Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οι Ζωές των Άλλων - The Lives of Others

Απορω με τον εαυτο μου πως τοσα χρονια δεν εχω δει, ουτε εχω ακουσει κατι για την συγκεκριμενη ταινια.
Με συγκινησε... ειδικα στο τελος !!!
Παρα πολυ καλη παραγωγη, την ειδα με ενδιαφερον και ειναι σιγουρα μια απο τις ελαχιστες (επιδη εχω δει τοσες πολλες) ταινιες που θα μου μεινουν !!!!

]

MV5BNDUzNjYwNDYyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjU3ODQ0MQ@@._V1_SX214_AL_.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Απορω με τον εαυτο μου πως τοσα χρονια δεν εχω δει, ουτε εχω ακουσει κατι για την συγκεκριμενη ταινια.
Παρα πολυ καλη παραγωγη, την ειδα με ενδιαφερον και ειναι σιγουρα μια απο τις ελαχιστες (επιδη εχω δει τοσες πολλες) ταινιες που θα μου μεινουν !!!!

]

Πολύ δυνατή ταινία!!!!

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1

]

Φίλε η ταινία είναι πολυ γνωστη,οσοι ειναι σινεφιλ την ξερουν εδω και χρονια

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σεναριο Πατατα, Σκηνοθεσια Σουπα !!!
Η Νουβελα βγηκε πριν ή μετα το Divergent γιατι αυτες οι 2 μοιαζουν σαν διδυμα αδερφακια (η 2η λειαν καλυτερη)
O Bridges o μονος λογος να την δει καποιος !!
Next Please ...  :coffee:

Το Divergent και φυσικά το Hunger Games έχουν δανειστεί από το έξοχο αυτό το μυθιστόρημα στοιχεία-για να μην πω κλέψει-καθότι κυκλοφορήσαν μετά από το The Giver στον συγγραφικό στίβο...
Η σύλληψη της ταινίας απλά πλέον δεν συγκινεί λόγω των πολλών αντιγραφών αλλά αξίζει πολύ περισσότερο από τα παραπάνω έργα που έτυχε να βγουν πιο σύντομα στην μεγάλη οθόνη.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
EQUALIZER: όχι δεν πρόκειται για τον γνωστό ισοσταθμιστή που είχαμε στις φέτες της κονσόλας και μας βοηθούσε να επαναφέρουμε τον ήχο, αλλά για την νέα ταινία του αγαπημένου Danzel Washington.

Ένας τύπος που “όλα πάνω του είναι λάθος” μπλέκεται οικειοθελώς με την Ρώσικη μαφία που λυμαίνεται την πόλη της Βοστόνης.

Ο Danzel ξανά σε γνωστούς για αυτόν ρόλους καθώς θυμίζει πολύ έντονα το Man on Fire να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι.

Ξυλίκι δρόμου, βια που τσακίζει κόκαλα και σαγόνια, μέθοδοι CIA, δράση που συναρπάζει συνθέτουν ένα έργο που θα φανεί σε κάποιος σαν να βαδίζουν σε γνωστά μονοπάτια αλλά ανταμείβουν πλουσιοπάροχα τα αχόρταγα μάτια μας....

Απολαύστε υπεύθυνα!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    354,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    120,2 KB · Εμφανίσεις: 38

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
EQUALIZER: όχι δεν πρόκειται για τον γνωστό ισοσταθμιστή που είχαμε στις φέτες της κονσόλας και μας βοηθούσε να επαναφέρουμε τον ήχο, αλλά για την νέα ταινία του αγαπημένου Danzel Washington.

Ένας τύπος που “όλα πάνω του είναι λάθος” μπλέκεται οικειοθελώς με την Ρώσικη μαφία που λυμαίνεται την πόλη της Βοστόνης.

Ο Danzel ξανά σε γνωστούς για αυτόν ρόλους καθώς θυμίζει πολύ έντονα το Man on Fire να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι.

Ξυλίκι δρόμου, βια που τσακίζει κόκαλα και σαγόνια, μέθοδοι CIA, δράση που συναρπάζει συνθέτουν ένα έργο που θα φανεί σε κάποιος σαν να βαδίζουν σε γνωστά μονοπάτια αλλά ανταμείβουν πλουσιοπάροχα τα αχόρταγα μάτια μας....

Απολαύστε υπεύθυνα!
ωραια ταινια πρπει να ναι αγαπημενος ηθοποιος

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
The Last Picture Show του 1971.

Ήταν μια ταινία που μου είχε ξεφύγει και την είδα τις προάλλες. Χρόνια τώρα την είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν είχε τύχει να την δω. Θεωρείται κλασσική, μία από τις καλύτερες του Αμερικάνικου κινηματογράφου της καλής εποχής των 70'ς.
Είχα λοιπόν υψηλές προσδοκίες, οι οποίες δυστυχώς δεν εκπληρώθηκαν. Η ταινία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να με βάλει στον κόσμο της και να με κάνει να ενδιαφερθώ για τους χαρακτήρες. Την θεωρώ ξεπερασμένη και σαν τρόπο κινηματογράφησης αλλά και θεματικά. Η ματιά του σκηνοθέτη Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, είναι πάρα πολύ αποστασιοποιημένη από τους αντιήρωές του και παρότι συμβαίνουν πολλά κατά την διάρκεια της ταινίας, μας παρουσιάζονται επιφανειακά, σχεδόν ρομποτικά, δίχως πραγματική εμβάθυνση. Σε αυτό ίσως συντελεί και το γεγονός ότι πολλά από τα κεντρικά πρόσωπα είναι τελείως επίπεδοι και πεζοί χαρακτήρες, χωρίς ενδιαφέρον.
Βέβαια υπάρχουν και καλά σημεία. Η ταινία δεν είναι για πέταμα. Είναι καλή κατά διαστήματα, έχει κάποιες σκηνές με ενδιαφέρον, αλλά σε γενικές γραμμές θα την χαρακτήριζα μέτρια και δεν δικαιολογεί κατά τη γνώμη μου σε καμία περίπτωση την φήμη της.
Κρατάω κάποιες καλές ερμηνείες από ένα αξιόλογο επιτελείο ηθοποιών, αν και ακόμα και στον ερμηνευτικό τομέα, σε γενικές γραμμές δεν έμεινα ευχαριστημένος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω το καινουργιο δρακουλα θελω να δω
καλο πρεπει να ναι :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Απολαύστε υπεύθυνα!
bonus: με συμπρωταγωνιστρια αυτο το καβλιδιο:

http://[URL unfurl="true"]www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2014/09/chloe-moretz-at-the-equalizer-premiere-in-toronto_1.jpg[/img[/URL]]

:cum:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
[dailymotion]]

Mια λέξη χαρακτηρίζει την ταινία....ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!!!
Από εκεί και πέρα δεν χωράει ούτε αξίζει να γράψεις τίποτα άλλο!!!!
Την είδα όλη....και με λυπήθηκα!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Απο τον Λικ Μπεσον (Λεον) σιγουρα περιμενεις να δεις κατι που θα σε συγκλονισει !!
Αντιθετως η Λουσι ειναι μια παραγωγη που αδικει πρωτα απο ολα τον ιδιο (Director - Writter)

Στηριχθηκε στην διαδρομη απο τον σημερινο 10% επεξεργασιας του ανθρωπινου νου στο τελειο 100% εμπλουτισμενο με αμπελοφιλοσοφιες, επισημονικες ασυναρτησιες και ολα οσα υποθετουν οι επιστημονες εμπλουτισμενα με σεναριογραφικες απεικονησεις του απολυτου επιτευγματος (φεξε με και γλυστρισα).
Και ολα αυτα επειδη θυσιαστηκε η Σκαρλετ στον βωμο της επιστημης απο μια κλωτσια που εφαγε στο στομαχι και διαλυθηκε μεσα της σακουλα με ναρκωτικα απο πλακουντα.

Κατα αλλα την ειδα μεχρι τελος ενω μου θυμισε αρκετες στιγμες κακη αντιγραφη του Ματριξ <--- :rockon:

Aν και παντα οι βαθμολογιες στο imdb με βρισκουν συμφωνο, προσωπικα θα της εβαζα λιγο παραπανω απο το 6,6
]

Νεχτ Please ...  :coffee:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
bonus: με συμπρωταγωνιστρια αυτο το καβλιδιο:

http://[URL unfurl="true"]www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2014/09/chloe-moretz-at-the-equalizer-premiere-in-toronto_1.jpg[/img[/URL]]

:cum:
[/quote]
Κοίτα να δεις, είναι η Hit Girl  στο Kick Ass! :o

Συνημμένα

• ChloeGraceMoretz.jpg
    ChloeGraceMoretz.jpg
    72,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έπαιζε και στο Hugo η πιτσιρίκα Γιώργο....!!!

Την Μελίσα Λεό δεν την πήρατε χαμπάρι που έχει πάρει Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου? :- :-
Είναι η προακτόρισα...... ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Απολαύστε υπεύθυνα!

Συμφωνώ απόλυτα.....
Pure American μάτσο movie από τις πολύ καλές!!!!
Βέβαια έχω την εντύπωση ότι αν τον ήρωα δεν τον έπαιζε ο Ντένζελ, μάλλον θα ήταν μέτρια η ταινία!!!!
Δίνει στον ρόλο σοβαρότητα και στοιβαρότητα!!!!
Ο Φούκουα επανέρχεται δρυμίτερος μετά την μέγιστη μαλακία Olympus has Fallen!!!
Υπάρχουν σκηνοθετικές ευκολίες αλλά σε 2 ώρες τέτοιου είδους ταινίες δεν μπορούν να τις προσπεράσουν.....
Γενικά αξίζει να την δείτε 100%....νομίζω η καλύτερη φετινή ταινία του είδους!!!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Έπαιζε και στο Hugo η πιτσιρίκα Γιώργο....!!!

Την Μελίσα Λεό δεν την πήρατε χαμπάρι που έχει πάρει Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου? :- :-
Είναι η προακτόρισα...... ;)
Φίλε, με τα δυο υποτιθέμενα Ρωσίδια την προσπεράσαμε, τα σχόλια σου για την ταινία είναι διθυραμβικά και πολύ σύμφωνα!
ΥΓ ιδού η δεύτερη...

Συνημμένα

• Haley Bennett.jpg
    Haley Bennett.jpg
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom