kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειπαμε η επιλογη του kim jee woon δεν ητανε τυχαια...To συγκεκριμενο δεν το εχω δει ακομα αλλά το Τhe Last Stand ηταν μια πολυ καλη old school action movie.
Καμια σχεση με τις μαλακιες που γυριζε τα τελευταια χρονια, λιγο πριν το ριξει στην πολιτικη.
Εχω αρχισει και γω να τον σεβομαι τον τυπα.
ειπαμε η επιλογη του kim jee woon δεν ητανε τυχαια...
ακριβως.θυμαμαι που σου αρεσε το i saw the devil.για μενα ομως δεν ειναι αυτη η καλυτερη του ταινια.ειναι η δευτερη καλυτερη.στο i saw the devil επαιζε ενας ηθοποιος που παω με χιλια, ο byung hun lee.ειναι αυτος που παιζει τον storm shadow στο g.i.joe.Πολυ καλος σκηνοθετης (το I Saw the Devil ειναι ταινιαρα) αλλά και ο Αρνι μεταδιδει πια κατι το ...συγκινητικο μπορω να πω (και δεν επηρεαζομαι απο νοσταλγιες και τετοιες μαλακιες)
ειπαμε η επιλογη του kim jee woon δεν ητανε τυχαια...
σου εστειλα πμ καλυτερα.ρε τυπε βρες μου το survival σε streaming εσυ που εισαι καλικατζαρακι με τις ταινιες
σου εστειλα πμ καλυτερα.
ακριβως.θυμαμαι που σου αρεσε το i saw the devil.για μενα ομως δεν ειναι αυτη η καλυτερη του ταινια.ειναι η δευτερη καλυτερη.στο i saw the devil επαιζε ενας ηθοποιος που παω με χιλια, ο byung hun lee.ειναι αυτος που παιζει τον storm shadow στο g.i.joe.
μαζι με τον tadanobu asano(που παιζει εναν πολεμιστη στο thor) ειναι απο τους αγαπημενους μου στυλατους ηθοποιους.μποεμ τυποι γεματοι εστετισμο.ομως η νοτια κορεα εχει βγαλει εναν γιγαντα ηθοποιο ο οποιος παιζει τωρα σε ταινια μαζι με σκαρλετ γιοχανσον απο του χρονου.
και παμε στο προκειμενο...
ενα δραμα γεματο αξιοπρεπεια και ρεαλισμο αλλα περα απο ολα αυτα γεματο με την αξεπεραστη φανταστικη ερμηνεια του τιτανοτεραστιου min-sik choi...μεσα στους κορυφαιους ηθοποιους ολων των εποχων α να την υφηλιο.
γκεοψ την εχεις δει την παραπανω?προχθες την ειδα.
νομιζω οτι επειδη ειναι καινουρια η ταινια να την δεις κατευθειαν ειναι αδυνατο...ας στειλουν τα ειδικευομενα σε αυτο καλικαντζαρακια...streaming βρε τυπε το ειπα και πριν. μονο streaming.
streaming βρε τυπε το ειπα και πριν. μονο streaming.
να τανε μονο το old boy...πρωταγωνιστει και στο καινουριο που το ξερει καλα και ο γκεοπας...Ο Min-sik Choi ειναι θεος (ηλιος καλοκαιρινος). Μονο η ερμηνεια του στο Oldboy αρκει...
ο byung hun lee εδωσε μια απιστευτη ερμηνεια στο I.S.t.D, η σκηνη οπου δακρυζει επειδη καταλαβαινει οτι πια δεν εχει νοημα(?) η ζωη του ειναι συγκλονιστικη
Το εργακι που προτεινες ηδη το κατεβαζω ;)
συγχαρητηρια.θα την δουμε ταυτοχρονα σχεδον σημερα.ω ρε τυπε με εφτιαξες ασχημα! εχει και καλη αναλυση! εισαι ωραιος
υποψην στο i saw the devil o min-sik choi παιζει τον ψυχοπαθη που κυνηγα ο byung hun lee.δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη ερμηνεια του γιατι δεν θελω να ξεχωρισω καποια απο τις ερμηνειες του...ας δω και αλλες πρωτα.Ο Min-sik Choi ειναι θεος (ηλιος καλοκαιρινος). Μονο η ερμηνεια του στο Oldboy αρκει...
ο byung hun lee εδωσε μια απιστευτη ερμηνεια στο I.S.t.D, η σκηνη οπου δακρυζει επειδη καταλαβαινει οτι πια δεν εχει νοημα(?) η ζωη του ειναι συγκλονιστικη
Το εργακι που προτεινες ηδη το κατεβαζω ;)
καλή διασκέδαση!!ω ρε τυπε με εφτιαξες ασχημα! εχει και καλη αναλυση! εισαι ωραιος
το Τhe Last Stand ηταν μια πολυ καλη old school action movie.
Καμια σχεση με τις μαλακιες που γυριζε τα τελευταια χρονια, λιγο πριν το ριξει στην πολιτικη.
Εχω αρχισει και γω να τον σεβομαι τον τυπα.
Geopa, εδώ κάνεις λάθος, η μουσική είναι πάρα-πάρα πολύ καλή και ιδανική έως και συγκινητική, αλλά προφανώς δεν θα είδες την ταινία σε κινηματογράφο και απλά δε σε άγγιξε καν…Επειδή πολυδιαφημίστηκε δεν πάει να πει σώνει και καλά ότι πρέπει να αρέσει κάτι!!!!
Εγώ για το 12 years a slave μίλησα για την σκηνοθεσία....
Και όποιος θέλει να κάτσουμε να το αναλύσουμε!!!!
Δεν μίλησα ούτε για τις ερμηνείες, που αν δεν ήταν και αυτές, απλώς δεν θα βλέπονταν η ταινία....
Αλλά να προσθέσω κάτι ακόμα....η μουσική της ταινίας σας άρεσε?
Σόρρυ αλλά η μουσική σε αυτού του είδους τις ταινίες τις απογειώνει και εδώ είναι ανύπαρκτη!!!!
Κάτι ακόμα.....είδατε καμιά υπερπαραγωγή, όπως θα έπρεπε να είναι η ταινία?
Οκ, δεν έχεις το ανάλογο μπάτζετ να κανεις κάτι αριστουργηματικό, αλλά μην κάνεις μια ταινία λες και είναι τηλεταινία!!!!
Αυτό που έπρεπε να είναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....μια καλή ταινία ναι, αλλά επαναλαμβάνω, με τέτοιο "υλικό" η ταινία έπρεπε να αφήσει εποχή....του χρόνου ποιος θα την θυμάται?