια και τον Βισνου που με φωτησαν και με προστατευσαν και δεν πληρωσα για το Interstellar. Τι υπερτατη μπαρουφα λεμε! Δηθεν επιστημοφανης σαπουνοπερα του διαστηματος... Μονο τα γραφικα αξιζανε. Σωστη λοιπον η απόφασή μου να μην ξαναπληρωσω για αμερικανικο μπλομπαστερ ποτε!!
ΥΓ: Ακομα και το Back to the Future πιο επιτυχημενα και σοβαρα ασχοληθηκε με τα παραδοξα του ταξιδιου στο χρονο. Δεν αναφερω καν το αριστουργημα, το Primer.
ΥΓ2: Περιμενουμε τωρα με αγωνια ποσο πολυ θα καταστρεψουν το The Martian για να πουλησουν στο κοινο του Transformers...
Inherent Vice (Εμφυττο Ελάττωμα)
Δεν την έχω δει ακόμα, αλλα από ηθοποιούς και soundtrack σκίζει...
μετριο προς κακο...ο Γιοακιμ παιζει καλα,η ταινια πασχει κυριως στο ολο στορυ.
ok θα το κρατησω να το δω,θα του δωσω μια ευκαιρια.θενκςΤη γίνεται όταν το πλήρωμα ενός σκάφους είναι πιο επικίνδυνο από την ίδια την αποστολή...
BLACK SEA, και επιστροφή στις κλειστοφοβικές/καθηλωτικές περιπέτειες των υποβρυχίων και σκοτεινών βυθών που έχουμε-ελάχιστες φορές-δει και στο παρελθόν. Η ταινία διαθέτει έναν σκηνοθέτη που μας είχε συγκλονίσει με ''Τον τελευταίο Βασιλιά της Σκωτίας'' και έναν Τζουντ Λο που μάλλον αποφασίζει να ριχτεί πλέον σε βαθιά νερά, προσθέστε και μερικούς χαρακτήρες ( ειδικά τους Ρώσους που ξεχωρίζουν ) και έχουμε μια πολύ ενδιαφέρον περιπέτεια. Ωραία παράσταση των χώρων του υποβρυχίου, προσεγμένη σκηνοθεσία και ενδιαφέρον ρεαλιστική πλοκή στο τελείωμα της ταινίας που μας αποκαλύπτει την εναλλαγή των ανθρώπινων συναισθημάτων. Επίσης κάποια στοιχεία βοηθούν στο χτίσιμο της ταινίας ασχέτως αν σεναριακά δεν καινοτομεί...
Το στόρι, ένας απολυόμενος/έμπειρος διασώστης καπετάνιος με πολλά προσωπικά προβλήματα συγκροτεί μια ομάδα από Βρετανούς και Ρώσους ( που αποδεικνύεται πως δύσκολα παντρεύονται ) για μια αποστολή κάτω από τον Ρωσικό Στόλο της Μαύρης θάλασσας, επανδρώνοντας ένα παροπλισμένο υποβρύχιο από την Σεβαστούπολη της Κριμαίας με προορισμό το πιο βαθύ σημείο των θαλασσών για την ανέλκυση χρυσού αξίας 180εκ. $.
YΓ.Ωραία και η μυθοπλασία του 1940 μεταξύ Στάλιν και Χίτλερ...
MHN δεις American Sniper.
Μιλαμε για αθλια, τραγελαφικη ταινια, με ανεγκεφαλο περιεχομενο και φουλ ρατσιστικη-εθνικιστικη...