Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
To συγκεκριμενο δεν το εχω δει ακομα αλλά το Τhe Last Stand ηταν μια πολυ καλη old school action movie.
Καμια σχεση με τις μαλακιες που γυριζε τα τελευταια χρονια, λιγο πριν το ριξει στην πολιτικη.
Εχω αρχισει και γω να τον σεβομαι  τον τυπα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
To συγκεκριμενο δεν το εχω δει ακομα αλλά το Τhe Last Stand ηταν μια πολυ καλη old school action movie.
Καμια σχεση με τις μαλακιες που γυριζε τα τελευταια χρονια, λιγο πριν το ριξει στην πολιτικη.
ειπαμε η επιλογη του kim jee woon δεν ητανε τυχαια...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειπαμε η επιλογη του kim jee woon δεν ητανε τυχαια...

Πολυ καλος σκηνοθετης (το I Saw the Devil ειναι ταινιαρα) αλλά και ο Αρνι μεταδιδει πια κατι το ...συγκινητικο μπορω να πω (και δεν επηρεαζομαι απο νοσταλγιες και τετοιες μαλακιες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και γυριζει και συνεχειες σε ταινιες που τον ανεδειξαν.Τον εξολοθρευτη και τον κοναν.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πολυ καλος σκηνοθετης (το I Saw the Devil ειναι ταινιαρα) αλλά και ο Αρνι μεταδιδει πια κατι το ...συγκινητικο μπορω να πω (και δεν επηρεαζομαι απο νοσταλγιες και τετοιες μαλακιες)
ακριβως.θυμαμαι που σου αρεσε το i saw the devil.για μενα ομως δεν ειναι αυτη η καλυτερη του ταινια.ειναι η δευτερη καλυτερη.στο i saw the devil επαιζε ενας ηθοποιος που παω με χιλια, ο byung hun lee.ειναι αυτος που παιζει τον storm shadow στο g.i.joe. :grin: :grin:
μαζι με τον tadanobu asano(που παιζει εναν πολεμιστη στο thor) ειναι απο τους αγαπημενους μου στυλατους ηθοποιους.μποεμ τυποι γεματοι εστετισμο.ομως η νοτια κορεα εχει βγαλει εναν γιγαντα ηθοποιο ο οποιος παιζει τωρα σε ταινια μαζι με σκαρλετ γιοχανσον απο του χρονου.
και παμε στο προκειμενο...
ενα δραμα γεματο αξιοπρεπεια και ρεαλισμο αλλα περα απο ολα αυτα γεματο με την αξεπεραστη φανταστικη ερμηνεια του τιτανοτεραστιου min-sik choi...μεσα στους κορυφαιους ηθοποιους ολων των εποχων α να την υφηλιο.
γκεοψ την εχεις δει την παραπανω?προχθες την ειδα.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακριβως.θυμαμαι που σου αρεσε το i saw the devil.για μενα ομως δεν ειναι αυτη η καλυτερη του ταινια.ειναι η δευτερη καλυτερη.στο i saw the devil επαιζε ενας ηθοποιος που παω με χιλια, ο byung hun lee.ειναι αυτος που παιζει τον storm shadow στο g.i.joe. :grin: :grin:
μαζι με τον tadanobu asano(που παιζει εναν πολεμιστη στο thor) ειναι απο τους αγαπημενους μου στυλατους ηθοποιους.μποεμ τυποι γεματοι εστετισμο.ομως η νοτια κορεα εχει βγαλει εναν γιγαντα ηθοποιο ο οποιος παιζει τωρα σε ταινια μαζι με σκαρλετ γιοχανσον απο του χρονου.
και παμε στο προκειμενο...
ενα δραμα γεματο αξιοπρεπεια και ρεαλισμο αλλα περα απο ολα αυτα γεματο με την αξεπεραστη φανταστικη ερμηνεια του τιτανοτεραστιου min-sik choi...μεσα στους κορυφαιους ηθοποιους ολων των εποχων α να την υφηλιο.
γκεοψ την εχεις δει την παραπανω?προχθες την ειδα.

Ο Min-sik Choi ειναι θεος (ηλιος καλοκαιρινος). Μονο η ερμηνεια του στο Oldboy αρκει...
ο byung hun lee εδωσε μια απιστευτη ερμηνεια στο I.S.t.D, η σκηνη οπου δακρυζει επειδη καταλαβαινει οτι πια δεν εχει νοημα(?) η ζωη του ειναι συγκλονιστικη
Το εργακι που προτεινες ηδη το κατεβαζω  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
streaming βρε τυπε το ειπα και πριν. μονο streaming.
νομιζω οτι επειδη ειναι καινουρια η ταινια να την δεις κατευθειαν ειναι αδυνατο...ας στειλουν τα ειδικευομενα σε αυτο καλικαντζαρακια... :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο Min-sik Choi ειναι θεος (ηλιος καλοκαιρινος). Μονο η ερμηνεια του στο Oldboy αρκει...
ο byung hun lee εδωσε μια απιστευτη ερμηνεια στο I.S.t.D, η σκηνη οπου δακρυζει επειδη καταλαβαινει οτι πια δεν εχει νοημα(?) η ζωη του ειναι συγκλονιστικη
να τανε μονο το old boy...πρωταγωνιστει και στο καινουριο που το ξερει καλα και ο γκεοπας...
φυσικα παιζει και ο απιστευτος Jeong-min Hwang τεραστιο ταλεντο που με εχει συνεπαρει με αλλη ερμηνεια του.βραβευμενος και αυτος φυσικα...
γκεοψ γκεοψ εισαι εδω? :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ω ρε τυπε με εφτιαξες ασχημα! εχει και καλη αναλυση! εισαι ωραιος
συγχαρητηρια.θα την δουμε ταυτοχρονα σχεδον σημερα. :)
υποψην στο i saw the devil o min-sik choi παιζει τον ψυχοπαθη που κυνηγα ο byung hun lee.δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη ερμηνεια του γιατι δεν θελω να ξεχωρισω καποια απο τις ερμηνειες του...ας δω και αλλες πρωτα. :grin: :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
είδα τον κάπτεν φίλιπς, ο γνωστός τομ χανκς που έγραψε και κάποιος σε προηγούμενη σελίδα, μάλλον έχει αρχίσει να τυποποιεί τις ερμηνείες του (πχ στις εκφράσεις πόνου κλπ τον έβλεπες να παίζει ακριβώς όπως στον ναυαγό)

πολύ συμπαθής ο αρχηγός των πειρατών σαν φάτσα και σαν περσόνα, παίζει να με βρήκε από σπόντα το σύνδρομο της στοκχόλμης όσο κυλούσε η ταινία ήμουν μαζί του :rockon:

η ταινία μέτρια αλλά βλέπεται, αν δεν την δεις δεν χάνεις κάτι, αν την δεις δεν κερδίζεις κάτι

το σενάριο είχε προοπτικές, το καστ είχε τομ χανκς που όπως και να 'χει είναι μέγεθος, άρα για να πέρασε και να μην άγγιξε το πρόβλημα εντοπίζεται στον σκηνοθέτη που δεν του βγήκε η ντοκιμαντερίστικη οπτική με την οποία τράβηξε την ταινία, συν ότι όπου υπήρχαν σκηνές με πολεμικό ναυτικό και αξιωματικούς ήταν σαν να έβλεπα β'διαλογής αμερικάνικες ταινίες/σειρές τέτοιας θεματολογίας, πολύ φθηνά δοσμένα και πολύ κακές ερμηνείες από τους ναύτες και γενικά απ'όλους τους δευτερότριτους ρόλους στην ταινία

6,5 από μένα γιατί την είδα τρώγοντας ηλιόσπορα αλλιώς μπορεί να ήταν 6 :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
το Τhe Last Stand ηταν μια πολυ καλη old school action movie.

Ομολογώ πως και εμένα μου άρεσε το Last Stand - σκάλες ανώτερο από άλλα αδιάφορα blockbuster . Πολύ καλός ο Αρνολντ ,κουρασμένος, ώριμος ,πιο ανθρώπινος .
Δεν είναι τυχαίο βέβαια μιας και το I saw the devil γάμησε και έδειρε (προηγούμενη δουλειά του σκηνοθέτη).

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή πολυδιαφημίστηκε δεν πάει να πει σώνει και καλά ότι πρέπει να αρέσει κάτι!!!!
Εγώ για το 12 years a slave μίλησα για την σκηνοθεσία....
Και όποιος θέλει να κάτσουμε να το αναλύσουμε!!!!
Δεν μίλησα ούτε για τις ερμηνείες, που αν δεν ήταν και αυτές, απλώς δεν θα βλέπονταν η ταινία....
Αλλά να προσθέσω κάτι ακόμα....η μουσική της ταινίας σας άρεσε?
Σόρρυ αλλά η μουσική σε αυτού του είδους τις ταινίες τις απογειώνει και εδώ είναι ανύπαρκτη!!!!
Κάτι ακόμα.....είδατε καμιά υπερπαραγωγή, όπως θα έπρεπε να είναι η ταινία?
Οκ, δεν έχεις το ανάλογο μπάτζετ να κανεις κάτι αριστουργηματικό, αλλά μην κάνεις μια ταινία λες και είναι τηλεταινία!!!!
Αυτό που έπρεπε να είναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....μια καλή ταινία ναι, αλλά επαναλαμβάνω, με τέτοιο "υλικό" η ταινία έπρεπε να αφήσει εποχή....του χρόνου ποιος θα την θυμάται?
Geopa, εδώ κάνεις λάθος, η μουσική είναι πάρα-πάρα πολύ καλή και ιδανική έως και συγκινητική, αλλά προφανώς δεν θα είδες την ταινία  σε κινηματογράφο και απλά δε σε άγγιξε καν…
Hans Zimmer  για όσους ξέρουν…

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για την ανάλυση τώρα, η ταινία ξεχειλίζει από διδάγματα ανθρωπιάς σε βαθμό που στο τέλος σε πιάνουν τα κλάματα, ξέρετε πολλούς που έχουν υποφέρει να ζητάνε συγγνώμη από την οικογένεια τους για την πολύχρονη απουσία τους…
Εδώ ταιριάζει και ο υπότιτλος και μια προτροπή γνωστής διεθνούς εφημερίδας, «μια ταινία που πρέπει να την δουν όλοι» και θα συμπληρώσω ανεξάρτητα από την σκηνοθετική, πολιτικοκοινωνική και ιστορική πλευρά.

Συνημμένα

• 12YearsASlave.jpg
    12YearsASlave.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom