Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαι τα δύο αποτελούν το απαύγασμα της Τέχνης του Lynch.
Το Lost Highway είναι αριστούργημα απλά το Mulholland Drive είναι λίγο ακόμα πιο ψηλά για μένα.
Μόνο και μόνο που αρχικά προοριζόταν για "πιλότος" τηλεοπτικής σειράς και μετατράπηκε, όταν απορίφθηκε απ το κανάλι, σ αυτή την ταινία λέει πολλά.

There is no band and yet we hear the band
This is the girl  ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
που εισαι εσυ γιατρε εισαι καλα??σε χασαμε ρε δικε μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Όχι ρε συ,καλά είμαι.Λογοπαίγνιο για το "γιατρέ" ήταν απλά.
Ο Ολυμπιακός να κερδάει (έστω και στα χασομέρια) κι όλα καλά  ;)
ο παοκ ρε οχι ο γαυρος :grin: :grin:
ειπα και εγω ρε,εισαι καλο αλανι τι να επαθες να πουμε :S :S
απλως ειχες χαθει τελευταια απο το σαιτ για αυτο μολις σε ειδα σε ρωτησα :rockon: :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ας αφήσουμε τα αστεία και πάμε να πιάσουμε το τελευταίο θρίλερ τρόμου που κυκλοφορεί...

Deliver Us From  Evil: καταρχήν ξεκινάμε με κάτι που μου θύμισε την προέλευση του κακού από την ταινία του  Εξορκιστή ( Ιράκ και καλά ), την μεταφορά του δαιμόνιου πνεύματος σε ξενιστή ( εδώ δεν έχουμε όπως πάντα μια εύθραυστη ψυχή ) και στο τέλος τον εξορκισμό της τελευταίας στιγμής ( όπως πάντα ).

Τεχνικά η ταινία στέκει πάρα πολύ καλά ( σκηνές που σε κάνουν να πετιέσαι από την θέση σου, φρικιαστικές και βίαιες εικόνες ), σκηνοθετημένη όπως πρέπει για να δημιουργήσει μια κλειστοφοβική και πολύ σκοτεινή εικόνα του σκληροτράχηλου Bronx της Νέας Υόρκης, αλλά κάπου αδικεί τον εαυτό της επιτρέποντας τα συνήθης ύποπτα κλισέ και το μπαχαλώδες και βιαστικό τέλος....

Κάπου μάλιστα ξεχάσαν να μας πουν τη απέγινε η δαιμονισμένη σύζυγος του ασύλου που την έκανε μάλλον για άλλες συνέχειες του έργου...

ΥΓ συμπαθητικός ο Edgar Ramirez.

Γιώργο σε έπιασα στα πράσα.... :grin: :grin: :grin: :grin:
Ήταν αυτή που έπεσε στο αμάξι του από τον ουρανό και σκοτώθηκε βρε.... ;) :sunglasses:
Τέσπα, πατάτα μεγάλη, γέλασα με την ψυχή μου!!!!
Ξεπέρασε σε μαλακία ακόμα και τις ταινίες που δείχνουν εξορκισμούς!!!
Τεχνικά είναι οκ, αλλά η ταινία σεναριακά είναι αχταρμάς.....
Για ερμηνείες είναι πολυτέλεια να μιλάμε για τέτοιες b-movie ταινίες!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο, αλλά μεγαλύτερο γλέντι θα κάνεις αν πας να δεις Annabelle, τι γλέντι δηλαδή δράμα...
Όσοι περιμένετε να δείτε η μάλλον να νιώσετε την ατμόσφαιρα του εκπληκτικού Conjuring θα εκπλαγείτε!
Από που να αρχίσω και να τελειώσω, λογικά φταίει η κακή σκηνοθεσία του, η απαράδεκτη ερμηνεία των πρωταγωνιστών που είναι εκτός κλίματος αλλά και η  έλλειψη δραματικού συναισθήματος, στοιχεία δηλαδή που είχαμε συναντήσει στην ταινία του J.Wan.
Φυσικά διαθέτει κάποιες  σκηνές για να σε τρομάξει με κορύφωση μια συγκεκριμένη σκηνή που ομολογώ πως με αιφνιδίασε στέλνοντας την καρδιά μου στην Κούλουρη.

ΥΓ και με εκνευρίζουν αφάνταστα οι σκηνοθέτες που ανασκάπτουν σκηνές από ταινίες που έχουν αφήσει εποχή...

Συνημμένα

• Annabelle.jpg
    Annabelle.jpg
    115,5 KB · Εμφανίσεις: 14

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο, αλλά μεγαλύτερο γλέντι θα κάνεις αν πας να δεις Annabelle, τι γλέντι δηλαδή δράμα...
Όσοι περιμένετε να δείτε η μάλλον να νιώσετε την ατμόσφαιρα του εκπληκτικού Conjuring θα εκπλαγείτε!
Από που να αρχίσω και να τελειώσω, λογικά φταίει η κακή σκηνοθεσία του, η απαράδεκτη ερμηνεία των πρωταγωνιστών που είναι εκτός κλίματος αλλά και η  έλλειψη δραματικού συναισθήματος, στοιχεία δηλαδή που είχαμε συναντήσει στην ταινία του J.Wan.
Φυσικά διαθέτει κάποιες  σκηνές για να σε τρομάξει με κορύφωση μια συγκεκριμένη σκηνή που ομολογώ πως με αιφνιδίασε στέλνοντας την καρδιά μου στην Κούλουρη.

ΥΓ και με εκνευρίζουν αφάνταστα οι σκηνοθέτες που ανασκάπτουν σκηνές από ταινίες που έχουν αφήσει εποχή...
μεγαλη μαλακια.Τσαμπα η διαφημιση που του εκαναν.Εχει μεσα ολα τα κλισε,καθολου αγωνια γενικα αποφυγη!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν το έχω δει το Annabele αλλά και το Conjuring από το οποίο προέρχεται , δεν μου είπε πολλά .
Από τρόμου οι σχετικά τελευταίες που με διασκέδασαν ήταν τα VHS2 και το Paranormal με τους τσόλος ...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
The Face of Love.

Καλογυρισμένη και ατμοσφαιρική ταινία που καταπιάνεται με το θέμα της απώλειας και της εμμονής, αλλά και του πόσο εύθραυστοι και αδύναμοι είμαστε οι άνθρωποι. Η Μπένινγκ είναι φοβερή και δίπλα της ο πάντα καλός Εντ Χάρις. Έχει ενδιαφέρον αν και θα μπορούσε να απογειωθεί προς το τέλος και δεν το έκανε σεναριακά. Αξίζει για τις ερμηνείες πάντως.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στο κινηματογραφο 3 καλες ταινιες που βγηκαν τον Οκτωβριο
-το κοριτσι που εξαφανιστηκε
-γροθιες στους τοιχους, μ. βρετανια με φυλακες δραμα
-ιστοριες για αγριους ,αργεντινη σε παραγωγη αλμοδοβαρ σπονδυλωτη μαυρη κωμωδια

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Βάλε αγγλικούς τίτλους φίλε μου γιατί έτσι είναι τρεχαγυρευόπουλος ....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Transformers vs Avengers.....που είναι το συγκλονιστικό?
Όλα τα έχουμε δει, ας δούμε και αυτό το πράγμα!!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Και κάτι παλαιότερο :
C A N D Y M A N  του 1992.
Κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, μεγάλη ερμηνεία από την (μουνάρα!!!!) Βιρτζίνια Μάντσεν, έναν κλασσικό πια κακό και τη μουσική του Φίλιπ Γκλας, να κάνει θαύματα σε συνδυασμό με τις εικόνες.
Χωρίς πολλές σπλατεριές, με δομημένη ανάπτυξη της ιστορίας και κυρίως βαθύ ψυχολογικό υπόβαθρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom