Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, μέσα στο πρόγραμμα και οι μαλακίες, αμάν πια με αυτήν την υποτιθέμενη  ποιότητα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, μέσα στο πρόγραμμα και οι μαλακίες, αμάν πια με αυτήν την υποτιθέμενη  ποιότητα...
Ακόμη και οι μαλακίες έχουν τη χάρη τους,αρκεί να ξέρεις από πριν τι θα δεις!

Δε βλέπεις Σταλόνε για το σενάριο ούτε για την τρομερή ερμηνεία,πας να περάσεις καλά 2 ώρες να δεις πιστολίδι και τέλος...

Είναι πολύ ενοχλητικοί αυτοί που τα βλέπουν όλα από λάθος πλευρά,π.χ. θάβουν την Τροία γιατί λέει δεν ήταν πιστή στην Ιστορία...Χέσε με ρε φίλε. :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συμφωνώ....
Η Τροία είναι ένα σκουπίδι που βλεπόταν ευχάριστα!!!!

Υ.Γ.Άλλο Όλιβερ Στόουν που γύρισε τον Μέγα Αλέξανδρο με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό και άλλο Πίτερσεν!!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν δεν κάνω λάθος το HomeFront ήταν δημιούργημα του Sly που θα πάει θα μάθει το παλικάρι...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Sly.jpg
    Sly.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 10
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς το Sin City 2 αν θα βγει τελικά το καλοκαίρι φέτος?  :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μιας και πέφτει πολύ η περιγραφή <<μαλακία>> στο προηγούμενο άρθρο του Geopa καμιά φορά έχεις στο μυαλό σου την εντύπωση αυτή πριν δεις μια ταινία αλλά στο τέλος αν και βλέποντας την σου επανέρχεται στο τέλος φεύγεις με την καλύτερη των εντυπώσεων. Κάπως έτσι κινείται – πιστεύω -  και το: ΗΕR-Δικός της 
Στα θετικά η πολύ καλή ερμηνεία – για μια ακόμη φορά – του J.Phoenix
δεν την εχω δει ακομη την ταινια,σ ευχαριστω που την εφερες στο προσκηνιο καθως ο φοινιξ ειναι απο τους αγαπημενους μου.
παντως γενικα μου κανει εντυπωση η αρνητικη προδιαθεση που ειχες,καθως δυσκολα ο συγκεκριμενος ηθοποιος θα παιξει σε μαλακιες τετοιου επιπεδου,σαν αυτες  που ανεφερε ο Γεοπα.(χομφροντ,λαστ βεγκας,θορ)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τα Expendables βλεπόταν πολύ ευχάριστα αλλά θέλει Στίβεν Σίγκαλ να ολοκληρωθεί το έπος. :rockon:  :2funny:
Τον ξεχνάμε για το Ν3 ( έχει Gibson, Ford, Banderas, το ομορφόπαιδο Ηρακλή, Snipes ) αλλά που θα πάει θα τον ψήσει για το επόμενο...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
δεν την εχω δει ακομη την ταινια,σ ευχαριστω που την εφερες στο προσκηνιο καθως ο φοινιξ ειναι απο τους αγαπημενους μου.
παντως γενικα μου κανει εντυπωση η αρνητικη προδιαθεση που ειχες,καθως δυσκολα ο συγκεκριμενος ηθοποιος θα παιξει σε μαλακιες τετοιου επιπεδου,σαν αυτες  που ανεφερε ο Γεοπα.(χομφροντ,λαστ βεγκας,θορ)
Στην ταινία είναι εκπληκτικός ( μου αρέσει ακόμη και στον Κόμοδο του Gladiator ) και σε φτάνει έως και την ταύτιση, μια ταινία που πιστεύω θα αρέσει γιατί μπορεί και μιλάει στην καρδιά και το μυαλό μας...

ΥΓ.Η κακή προδιάθεση που είχα οφειλόταν κυρίως για την υποκατάσταση που θέλει το σενάριο να παρουσιάσει αλλά μου έφυγε κατευθείαν με την ολοκλήρωση της ταινίας!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ακόμη και οι μαλακίες έχουν τη χάρη τους,αρκεί να ξέρεις από πριν τι θα δεις!

Δε βλέπεις Σταλόνε για το σενάριο ούτε για την τρομερή ερμηνεία,πας να περάσεις καλά 2 ώρες να δεις πιστολίδι και τέλος...

Είναι πολύ ενοχλητικοί αυτοί που τα βλέπουν όλα από λάθος πλευρά,π.χ. θάβουν την Τροία γιατί λέει δεν ήταν πιστή στην Ιστορία...Χέσε με ρε φίλε. :2funny:
Γιατί δεν τρέχει τίποτα που έκαναν την Τροία όπως τους κατέβηκε ρε φίλε;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνώ....
Η Τροία είναι ένα σκουπίδι που βλεπόταν ευχάριστα!!!!

Υ.Γ.Άλλο Όλιβερ Στόουν που γύρισε τον Μέγα Αλέξανδρο με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό και άλλο Πίτερσεν!!!!
Ποια ιστορία σεβάστηκε που έδειξε ελάχιστες μάχες κ κόντεψε να βγάλει το Μεγαλέξανδρο φούστα-μπλούζα κ ελαφριά πούδρα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μόνο σε gay bar,δεν τον έδειξε............... :S
Μάλλον επειδή δεν υπήρχαν gay bar τότε, αλλιώς όλη η καλή κοινωνία των αρχαίων Ελλήνων θα μπεκρόπιναν σε αυτά μαζί με τα 16χρονα αρενωπά γκομενάκια τους!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom