Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το 8ο θα είναι με εξωγήϊνους, πάει στοίχημα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο Νολαν τα γαμησε ολα.
Εγραψε ολη την κοινωνια -και τους κριτικους- στα παπαρια του, εριξε 200 εκατομμυρια στην καβλα του, και τελος.

ΥΓ: Η ταινια ΔΕΝ απευθυνεται σε κανεναν. Την εκανε ο Νολαν για το Νολαν.
Ωστοσο, σας προειδοποιω: Αν ειστε τελειως ανιδεοι απο Φυσικη, μην πατε.
Θα φατε στη μαπα ενα 3ωρο κινεζικων.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ο Νολαν τα γαμησε ολα.
Εγραψε ολη την κοινωνια -και τους κριτικους- στα παπαρια του, εριξε 200 εκατομμυρια στην καβλα του, και τελος.

ΥΓ: Η ταινια ΔΕΝ απευθυνεται σε κανεναν. Την εκανε ο Νολαν για το Νολαν.
Ωστοσο, σας προειδοποιω: Αν ειστε τελειως ανιδεοι απο Φυσικη, μην πατε.
Θα φατε στη μαπα ενα 3ωρο κινεζικων.

Μόλις γύρισα από την θέαση του INTERSTELLAR για το οποίο μιλάει ο φίλος παραπάνω.
Οπτικό αριστούργημα με πολύ όμορφες εικόνες.
Πολύ ταιριαστή μουσική με αυτά που βλέπουμε.
Άλλη μια πολύ καλή ερμηνεία από τον Μακόναχι, που συνεχίζει το δυνατό σερί του.

Κάπου εδώ όμως τελειώνουν και τα θετικά αυτής της ταινίας. Το έχω γράψει και παλιότερα ότι ο Νόλαν παρά το ταλέντο του, δεν έχει γυρίσει καμία ουσιαστική και σημαντική ταινία. Είναι αυτή η ταινία δημιουργία ποιοτικού και οραματιστή κινηματογραφιστή;;;; Αν μπορούσαμε να κάνουμε ένα πείραμα και να βάλουμε σε κάποιον να δει αυτή την ταινία, χωρίς να ξέρει ποιος την σκηνοθέτησε και όλον το ντόρο που υπήρχε πριν να βγει στις αίθουσες, ακόμα και ο πιο πιστός θαυμαστής του Νόλαν θα μας έλεγε πόσο Αμερικανιά είναι γεμάτη παραδοξότητες και αφελείς αναληθοφάνειες, μπερδεμένη, με άπειρα κλισέ στις εξελίξεις της πλοκής και χαζές ατάκες.
Τώρα που όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για ταινία του Νόλαν, ήδη κάποιοι την θεωρούν αριστούργημα και την συγκρίνουν με την Οδύσσεια του Κιούμπρικ(ήμαρτον Θεέ μου................). Και βέβαια εγώ δεν περίμενα να δω κάτι τόσο φιλοσοφημένο σαν την Οδύσσεια, αλλά παρόλα αυτά η ταινία και πάλι μου φάνηκε λίγη.
Μάλλον η ταινία περισσότερο απ'οτιδήποτε άλλο μου θύμισε ARMAGEDDON και μάλιστα λιγότερο έντιμη από το μπλοκ-μπάστερ με τον Μπρους Γουίλις. 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
"Empire of the Sun"
Μια ενδιαφερουσα ταινια του Σπιλμπεργκ! Παιζει και ο τοτε 13χρονος Κριστιαν Μπειλ!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=-m8V7G7e7gw[/video]   [/video]

Η ιστορία του πράκτορα που έχει αποσυρθεί και αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να δείξει στους ψάρακες πως γίνεται η δουλειά .
Την ταινία την κουβαλάει στις πλάτες του ο Μπρόσναν - σκληρός , βαρύς και ασήκωτος , δεν γουστάρει πολλά πολλά , νταής . Ωραίος ...
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ούτε και μένει στη μνήμη μόλις τελειώσει αλλά έχει άφθονο μπιστολίδι , αίμα και αντριλίκι . Δίπλα στον Πηρς η μουν γλυκιά Ολγα Κιριλένκο.
Σκηνοθετεί η παλιοσειρά Ρότζερ Ντόναλτσον που παλιά είχε κάνει το φοβερό κατασκοπικό No Way Out με τον Κόστνερ .

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ε... :grin:
βαριομουνα χθες κ ειπα να το δω.....δεν εχει κ πολλες επιλογες πια...γεμισαμε σειρες πανακριβες.. :P

εγω κανα τεταρτο ειδα κ μετα βαρεθηκα
μετριο
κριμα κ ψοφαω για βαμπιροιστοριες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μεγαλος ηθοποιος ο Μουρικης

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φιλε γιατί σε ότι παραθέτεις σβήνεις τον αποστολέα του αρχικού ποστ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για οικονομια χωρου

Stories