Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πιπούλη σάλτα γαμήσου είπαμε και φέρε τον λογαριασμό.....
Εδώ γράφουμε για ταινίες ο καθένας την γνώμη του χωρίς κόντρες!!!!
Τράβα στο στοίχημα και περίμενε να έρθω καραγκιοζάκο....στον αιώνα τον άπαντα!!!!
Εδώ δεν ενδιαφέρει κάνεναν η κόντρα σου μαζί μου!!!
Υ.Γ.Βλέπω ότι είσαι και έτοιμος για μπανάκι για αυτό πρόσεχε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχω καμια κοντρα μαζι σου, βγαλε την πουτσα απο τον εγκεφαλο βλεπεις φαντασματα παντου γυρω σου
Δεν εχεις την νοητικη ισορροπια να καταλαβεις αυτα που βλεπεις και συμβαινουν γυρω σου για να κρινεις και να βγαλεις λογικα συμπερασματα
Οπως βλεπεις απο τα σχολια των υπολοιπων ολοι διαφωνουν μαζι σου οποτε πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι εισαι ή νοητικα καθυστερημενος ή νοητικα αναπηρος...3η εκδοχη δεν υπαρχει
Προσπαθησε να συγκεντρωθεις, βαλε το μυαλο σου να δουλεψει, κοψε τις πολλες μαλακιες και προσπαθησε παλι... μπορεις να τα καταφερεις να γραψεις κατι που δεν θα ειναι μαλακια
Μπορεις !!!!
Προσπαθησε το... θα τα καταφερεις !!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
LONE  SURVIVAL

Του   Peter Berg  με  Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch

Μία  4μελής  ομάδα  SEAL  ,  στο  πλαίσιο  της  επιχείρησης  " Red Wings "  στέλνεται  να  εξουδετερώσει  με  κάθε  τρόπο  τον  Ahmad Shah  έναν  από  τους  αρχηγούς  των  Ταλιμπάν.  Σύντομα  όμως  η  αποστολή  στραβώνει..
Περιπέτεια  που  βασίζεται  σε  πραγματικά  γεγονότα  (το  βιβλίο  έχει  γίνει  μπεστ-σέλλερ).  Είμαι  σίγουρος  ό,τι  πολλοί  θα  βγουν  να  πουν  «προπαγάνδα».. Οι  ήρωες  αμερικανοί,  οι  κακοί  ταλιμπάν κτλ.. Ανοησίες! Το  να  αισθάνεσαι  υπερήφανος  για  το  στρατό  σου  (ο  οποίος  μάλιστα  είναι  ενεργός  σε  κάθε  γωνιά  του  κόσμου)  δεν  είναι  κάτι  κακό (εδώ  ορισμένοι  ελληναράδες  φτιάχνονται  με  βιντεάκια  εικονικών  αερομαχιων  στο  Αιγαίο)..Πόσο  μάλλον  που  η  συγκεκριμένη  ταινία  αποτυπώνει  μια  σωρεία  λαθών  (κακή  πληροφόρηση,  κακές  επικοινωνίες,  έλλειψη  ενισχύσεων).Ας  μην  αναφέρω  το  γεγονός  ό,τι  οι  «εχθροί»  παρουσιάζονται  ικανοί  μαχητές  (έστω  και  με  κατώτερη  εκπαίδευση/όπλα). Γενικά  ο  όλος  σχεδιασμός  της  επιχείρησης  (όπως  παρουσιάζεται  στην  ταινία  τουλάχιστον ) είναι  παράδειγμα  προς  αποφυγή! Η  απόγνωση  του  στρατιώτη,  που  δεν  μπορεί  να  καταλάβει  πώς  είναι  δυνατόν  αντάρτες  να  τους  πλησιάζουν  τόσο  γρήγορα  τα  λέει  όλα.   Φυσικά  και  υπάρχουν  σκηνές  ηρωισμού,  όπως  και  οι  απαραίτητες  δευτερεύουσες  πληροφορίες  γύρω  από  τους  ήρωες. Ο  αληθινός  ήρωας  ουσιαστικά,  δεν  είναι  καν  ο  επιζών  στρατιώτης,  αλλά  ο  ντόπιος  χωρικός  που  μαζί  με  μερικούς  άλλους  ,επίσης  Αφγανούς , τον  υπερασπίζονται   πριν  πέσει  στα  χέρια  των  Ταλιμπάν  (  και  ενώ  γνωρίζουν  τι  θα  τους  συμβεί). Η  σκηνή  της  μάχης  είναι  έντονη  αν  και  κάπως  υπερβολική.  Η  ταινία  τεχνικά  είναι  πολύ  καλή. Ωραία  φωτογραφία,  καλός  ήχος ,  καλή  σκηνοθεσία (οι  πραγματικές  εικόνες  από  την  εκπαίδευση  των  SEALs  στην  αρχή  δένουν  αρμονικά  με  το  σύνολο).Οι  ερμηνείες  επίσης  πολύ  καλές. Δεν  πρόκειται  να  μπει  στο  πάνθεον  των  μεγάλων  πολεμικών  περιπετειών  ,  σίγουρα  όμως  αξίζει  να  τη  δει  κάποιος.  Το  μόνο  που  της  λείπει  είναι  ένας  John Wayne!! 

τυπε που την ειδες? εχει βγει σε κανα streaming? αν ναι βαλε λινκ θενξ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν διαφωνώ σε τίποτα εκτός από το υπογραμμισμένο....
Απλώς κάθε τέτοια ταινία είναι εκ φύσεως προπαγανδιστική!!!!
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, προσπαθεί να προσδώση ρεαλισμό, κυνισμό και σίγουρα είναι μια σοβαρή παραγωγή, που αποφεύγει τις "αμερικανιές" όσο μπορεί....
Σίγουρα δραματοποιεί κάποια πράγματα λίγο περισσότερο, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ταινία του Χόλυγουντ!!!!
Η σύγκρουση των πολεμιστών, αδυσώπητη, ανελέητη και σκληρή μέχρι τελικής πτώσεως.....μου άρεσε!!!!
Γενικά θα αρέσει η ταινία, διότι φέτος δεν έχουμε δει πολλές ταινίες δράσης και αυτή είναι σίγουρα αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες φετινές ταινίες δράσης!!!!!
θα την δω σε λιγο.παντως και στο θεμα του zero dark thirty σε ειχα βρει υπερβολικο(εστω λιγο).οκ δεν ειμαι αφελης να ξερεις αλλα οκ μην βαφτιζουμε καθε πολεμικη ταινια προπαγανδιστικη de facto.ας την δουμε πρωτα.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν εχω καμια κοντρα μαζι σου, βγαλε την πουτσα απο τον εγκεφαλο βλεπεις φαντασματα παντου γυρω σου
Δεν εχεις την νοητικη ισορροπια να καταλαβεις αυτα που βλεπεις και συμβαινουν γυρω σου για να κρινεις και να βγαλεις λογικα συμπερασματα
Οπως βλεπεις απο τα σχολια των υπολοιπων ολοι διαφωνουν μαζι σου οποτε πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι ή νοητικα καθυστερημενος ή νοητικα αναπηρος...3η εκδοχη δεν υπαρχει
Προσπαθησε να συγκεντρωθεις, βαλε το μυαλο σου να δουλεψει, κοψε τις πολλες μαλακιες και ελα να μας γραψεις... μπορει να τα καταφερεις να γραψεις κατι που δεν θα ειναι μαλακια
Μπορεις !!!!
Βρε καραγκιοζάκο το ότι διαφωνούν είναι δικαίωμα του καθενός!!!!!
Άλλο διαφωνώ, άλλο προσβάλω....
Και αν εσύ είσαι πρόβατο και κάνεις μπεεεεεεε δεν χρειάζεται να είναι και οι άλλοι!!!!!
Εσύ να συμφωνείς με τους πολλούς και να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ για να είσαι αρεστός!!!!
Άλλες φορές συμφωνώ με κάποιους, άλλες δεν συμφωνώ....
Άλλες φορές συμφωνούν μαζί μου, άλλες δεν συμφωνούν, αλλά δεν το ξέρεις γιατί είσαι εδώ για να μιλάς για πούτσες, όπως κάνεις μάλλον σε ΟΛΗ ΣΟΥ την ζωή έως τώρα!!!!!
Αλλά δεν προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο τουλάχιστον σε αυτό το θρεντ, όπως έκανες εσύ!!!!!
Τέλος από εμένα και ελπίζω να υπάρχει μοντερατόρι να σε μαζέψει για να μην κάνεις μπάχαλο και αυτό το θρεντ όπως τόσα άλλα έως τώρα!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οπως βλεπεις απο τα σχολια των υπολοιπων ολοι διαφωνουν μαζι σου οποτε πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι εισαι ή νοητικα καθυστερημενος ή νοητικα αναπηρος...3η εκδοχη δεν υπαρχει
Προσπαθησε να συγκεντρωθεις, βαλε το μυαλο σου να δουλεψει, κοψε τις πολλες μαλακιες και προσπαθησε παλι... μπορεις να τα καταφερεις να γραψεις κατι που δεν θα ειναι μαλακια
Μπορεις !!!!

εγω συμφωνω με τον γεοπα στις ταινιες μεχρι τωρα.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεις !!!!

Συγγνωμη που παρεμβαινω...
Δεν υπαρχει τελεια ταινια (εκτος ισως απο τα Godfather, the Treasure of the Sierra Madre και το 8 1/2).
Το να μην σου αρεσει μια ταινια (ακομα και αν θεωρειται κλασικη) ειναι θεμιτο.
Ποσω μαλλον αν η διαφωνια αφορα το 12 years a slave που αμφιβαλλω αν θα τη θυμαται κανεις π.χ...12 χρονια μετα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Επειδή πολυδιαφημίστηκε δεν πάει να πει σώνει και καλά ότι πρέπει να αρέσει κάτι!!!!
Εγώ για το 12 years a slave μίλησα για την σκηνοθεσία....
Και όποιος θέλει να κάτσουμε να το αναλύσουμε!!!!
Δεν μίλησα ούτε για τις ερμηνείες, που αν δεν ήταν και αυτές, απλώς δεν θα βλέπονταν η ταινία....
Αλλά να προσθέσω κάτι ακόμα....η μουσική της ταινίας σας άρεσε?
Σόρρυ αλλά η μουσική σε αυτού του είδους τις ταινίες τις απογειώνει και εδώ είναι ανύπαρκτη!!!!
Κάτι ακόμα.....είδατε καμιά υπερπαραγωγή, όπως θα έπρεπε να είναι η ταινία?
Οκ, δεν έχεις το ανάλογο μπάτζετ να κανεις κάτι αριστουργηματικό, αλλά μην κάνεις μια ταινία λες και είναι τηλεταινία!!!!
Αυτό που έπρεπε να είναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....μια καλή ταινία ναι, αλλά επαναλαμβάνω, με τέτοιο "υλικό" η ταινία έπρεπε να αφήσει εποχή....του χρόνου ποιος θα την θυμάται?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
τυπε που την ειδες? εχει βγει σε κανα streaming? αν ναι βαλε λινκ θενξ
Συγγνώμη τώρα είδα την ερώτηση..Κατέβασα την έκδοση DVDscr X264 (αρκετά καλή).Την είδα χωρίς υπότιτλους.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Συγγνωμη που παρεμβαινω...
Δεν υπαρχει τελεια ταινια (εκτος ισως απο τα Godfather, the Treasure of the Sierra Madre και το 8 1/2).
Το να μην σου αρεσει μια ταινια (ακομα και αν θεωρειται κλασικη) ειναι θεμιτο.
Ποσω μαλλον αν η διαφωνια αφορα το 12 years a slave που αμφιβαλλω αν θα τη θυμαται κανεις π.χ...12 χρονια μετα
τιποτα δεν ειναι τελειο.αλλος γουσταρει την μεταπολεμικη σχολη των νεορρεαλιστων ιταλων αλλοι μπεργκμαν κ.ο.κ.ολα ειναι υποκειμενικα και ισως να ηταν αδικο να συγκρινουμε θρυλους μεταξυ τους.για μενα ο κορυφαιος των κορυφαιων θρυλος ειναι ο ακιρα.βεβαια ο καθενας με την αποψη του.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γκεοψ θα δω μετα το lone survivor.τωρα ομως πες μου, εχεις δει αυτο?
μονο και μονο απο τον τιτλο την φωτογραφια και λιγο το τρειλερ εχω συγκινηθει για να το δω.ελπιζω να μην ειναι ψευδαισθηση...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γκεοψ θα δω μετα το lone survivor.τωρα ομως πες μου, εχεις δει αυτο?
μονο και μονο απο τον τιτλο την φωτογραφια και λιγο το τρειλερ εχω συγκινηθει για να το δω.ελπιζω να μην ειναι ψευδαισθηση...
Όχι δεν το έχω δει...που το ανακάλυψες?
Θα προσπαθήσω να το κατεβάσω αν το βρω!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βρε καραγκιοζάκο το ότι διαφωνούν είναι δικαίωμα του καθενός!!!!!
Άλλο διαφωνώ, άλλο προσβάλω....
Και αν εσύ είσαι πρόβατο και κάνεις μπεεεεεεε δεν χρειάζεται να είναι και οι άλλοι!!!!!
Εσύ να συμφωνείς με τους πολλούς και να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ για να είσαι αρεστός!!!!
Άλλες φορές συμφωνώ με κάποιους, άλλες δεν συμφωνώ....
Άλλες φορές συμφωνούν μαζί μου, άλλες δεν συμφωνούν, αλλά δεν το ξέρεις γιατί είσαι εδώ για να μιλάς για πούτσες, όπως κάνεις μάλλον σε ΟΛΗ ΣΟΥ την ζωή έως τώρα!!!!!
Αλλά δεν προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο τουλάχιστον σε αυτό το θρεντ, όπως έκανες εσύ!!!!!
Τέλος από εμένα και ελπίζω να υπάρχει μοντερατόρι να σε μαζέψει για να μην κάνεις μπάχαλο και αυτό το θρεντ όπως τόσα άλλα έως τώρα!!!!

Η κοινη λογικη λεει οτι για να γραψεις και να σχολιασεις ή να κρινεις μια ταινια το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να εισαι σε πνευματικη κατασταση-διαυγεια ικανη να καταλαβαινεις και να αντιλαμβανεσαι αυτα που βλεπεις.
Οταν εσυ για μια ταινια που εχει παρει αριστες κριτικες, εχει αφησει σε ολους τις καλυτερες εντυπωσεις, ισχυριζεσαι τα εντελως αντιθετα τοτε κατα την αποψη μου θεωρεισαι όν απροσαρμοστο και ανικανο να επικοινωνησει με τον εγκεφαλο του.
Δεν διαφωνω με την αποψη σου οτι δεν μπορεις να θεωρεισαι αρεστος σε ολους αλλα η συνεχομενη αρνητικη και εσφαλμενη αντιληψη σου σε οτιδηποτε βλεπεις ή βιωνεις με οδηγει στο συμπερασμα οτι εισαι και εσυ ενα απο τα κληρονομικως βεβαρημενα ατομα οπως οι παρανοϊκοι, οι πνευματικως καθυστερημενοι, οι σχιζοφρενεις, οι επιληπτικοι, οι φορεις μεταλλαχθεντων γονιδιων, οι αθεραπευτοι αλκοολικοι, οι προχωρημενοι τοξικομανεις και αλλοι, που θα πρεπει να υποβαλλονται σε φιμωση. (διαλεξε σε ποια κατηγορια ανηκεις και αποχωρησε  :birdman:)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Όχι δεν το έχω δει...που το ανακάλυψες?
Θα προσπαθήσω να το κατεβάσω αν το βρω!!!!
αφου ξερεις οτι σου μαθαινω μπαλιτσα... :grin: :grin: :grin:
btw θυμασαι καθολου το ταιλανδεζικο που σου ειχα προτεινει?αν εβαλες κανενα νεο uploader πες μου να σου στειλω την imbd του.αν την θυμηθω... :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Συνολικά θα έλεγα το "Friends with.." κερδίζει στα σημεία , οριακά. Μοιάζει λιγότερο αρπαχτή και είναι πιο καλογυρισμένη.
Αλλά , προσωπικά, μου άρεσε πιο πολύ το "No strings" - αν και ατσούμπαλος ο Κούτσερ μοιάζει πιο πιστευτός και συμπαθής από τον άλλον .
Εν κατακλείδι , και οι δυο ταινίες είναι για τα σκυλιά και απευθύνονται ξεκάθαρα σε shitamericans.
συμφωνω απολυτα μαζι σου..το θεμα σχεσεις στη μεγαλη οθονη oταν παει να συνδιαστει με στοιχεια χιουμορ ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να μην καταλαηξει σε χαζοχαρουμενη κωμωδια για καβλωμενα 18ρονα..^^..

η μονη ταινια που τα χει παντρεψει τελεια ειναι το annie hall.

ισως αυτο να εξηγει γιατι οι μονες σοβαρες,κατ εμε,"αισθηματικες"ταινιες ειναι δραματικες.
π.χ.eternal sunshine of a spotless mind,closer.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom