- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.106
- Πόντοι
- 42.697
είδα τον κάπτεν φίλιπς, ο γνωστός τομ χανκς που έγραψε και κάποιος σε προηγούμενη σελίδα, μάλλον έχει αρχίσει να τυποποιεί τις ερμηνείες του (πχ στις εκφράσεις πόνου κλπ τον έβλεπες να παίζει ακριβώς όπως στον ναυαγό)
πολύ συμπαθής ο αρχηγός των πειρατών σαν φάτσα και σαν περσόνα, παίζει να με βρήκε από σπόντα το σύνδρομο της στοκχόλμης όσο κυλούσε η ταινία ήμουν μαζί του
η ταινία μέτρια αλλά βλέπεται, αν δεν την δεις δεν χάνεις κάτι, αν την δεις δεν κερδίζεις κάτι
το σενάριο είχε προοπτικές, το καστ είχε τομ χανκς που όπως και να 'χει είναι μέγεθος, άρα για να πέρασε και να μην άγγιξε το πρόβλημα εντοπίζεται στον σκηνοθέτη που δεν του βγήκε η ντοκιμαντερίστικη οπτική με την οποία τράβηξε την ταινία, συν ότι όπου υπήρχαν σκηνές με πολεμικό ναυτικό και αξιωματικούς ήταν σαν να έβλεπα β'διαλογής αμερικάνικες ταινίες/σειρές τέτοιας θεματολογίας, πολύ φθηνά δοσμένα και πολύ κακές ερμηνείες από τους ναύτες και γενικά απ'όλους τους δευτερότριτους ρόλους στην ταινία
6,5 από μένα γιατί την είδα τρώγοντας ηλιόσπορα αλλιώς μπορεί να ήταν 6
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa......μαλάκααααααααα!!!!!!GEOPA οι αμετρητες ψωλιες και απαξιωσεις που σου εχουν κανει ο Θειος (χοχοχοχο ) [size=16pt]Κοκκαλης [/size] και ο [size=16pt]Μαρινάκης [/size] τόσα χρόνια έχουν σαν αποτέλεσμα να λές μαλακίες σε όλα τα θρεντ!!!!
χαχχαχαχαχαχα
Καλη Χρονιά!!!!
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στον κινηματογράφο ή δεν το ρίσκαρες αυτή την φορά?Είδα το λύκο της γουόλ στριτ.
Πολύ καλό με μόνο μειονέκτημα τη μεγάλη διάρκεια και το ότι έκανε κοιλιά σε κανα δυο σημεία.Κατά τα άλλα πολύ καλός ο ΝτιΚάπριο.
Πήγα σε έναν στη γειτονιά μου.Στον κινηματογράφο ή δεν το ρίσκαρες αυτή την φορά?
Έχετε γράψει πολλά, απλώς να πω και εγώ ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία!!!!
ο ανταγωνισμος χαντ-λαουντα
το ειδα ευχαριστα
ο ντι καπριο εχει εξελιχθειΕίδα το λύκο της γουόλ στριτ.
Πολύ καλό με μόνο μειονέκτημα τη μεγάλη διάρκεια και το ότι έκανε κοιλιά σε κανα δυο σημεία.Κατά τα άλλα πολύ καλός ο ΝτιΚάπριο.
τα λες αυτα επειδη δεν τον εχεις δει στο what's eating gilbert grape.ο ντι καπριο εχει εξελιχθει
η μερα με τη νυχτα
στον τιτανικο δε μ αρεσε καθολου
λιγο μετα το catch me if you can αρχισε να αποκτα προσωπικοτητα
ναι φιλε πολυ καλη ταινια αν και αμερικανια..και πραγματικη ιστορια...
Ήταν παιδί όταν γύρισε τον Τιτανικό ρε.ο ντι καπριο εχει εξελιχθει
η μερα με τη νυχτα
στον τιτανικο δε μ αρεσε καθολου
λιγο μετα το catch me if you can αρχισε να αποκτα προσωπικοτητα
αυτο λεωΉταν παιδί όταν γύρισε τον Τιτανικό ρε.
τα λες αυτα επειδη δεν τον εχεις δει στο what's eating gilbert grape.
Για αυτή τα έχουμε γράψει....ναι φιλε πολυ καλη ταινια αν και αμερικανια..και πραγματικη ιστορια...
εγω θα προτεινα να δειτε και αυτη εδω ειναι πολυ καλο σαν εργο και ειναι και πραγματικη ιστορια ..
τον αυγουστο του 1950 μεταξυ βορειας και νοτιας κορεας