Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πάει για αύριο αυτό.....
έβλεπα το Emperor αλλά με κούρασε!!!
Θα κάνω μια  προσπάθεια ακόμα, μία άλλη μέρα, μπας και λόγω κούρασης την αδικώ!!!!
Πάντως ο Τόμυ Λη Τζόουνς, τον ελάχιστο χρόνο που παίζει, γαμεί και δέρνει....
για το εμπερορ τελικα ειναι οπως τα εγραψε ο ταυρος ε?βαρετο?
θα δω σημερα το mud μαλλον...δες κατι αλλο απο την ταινιοθηκη αν και για μενα δες το απο σημερα το mud.το περιμενα καιρο λογω σεναριακης ιδεας το εργο αυτο.
αν δεν προλαβω σημερα να το δω παντως ισως δω κανενα απο τα ρωσικα που προτεινες.ισως θα κοιταξω επιλογες απο την ταινιοθηκη μου και ειναι πολλες.εχω αφησει πολυ πραγμα να σερνεται και λεω να δω καμια σημερα.οψομεθα...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
SHARKNADO

Τα λόγια ειναι περιττά! Ειναι τόσο άθλια που καταντά  "αριστούργημα"
Σενάριο,ερμηνείες,εφέ τόσο άσχημα που το θρίλερ μετατρέπεται σε κωμωδία!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κάτι σαν κι αυτο???
Παρότι αναγνώρισα Μαξ Φον Σίντοφ, Ρούντγκερ Χάουαρντ και Μάρτιν Σιν, η συγκεκριμένη είναι τηλεταινία φίλε μου!!!!
Είπαμε μέτρια ταινία το Phantom αλλά όχι και τόσο μέτρια!!!!!
Και εκείνη την εποχή οι τηλεταινίες ήταν b-movies και σίγουρα όχι κινηματογράφος!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν έγραψες τίποτα για την ξανθιά παρτουζιάρα όμως και ανησυχώ!!!! :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν έγραψες τίποτα για την ξανθιά παρτουζιάρα όμως και ανησυχώ!!!! :grin: :grin:
το αφησα για σενα μηπως εχεις καμια πληροφορια αν θα κανει booking στην ελλαδα.εσυ ως γνωστος σιτιτουρακιας θα ξερεις. :grin: :grin:
περα απο τις μαλακιουλες ηταν ταινιαρα.απλως ενα σκαλι κατω απο πλατουν φουλ μεταλ τζακετ αποκαλυψη τωρα κ.λ.π.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

κατω του μετριου...χλιαρος στον ρολο του ο de niro,κουραστικος-οσο δεν παει- ο Τραβολτα...στορυ απλοΐκο.... :rolleyes:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

ανω του μετριου,καλο το στορυ σαν ιδεα,αλλα δεν μου αρεσε το στησιμο σαν ταινια...το βρηκα λιγακι προχειρο.Βλεπεται.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
κατω του μετριου...χλιαρος στον ρολο του ο de niro,κουραστικος-οσο δεν παει- ο Τραβολτα...στορυ απλοΐκο.... :rolleyes:

ανω του μετριου,καλο το στορυ σαν ιδεα,αλλα δεν μου αρεσε το στησιμο σαν ταινια...το βρηκα λιγακι προχειρο.Βλεπεται.
Ωραίοςςςςς.....
Περιεκτικός!!!!
Συμφωνώ 100% και για τις 2!!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
το αφησα για σενα μηπως εχεις καμια πληροφορια αν θα κανει booking στην ελλαδα.εσυ ως γνωστος σιτιτουρακιας θα ξερεις. :grin: :grin:
περα απο τις μαλακιουλες ηταν ταινιαρα.απλως ενα σκαλι κατω απο πλατουν φουλ μεταλ τζακετ αποκαλυψη τωρα κ.λ.π.
Προσωπικά για ταινίες του Στάνλεϋ Κιούμπρικ και του Κόπολα δεν μιλάω!!!!!
Οι άνθρωποι είναι ΘΕΟΙ!!!!
Άρα σιωπώ για όποια ταινία έκαναν ή οποια ταινία θα κάνει ο Κόπολα!!!!
Για αυτό έγραψα μόνο για το Πλατούν!!!!
Τα άλλα 2 που αναφέρεσαι, δεν είναι για κριτική όσον αφορά εμένα.....απλώς δεν συγκρίνονται με καμία ταινία!!!!
Ούτε να γράψω τους τίτλους δεν μπορώ...με πιάνει ανατριχίλα!!!!! :o :o :o :o :o

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
:thumbsup:
Ευχαριστω geopa,να σαι καλα...παρομοιως,να ξερεις οτι σε διαβαζω (στο παρον θρεντ) ;)
Πάνω κάτω τα ίδια γράψαμε, απλώς εσύ τα έβαλες όλα πολύ ωραία σε μία φράση το καθένα!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πάνω κάτω τα ίδια γράψαμε, απλώς εσύ τα έβαλες όλα πολύ ωραία σε μία φράση το καθένα!!!!
γραφω λιγα,γιατι εχει ζεστη στο δωματιο (δεν εχω a/c)κ δεν την παλευω... :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eιδα το warm bodies. Καλο ηταν με εξυπνο χιουμορ και η ερωτικη ιστορια παλευεται. Οταν το ειδος περιλαμβανει σε μεγαλο ποσοστο cult ταινιες και κωμωδιες που σατυριζουν αυτες τις cult ταινιες τοτε δεν υπαρχει κατι που μπορει να σε πειραξει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Stories

Νέο!