Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι υποθεση να εχει τυπε ?

Εχει μολυνθει ο κοσμος απο εναν ιο ο οποιος εχει μετατρεψει τους ανθρωπους σε ζομπι
λιγοι ζωντανοι εχουν φτιαξει μια περιπλανωμενη ομαδα και ψαχνουν καπου ενα κεντρο με ζωντανους οπου θα βρεθει θεραπεια .....

Τα εφε ειναι πολυ καλα αλλα καπου χανει με τα κοινωνικοψυχολογικα που εχει

τι περιμενες ρε Μητσο,δηλαδή?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
NIGHTCRAWLER, η δεύτερη ταινία που με ξαφνιάζει ευχάριστη -μετά από το Whiplash- με την απλότητα της αλλά και γεμάτη αμεσότητα, ειλικρίνεια που έχει.
Δυνατή, γεμάτη, ασχέτως αν δεν εμβαθύνει σε κάποιες λεπτομέρειες, παρουσιάζει έτσι ωμά την αλήθεια για ένα σύστημα αδηφάγο και άπληστο που έχει σαν επακόλουθο την ανάλογη δημιουργία και συνέχεια στους ανθρώπους της που την απαρτίζουν.
Το στόρι, ο Λούμ Μπλούμ είναι ένας απελπισμένος αλλά ταυτόχρονα φιλόδοξος τύπος που διαθέτει ρητορική δεινότητα, στοιχείο που τον βοηθά στο πάντρεμα της αναζήτησης μια νυχτερινής εργασίας στο ρεπορτάζ των ατυχημάτων/εγκλημάτων/κλοπών στα προάστια του αχανές Λος Άντζελες με ανταμοιβή την επαγγελματική του αποκατάσταση στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Πολύ καλός o Γκιλενχάλ που είναι μια μικρογραφία της σύγχρονης εικόνας με το έντονο ύφος, προσποιητό χαμόγελο και το συνεχές ανέκφραστο βλέμμα του δεν διστάζει να φτάσει στο πιο ακραίο επιχείρημα προκείμενου να φτάσει στον στόχο του..

ΥΓ. ωραίος και ο τρόπος που τα ρίχνει στην μ..... διευθύντρια του σταθμού ειδήσεων.

Συνημμένα

• nightcrawler.jpg
    nightcrawler.jpg
    252,7 KB · Εμφανίσεις: 24

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα λέμε , τα γράφουμε αγαπητέ Γιώργο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πούτσα,αίμα και ακροαματικότητα... ;)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Έκατσα και είδα τελικά το irreversible. Πολύ καλή ταινία και πολύ άρρωστη! Σπάστηκα λίγο βέβαια που τελικός νικητής των καταστάσεων ήταν ο βιαστής! Βέβαια όλοι οι χαρακτήρες ήταν αντιπαθείς για διάφορους λόγους!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

φαινεται τερμα σκουπιδι απο το τρεηλερ

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Λοιπον, ειδα τις προαλλες το Leviathan.

Μαγικη ταινια (οπτικα), με καλες ερμηνειες, αλλα ΟΧΙ και πολυ καλο σεναριο (υπερβολικο, μη-πειστικο).
Τουλαχιστον εγω δεν ταυτιστηκα με τους ηρωες, ουτε συγκινηθηκα με τα οσα συνεβαιναν.

Απ' την αλλη, οσο περνουσαν οι ωρες-μερες, τοσο η ταινια ανεβαινε στην υποληψή μου, γτ ειχε καταφερει να μου εντυπωσει στο μυαλο εκπληκτικα τοπια, με την εκπληκτικη φωτογραφία της.

ΥΓ: Αν δεν την δειτε στο σινεμα, μην τη δειτε καθολου.
Δεν ειναι για 15αρα οθονη λαπτοπ...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπον, ειδα τις προαλλες το Leviathan.

Μαγικη ταινια (οπτικα), με καλες ερμηνειες, αλλα ΟΧΙ και πολυ καλο σεναριο (υπερβολικο, μη-πειστικο).
Τουλαχιστον εγω δεν ταυτιστηκα με τους ηρωες, ουτε συγκινηθηκα με τα οσα συνεβαιναν.

Απ' την αλλη, οσο περνουσαν οι ωρες-μερες, τοσο η ταινια ανεβαινε στην υποληψή μου, γτ ειχε καταφερει να μου εντυπωσει στο μυαλο εκπληκτικα τοπια, με την εκπληκτικη φωτογραφία της.

ΥΓ: Αν δεν την δειτε στο σινεμα, μην τη δειτε καθολου.
Δεν ειναι για 15αρα οθονη λαπτοπ...

Για 40αρα smart TV?
Ή θα την σπάσω και κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο Corsa!!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Για 40αρα smart TV?
Ή θα την σπάσω και κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο Corsa!!!!!

Καποιος μού εξηγουσε οτι σιχαινομαι τον Tarkovsky επειδη δεν τον εχω δει σε σινεμα.

Νομιζω πως αυτο ταιριαζει γαντι στο Leviathan...
Οποιος το δει εκτος σινεμα, ισως κοιμηθει στο πρωτο τεταρτο.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Stories

Νέο!