aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, μέσα στο πρόγραμμα και οι μαλακίες, αμάν πια με αυτήν την υποτιθέμενη ποιότητα...
Ακόμη και οι μαλακίες έχουν τη χάρη τους,αρκεί να ξέρεις από πριν τι θα δεις!Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, μέσα στο πρόγραμμα και οι μαλακίες, αμάν πια με αυτήν την υποτιθέμενη ποιότητα...
++++Δε βλέπεις Σταλόνε για το σενάριο ούτε για την τρομερή ερμηνεία,πας να περάσεις καλά 2 ώρες να δεις πιστολίδι και τέλος...
Screenproducer ηταν....Αν δεν κάνω λάθος το HomeFront ήταν δημιούργημα του Sly που θα πάει θα μάθει το παλικάρι...
Τον περιμένουμε το καλοκαίρι....Δε βλέπεις Σταλόνε για το σενάριο ούτε για την τρομερή ερμηνεία,πας να περάσεις καλά 2 ώρες να δεις πιστολίδι και τέλος...
Τα Expendables βλεπόταν πολύ ευχάριστα αλλά θέλει Στίβεν Σίγκαλ να ολοκληρωθεί το έπος.Τον περιμένουμε το καλοκαίρι....
δεν την εχω δει ακομη την ταινια,σ ευχαριστω που την εφερες στο προσκηνιο καθως ο φοινιξ ειναι απο τους αγαπημενους μου.Μιας και πέφτει πολύ η περιγραφή <<μαλακία>> στο προηγούμενο άρθρο του Geopa καμιά φορά έχεις στο μυαλό σου την εντύπωση αυτή πριν δεις μια ταινία αλλά στο τέλος αν και βλέποντας την σου επανέρχεται στο τέλος φεύγεις με την καλύτερη των εντυπώσεων. Κάπως έτσι κινείται – πιστεύω - και το: ΗΕR-Δικός της
Στα θετικά η πολύ καλή ερμηνεία – για μια ακόμη φορά – του J.Phoenix
Τον ξεχνάμε για το Ν3 ( έχει Gibson, Ford, Banderas, το ομορφόπαιδο Ηρακλή, Snipes ) αλλά που θα πάει θα τον ψήσει για το επόμενο...Τα Expendables βλεπόταν πολύ ευχάριστα αλλά θέλει Στίβεν Σίγκαλ να ολοκληρωθεί το έπος.
Στην ταινία είναι εκπληκτικός ( μου αρέσει ακόμη και στον Κόμοδο του Gladiator ) και σε φτάνει έως και την ταύτιση, μια ταινία που πιστεύω θα αρέσει γιατί μπορεί και μιλάει στην καρδιά και το μυαλό μας...δεν την εχω δει ακομη την ταινια,σ ευχαριστω που την εφερες στο προσκηνιο καθως ο φοινιξ ειναι απο τους αγαπημενους μου.
παντως γενικα μου κανει εντυπωση η αρνητικη προδιαθεση που ειχες,καθως δυσκολα ο συγκεκριμενος ηθοποιος θα παιξει σε μαλακιες τετοιου επιπεδου,σαν αυτες που ανεφερε ο Γεοπα.(χομφροντ,λαστ βεγκας,θορ)
Θα γυρισουν και το Expendabelles αναλογο με το Expendables αλλα με γυναικειο καστ.Τον ξεχνάμε για το Ν3 ( έχει Gibson, Ford, Banderas, το ομορφόπαιδο Ηρακλή, Snipes ) αλλά που θα πάει θα τον ψήσει για το επόμενο...
Ξέρει κανείς το Sin City 2 αν θα βγει τελικά το καλοκαίρι φέτος?
Κρίμα γιατί ήταν ταινιάρα.Αργεί τύπε......ίσως τέλος του χρόνου..... :S
Κρίμα γιατί ήταν ταινιάρα.
Γιατί δεν τρέχει τίποτα που έκαναν την Τροία όπως τους κατέβηκε ρε φίλε;Ακόμη και οι μαλακίες έχουν τη χάρη τους,αρκεί να ξέρεις από πριν τι θα δεις!
Δε βλέπεις Σταλόνε για το σενάριο ούτε για την τρομερή ερμηνεία,πας να περάσεις καλά 2 ώρες να δεις πιστολίδι και τέλος...
Είναι πολύ ενοχλητικοί αυτοί που τα βλέπουν όλα από λάθος πλευρά,π.χ. θάβουν την Τροία γιατί λέει δεν ήταν πιστή στην Ιστορία...Χέσε με ρε φίλε.
Ποια ιστορία σεβάστηκε που έδειξε ελάχιστες μάχες κ κόντεψε να βγάλει το Μεγαλέξανδρο φούστα-μπλούζα κ ελαφριά πούδρα...Συμφωνώ....
Η Τροία είναι ένα σκουπίδι που βλεπόταν ευχάριστα!!!!
Υ.Γ.Άλλο Όλιβερ Στόουν που γύρισε τον Μέγα Αλέξανδρο με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό και άλλο Πίτερσεν!!!!
Ποια ιστορία σεβάστηκε που έδειξε ελάχιστες μάχες κ κόντεψε να βγάλει το Μεγαλέξανδρο φούστα-μπλούζα κ ελαφριά πούδρα...
Μάλλον επειδή δεν υπήρχαν gay bar τότε, αλλιώς όλη η καλή κοινωνία των αρχαίων Ελλήνων θα μπεκρόπιναν σε αυτά μαζί με τα 16χρονα αρενωπά γκομενάκια τους!!!!!Μόνο σε gay bar,δεν τον έδειξε............... :S