Είδα το Last Vegas με Ντάγκλας,Ντενίρο,Φρίμαν και Κέβιν Κλάιν. Με αυτά που είχα ακούσει γενικότερα, νόμιζα ότι θα δω την μεγαλύτερη πατάτα της χρονιάς.........Η ταινία μου άρεσε σε γενικές γραμμές. Σίγουρα δεν είναι ταινία που θα μπει στο βιογραφικό των πρωταγωνιστών της, αλλά δε νομίζω ότι ήταν αυτή η πρόθεσή της. Μέσα σε όλες τις υπερβολές και τις κάποιες Αμερικανιές, πρέπει να παραδεχτώ ότι γέλασα σε αρκετές φάσεις, ενώ όλοι οι ηθοποιοί είχαν και από μία δυνατή ερμηνευτική στιγμή. Μερικές φορές γινόμαστε και υπέρ του δέοντος αυστηροί. Ίσως λόγω της προγενέστερης καριέρας του καστ. Δεν είναι κάνα αριστούργημα, κάθε άλλο. Αλλά νομίζω πως η ταινία πετυχαίνει τον στόχο της. Ευχάριστη και διασκεδαστική είναι, με πινελιές συγκίνησης και κάποιων προβληματισμών. Ξεχωρίζει ο Κλάιν κατά τη γνώμη μου(που έχει μεγαλύτερο ταλέντο κι έφεση στην κωμωδία άλλωστε απ' όλους τους υπόλοιπους).
Επίσης με Ντενίρο κι ένα απίστευτο καστ να τον πλαισιώνει ήταν και το The Big Wedding το οποίο όμως ήταν άθλιο και δεν βλεπόταν με τίποτα......