Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και κάτι παλαιότερο :
C A N D Y M A N  του 1992.
Κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, μεγάλη ερμηνεία από την (μουνάρα!!!!) Βιρτζίνια Μάντσεν, έναν κλασσικό πια κακό και τη μουσική του Φίλιπ Γκλας, να κάνει θαύματα σε συνδυασμό με τις εικόνες.
Χωρίς πολλές σπλατεριές, με δομημένη ανάπτυξη της ιστορίας και κυρίως βαθύ ψυχολογικό υπόβαθρο.
ετσι ακριβως.τονυ τοντ στον ρολο του καντυμαν.παιζει να το κατεβασω τωρα. :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειδα πολλα εργακια τον τελευταιο καιρο,αλλα το σημερινο που ειδα ηταν αρκετα καλο...
μιλαω για αυτο

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
ειδα πολλα εργακια τον τελευταιο καιρο,αλλα το σημερινο που ειδα ηταν αρκετα καλο...
μιλαω για αυτο
To είχα στα υπόψιν αυτό. Αν είναι εύκαιρο για κατέβασμα θα το δω λίαν συντόμως. Ο Εντ Χάρις είναι σπουδαίος ηθοποιός και σχεδόν πάντα κάνει και καλές επιλογές ταινιών.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Riot Club.jpg
    Riot Club.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Και κάτι παλαιότερο :
C A N D Y M A N  του 1992.
Κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, μεγάλη ερμηνεία από την (μουνάρα!!!!) Βιρτζίνια Μάντσεν, έναν κλασσικό πια κακό και τη μουσική του Φίλιπ Γκλας, να κάνει θαύματα σε συνδυασμό με τις εικόνες.
Χωρίς πολλές σπλατεριές, με δομημένη ανάπτυξη της ιστορίας και κυρίως βαθύ ψυχολογικό υπόβαθρο.
Πωωω ρε μαν...απο τις λιγες ταινιες που ειχα κλασει μεντες πομολα και οτι αλλο θες...καλα και τωρα να μου πεις να παω να σταθω μπροστα σε ενα καθρεφτη και να πω candyman  δεν θα το κανω  :S :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πωωω ρε μαν...απο τις λιγες ταινιες που ειχα κλασει μεντες πομολα και οτι αλλο θες...καλα και τωρα να μου πεις να παω να σταθω μπροστα σε ενα καθρεφτη και να πω candyman  δεν θα το κανω  :S :S
αυτο πιανει μονο οταν εισαι σε αγγλοφωνο εδαφος τυπε :grin:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είδα και τον  Δ Ι Κ Α Σ Τ Η  που παίζεται στις αίθουσες τώρα με Ντάουνι και Ντιβάλ.
Καλογυρισμένο και ευπρόσωπο δικαστικό-οικογενειακό δράμα, με αρκετές πινελιές χιούμορ. Σε γενικές γραμμές θετικό το πρόσημο και βλέπεται ευχάριστα χωρίς να βαριέσαι. Αλλά δεν είναι σπουδαία ταινία, αν και πολύ θα το ήθελαν οι δημιουργοί της. Συμβατική, με αμέτρητα κλισέ στην πλοκή και ατάκες που έχουν χιλιοειπωθεί σε άλλες ταινίες και με καλύτερο τρόπο.
Ο Ντάουνι μια από τα ίδια για πολλοστή φορά, αλλά αυτόν τον χαρακτήρα τον παίζει τέλεια.
Ο Ντιβάλ στα 84 του είναι σαν παλιό καλό κρασί. Σπουδαίος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειδα τελευταια

ντρακουλα καλο σχετικα το περιμενα πιο μουφα να πω την αληθεια

αναμπελ.....λιγα πραγματα καμια σχεση με το καλεσμα σε τρομο

στα καλα καθουμενα....οτι πιο φτηνουλιαρικο,ανευ σεναριου ελληνικο κατασκευασμα εχω δει τα τελευταια χρονια...καλη η διαφημιση στο ξενοδοχειο της κυλληνης

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μολις ειδα αυτο το ΕΠΟΣ του διεθνους σινεμα, ονοματι Santa Sangre...  :rockon:

Ο τυπος (Jodorowsky) ειναι αρκετα αγνωστος, και φοβομουν πως θα προκειται περι κουλτουραςναφυγουμε.

Ωστοσο, η ταινια γαμησε, εσπειρε κι εδειρε (για να το θεσω κομψα). Περασε αμεσως στις αγαπημενες μου, κι ο σκηνοθετης θα διερευνηθει βαθυτερα, προσεχως.

ΥΓ: ΔΕΝ ειναι low budget.
Μπορω να πω οτι ξεπερνα τις περισσοτερες μεγαλες ελληνικες παραγωγες, σε οργανωση - budget.
Οποτε, βλεπετε αφοβα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006

Ο τυπος (Jodorowsky) ειναι αρκετα αγνωστος, και φοβομουν πως θα προκειται περι κουλτουραςναφυγουμε.

Ωστοσο, η ταινια γαμησε, εσπειρε κι εδειρε (για να το θεσω κομψα). Περασε αμεσως στις αγαπημενες μου, κι ο σκηνοθετης θα διερευνηθει βαθυτερα, προσεχως.

ΥΓ: ΔΕΝ ειναι low budget.
Μπορω να πω οτι ξεπερνα τις περισσοτερες μεγαλες ελληνικες παραγωγες, σε οργανωση - budget.
Οποτε, βλεπετε αφοβα.
ο jodorowsky ειναι μεγαλος τυπος... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δες και holy mountain και el topo και εκλεισες με το εργο του...
δυστυχως εκανε παρα πολυ λιγα εργα, αλλα ειχε πολυ ιδιαιτερο και πρωτοποριακο στυλ...πανω σ αυτον πατησε ο κολοσσος ο lynch.....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Kαι τα δύο αποτελούν το απαύγασμα της Τέχνης του Lynch.
Το Lost Highway είναι αριστούργημα απλά το Mulholland Drive είναι λίγο ακόμα πιο ψηλά για μένα.
Μόνο και μόνο που αρχικά προοριζόταν για "πιλότος" τηλεοπτικής σειράς και μετατράπηκε, όταν απορίφθηκε απ το κανάλι, σ αυτή την ταινία λέει πολλά.

There is no band and yet we hear the band
This is the girl  ;)
Το γούσταρα κάργα το Mulholland Dr. όπως και το Lost Highway. Ειδικα το πρώτο ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα πως δεν χρειάζεται υπόθεση για να μου αρέσει μια ταινία, απλά ατμόσφαιρα.

Νομίζω πάντως πως προτιμώ το Eraserhead και το INLAND EMPIRE επειδή είναι απογυμνωμένα από το να προσπαθήσουν να βγάλουν νόημα, είναι απλώς ονειρικές - εφιαλτικές σκηνές.

Μου θυμίζει Beckett και γουστάρω.

Εντάξει ο άνθρωπας τα σπάει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Το γούσταρα κάργα το Mulholland Dr. όπως και το Lost Highway. Ειδικα το πρώτο ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα πως δεν χρειάζεται υπόθεση για να μου αρέσει μια ταινία, απλά ατμόσφαιρα.

Νομίζω πάντως πως προτιμώ το Eraserhead και το INLAND EMPIRE επειδή είναι απογυμνωμένα από το να προσπαθήσουν να βγάλουν νόημα, είναι απλώς ονειρικές - εφιαλτικές σκηνές.

Μου θυμίζει Beckett και γουστάρω.

Εντάξει ο άνθρωπας τα σπάει.
το Eraserhead ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ και βγαζει και νοημα....το inland empire ειναι κατα τη γνωμη μου μετριο για τα δεδομενα του λιντς (και δεν βγαζει και νοημα, ή εστω ειναι καπως τραβηγμενο)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
το Eraserhead ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ και βγαζει και νοημα....το inland empire ειναι κατα τη γνωμη μου μετριο για τα δεδομενα του λιντς (και δεν βγαζει και νοημα, ή εστω ειναι καπως τραβηγμενο)

Το Eraserhead έχει νόημα; Με ενδιαφέρει, για δώσε μια επεξήγηση.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Δεν είναι άγνωστος ο Jodorowsky ρε συ  :grin:

Προφανώς θα δεις και το El Topo ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom