kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αρα να συμφωνησω μαζι σου σχετικα με νικολσον?Δεν το έχω ακούσει αυτό, αλλά αν γίνει και ρεπετισιόν, δεν θα το αντέξω....
Τελικά ο Κόσνικ έχει γούστο!!!!!
αρα να συμφωνησω μαζι σου σχετικα με νικολσον?Δεν το έχω ακούσει αυτό, αλλά αν γίνει και ρεπετισιόν, δεν θα το αντέξω....
Τελικά ο Κόσνικ έχει γούστο!!!!!
Kανείς δεν είναι τέλειος!!!!!αρα να συμφωνησω μαζι σου σχετικα με νικολσον?
Δεν γίνεται ο Wolverine είναι της Marvel αλλά είμαι σίγουρος πως την ταινία δεν θα την χάσει ουδείς!Ούτε και αυτό θα το αντέξω.....Ήμαρτον!!!!!!
Υ.Γ. Εγώ προτείνω στην ίδια ταινία να βάλουν και τον Γούλβεριν να τους ξύνει την πλάτη!!!!!
Συμφωνώ George.....θα είναι μία από τις καλύτερες κωμωδίες-παρωδίες όλων των εποχών!!!!..... αλλά είμαι σίγουρος πως την ταινία δεν θα την χάσει ουδείς!
φυσικα αλλιως θα συμφωνουσες παντα μαζι μου.Kανείς δεν είναι τέλειος!!!!!
O MAΡΛΟΝ ΜΠΡΑΝΤΟ ως αρχηγος του αμερικανικου νεοναζιστικου κομματος δεχεται στο γραφείο του την επισκεψη για συνεντευξη του αφροαμερικανου δημοσιογραφου JAMES EARL JONES,γνωστου και απο το Κοναν ως φιδομούρης κακος.Ποια θα είναι η αντιδραση του?
Έτσι είναι, αν το σενάριο γαμάει δεν κοιτάς ούτε εφέ, ούτε ερμηνείες, ούτε τίποτα, σε συνεπαίρνει και σε "ταξιδεύει"!!!!τελικα οση δραση και εφε να εχει μια ταινια αν το σεναριο ειναι μαπα βγαινει μαπα και η ταινια.το σεναριο ηταν και θα ειναι η καρδια καθε ταινιας.
ακριβως και ενα τρανο παραδειγμα ειναι η ταινια που ειχα προτεινει και ειχα γραψει σχετικα με το σεναριο και την πλοκη.Έτσι είναι, αν το σενάριο γαμάει δεν κοιτάς ούτε εφέ, ούτε ερμηνείες, ούτε τίποτα, σε συνεπαίρνει και σε "ταξιδεύει"!!!!
....αν και στο παρελθόν κάποια σενάρια που ήταν μέτρια ή απλώς καλά, το έσωναν με σπουδαίες ερμηνείες κάποιοι, να μην λέμε ονόματα και παρεξηγηθούν κάποιοι εδώ μέσα!!!!
Για ρίξτο να δω.....βαριέμαι να ψάξω και είμαι κουρασμένος να θυμηθώ!!!!και αυτη δεν την εχω δει.φαινεται καλη απο το τρειλερ.θα την κατεβασω να δω αν θα μου αρεσει πιο πολυ απο το διαμαντακι που πουσταρα πριν.
για την καλυτερη αντιπολεμικη ταινια ολων των εποχων δεν θελω να δωσω καποια ως το νουμερο 1 παρολο που ειμαι φαν του πλατουν που μιλαμε για αριστουργημα της εβδομης τεχνης.αποκλειεται τοτε να μην εχεις δει το επος του ελεμ κλιμοφ...