Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ουτε προγνωστικα στο στοιχιμα δεν εχουν τοση επιτυχια! :tits: :tits:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Thanks bro για να μη νομίζουν πως εδώ μέσα γράφουμε μόνο για κορίτσια.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τη γίνεται όταν το πλήρωμα ενός σκάφους είναι πιο επικίνδυνο από την ίδια την αποστολή...

BLACK SEA, και επιστροφή στις κλειστοφοβικές/καθηλωτικές περιπέτειες των υποβρυχίων και σκοτεινών βυθών που έχουμε-ελάχιστες φορές-δει και στο παρελθόν. Η ταινία διαθέτει έναν σκηνοθέτη που μας είχε συγκλονίσει με ''Τον τελευταίο Βασιλιά της Σκωτίας'' και έναν Τζουντ Λο που μάλλον αποφασίζει να ριχτεί πλέον σε βαθιά νερά, προσθέστε και μερικούς χαρακτήρες ( ειδικά τους Ρώσους που ξεχωρίζουν ) και έχουμε μια πολύ ενδιαφέρον περιπέτεια. Ωραία παράσταση των χώρων του υποβρυχίου, προσεγμένη σκηνοθεσία και ενδιαφέρον ρεαλιστική πλοκή στο τελείωμα της ταινίας που μας αποκαλύπτει την εναλλαγή των ανθρώπινων συναισθημάτων. Επίσης κάποια στοιχεία βοηθούν στο χτίσιμο της ταινίας ασχέτως αν σεναριακά δεν καινοτομεί...

Το στόρι, ένας απολυόμενος/έμπειρος διασώστης καπετάνιος με πολλά προσωπικά προβλήματα συγκροτεί μια ομάδα από Βρετανούς και Ρώσους ( που αποδεικνύεται πως δύσκολα παντρεύονται ) για μια αποστολή κάτω από τον Ρωσικό Στόλο της Μαύρης θάλασσας, επανδρώνοντας ένα παροπλισμένο υποβρύχιο από την Σεβαστούπολη της Κριμαίας με προορισμό το πιο βαθύ σημείο των θαλασσών για την ανέλκυση χρυσού αξίας 180εκ. $.

YΓ.Ωραία και η μυθοπλασία του 1940 μεταξύ Στάλιν και Χίτλερ...

Συνημμένα

• Black Sea.jpg
    Black Sea.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 37

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα και καλό μήνα φίλε Γιώργο και σ όλα τα παιδιά εδώ, με καλές προβολές πάντα  :hi:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Kαλημέρες και καλό μήνα σε όλους!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
CHERNOBYL DIARIES, το είδα τις προάλλες στα κανάλια και δεν είχα χρόνο να αναφερθώ. Δεν είχα προλάβει να τω δω στις αίθουσες  που ως συνήθως απολαμβάνω τις ταινίες με το καφεδάκι η ουισκάκι μου και το πέτυχα πρόσφατα.
Ταινία που δεν διεκδικεί δάφνες αλλά διαθέτει το κάτι που σε κράτα έως το τέλος και δεν σε αφήνει στιγμή με την πολύ αρρωστημένη κατάσταση που δημιουργεί η σκηνοθεσία.
Στα θετικά που συγκέντρωσα, η πολύ καλή αναπαράσταση των χώρων που γυρίστηκε η ταινία ( προφανώς κάπου στην Ουκρανία ) και σου θυμίζει έντονα τις φωτογραφίες του Πριπιάτ που πλέον για χιλιάδες χρόνια θα παραμείνει έρημο, οι αναμνήσεις που μου έφερε η ταινία καθώς οι περισσότεροι δεν θα θυμούνται την φρενίτιδα που επικράτησε τον Απρίλιο του 86 με τα γάλατα και τα λαχανικά και τρόμο από την καρκινογόνο ραδιενέργεια που απελευθερώθηκε από το μεγαλύτερο παγκόσμιο πυρηνικό ατύχημα όλων των εποχών. Καλό και το γύρισμα με την κάμερα ανά χείρας.
Το τέλος φυσικά καθαρά για πολύ κράξιμο αλλά η ταινία κατά την διάρκεια προχωρά καλά!

Το στόρι, μια ομάδα νέων που τριγυρνά στην Ευρώπη αποφασίζει πριν πάει στην Μόσχα να περάσει από την γειτονική Ουκρανία και συγκεκριμένα να επισκεφτεί την βιομηχανική πόλη που βρισκόταν δίπλα στους αντιδραστήρες σε ένα εξτριμ ταξίδι. Παρά την απαγόρευση στην κεντρική πύλη από τους φύλακες η ομάδα με τον απαραίτητο οδηγό τρυπώνουν στην περιοχή αγνοώντας για τις συνέπειες...

Στα παραλειπόμενα η καλή παρουσία του Ρώσου ξεναγού και της απαραίτητης ρωσικής αρκούδας :tooth:

Συνημμένα

• ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ.jpg
    ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ.jpg
    100,7 KB · Εμφανίσεις: 15

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Kαλημέρες και καλό μήνα σε όλους!!!
Έχουμε ανησυχήσει τώρα τελευταία, δεν γράφεις, δεν σχολιάζεις, τα όσκαρ τα έγραψες στα α....
σου, καμιά πικάντικη κριτική θα διαβάσουμε!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειδα χθες το βραδυ

The-Turin-Horse-457x300.jpg

The Turin Horse. Εμεινα μαλακας. Αισθανομαι οτι θα ηθελα να εκανε πιο συγκεκριμενο το μήνυμά του, αλλα υποθετω οτι αν γινοταν αυτο θα ξεπεφτε απο αριστουργημα που φερνει τον καθενα και ολους αντιμετωπους με τους δικους τους προβληματισμους. Ακουω αποψεις γενικα.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έχουμε ανησυχήσει τώρα τελευταία, δεν γράφεις, δεν σχολιάζεις, τα όσκαρ τα έγραψες στα α....
σου, καμιά πικάντικη κριτική θα διαβάσουμε!
Δεν έχω δει κάτι που να αξίζει να γράψω.....και τώρα που το σκέφτομαι έχω να δω ταινία καμιά βδομάδα!!!
Το έριξα στις σειρές μου, που είχα αφήσει πίσω....
Τα Οσκαρ πάντα τα έγραφα στα αρχ....μου!!!! :grin: :grin: :grin:
Ο καθένας μας έχει την γνώμη του και τα δικά του γούστα!!!!
Αν περιμένει τα Όσκαρ για να διαμορφώσει άποψη και γούστα, πρόβλημα του!!!! :sunglasses: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Αποφυγετε την, παρωδια...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Deliver Us from Evil.
Αστυνομικο,θριλερ,δρασης με θρησκευτικο υποβαθρο. Περιεργος συνδιασμος.
Χωρις να ειναι κατι το εξαιρετικο καταφερνει να δημιουργησει ωραια ατμοσφαιρα.
Μου κρατησε το ενδιαφερον σε μεγαλο μερος της ταινιας, το τελος μου τα χαλασε λιγο. Οχι πως περιμενα κατι αλλο, κατι το διαφορετικο, ακολουθει τα κλισε των αναλογων ταινιων, απλα ενω μεχρι ενος σημειου εχει χτισει μια ωραια ατμοσφαιρα, μια αγωνια, στο τελος σαν να ηθελαν να τελειωνουν με την ταινια γρηγορα.
Προτεινεται.
www.imdb.com/title/tt2377322/]http://www.imdb.com/title/tt2377322/[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom