Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 656K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
μαγκα μουυυυυ αυτος εισαι!!!!!το εχεις δει?τι ερμηνειες ειναι αυτες απο τα πιτσιρικια ρε συ?γκεοπα οπωσδηποτε δες το.κρατα το σαν σταντ απ για το ομπλιβιον σημερα σε περιπτωση που ξενερωσεις.σεναριο αγωνια ερμηνειες(ειπαμε συγκλονιστικες σε κραταει σε εγρηγορση μεχρι το τελος.σε βαζει τοσο πολυ στο τρυπακι της που σου ανεβαζει την αδρεναλινη.ο χοντρος ειδικα ο πιτσιρικας πρεπει να αφησει εποχη ως ταλεντο.
α βλεποντας επισης τις ηλικιες των πρωταγωνιστων τελικα δεν ητνα 13χρονα οτνα γυριστηκε η ταινια αλλα λιγο μεγαλυτεροι.και παλι εφηβοι ητανε οι περισσοτεροι.
:rockon: Την είχα δει από βίντεο κλάμπ,προ τόρρεντ εποχής,όταν βγήκε το 2004-5
Ερμηνείες τρομακτικές και με έναν πολύ καλό Rory Culkin(ο αδερφός του ο Kieran έπαιξε στο καταπληκτικό Igby Goes Down).
Σου δίνει ένα real feel που πιστεύεις πως θα μπορούσε άνετα να συμβεί σε μια παρέα παιδιών οπουδήποτε  :'(
Δεν είναι αμερικανιά θέλω να πω παρ΄ότι τέτοια παραγωγή

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:rockon: Την είχα δει από βίντεο κλάμπ,προ τόρρεντ εποχής,όταν βγήκε το 2004-5
Ερμηνείες τρομακτικές και με έναν πολύ καλό Rory Culkin(ο αδερφός του ο Kieran έπαιξε στο καταπληκτικό Igby Goes Down).
Σου δίνει ένα real feel που πιστεύεις πως θα μπορούσε άνετα να συμβεί σε μια παρέα παιδιών οπουδήποτε  :'(
Δεν είναι αμερικανιά θέλω να πω παρ΄ότι τέτοια παραγωγή
ακριβως ετσι ειναι.το real fell ρε παιδι μου.δυσκολο κιολας για τετοια ταινια με τετοιο σεναριο.
ακου φιλε κατι σχετικα με τις αμερικανιες που λενε πολλοι αριστεροι εδω λες και πρεπει να εισαι καποιας πολιτικης ιδεολογιας για να μπορεις να κρινεις τον κοπο και τον μοχθο του αλλου προκειμενου να κανει τεχνη.ας κοιταξουν ολοι αυτοι τα σκατα που γυριζουν εδω και δεκαετιες εδω τα οποια ειναι ταινιες γεματες ιδεολογικα κολληματα, κομπλεξ, ακαταλαβιστικες αναζητησεις που πασαρονται ως υψηλου επιπεδου τεχνη και γενικως τελειως για τον πουτσο δημιουργιες.υποψην αναφερομαι στον ελληνικο κινηματογραφο αν υπαρχει τετοιο πραγμα.
ο ανεξαρτητος αμερικανικος κινηματογραφος ειναι μια θαλασσα απο διαμαντια.ειδικα οπου βλεπεις ταινια που εχει διακριθει στο sundance festival ωφειλεις αν αγαπας τον κινηματογραφο να την δεις.και δεν ειναι μονο το φεστιβαλ αυτο οπου ανακαλυπτεις ταινιες αμερικανικα διαμαντια.
υποψην η συγκεκριμενη διακριθηκε σε αυτο το φεστιβαλ οπως και σε καννες κ.α.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγώ είμαι όλα αυτά  :o

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευχαριστώ θα το ψάξω   :)
δες το οπωσδηποτε.ειναι οπως το προτεινες
τωρα...αν ενδιαφερεσαι να δεις ανωμαλες σφαγες π.χ. με ζομπι κ.λ.π. υπαρχουν 2 προφιλ εδω που μπορουν να σε βοηθησουν.το ενα ειναι ο αντισθενης που ειναι εξπαιρ στις ταινιες του φαλτσιο και το αλλο ο παμεγγιστος οργκασμο νερο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
λοιπον σχετικα με το oblivion πολυ καλα εφε, εχει ικανοποιητικη δραση, σε ολη την ταινια παιζει ο τομ μαζι με την συμπρωταγωνιστρια τους εκτος απο το τελευταιο μισαωρο ισως λιγοτερο οπου συναντα την ομαδα των ανταρτων.το τελος καπου με ξενερωσε εστω αν σεναριακα ηταν μια καλη ιδεα.για να σου δωσω να καταλαβεις γκεοψ μου θυμισε το τελος στην αλλη του ταινια με εξωγηινους το war of the worlds.καπου η ταινια ηταν μονοτονη και δεν με ικανοποιησε σε σχεση με αλλες ταινιες του κρουζ.ομως σε γενικες γραμμες ειχε δραση και φυσικα αναλογα εφε.
α φυσικα μπορει για σενα ναι ειναι ενδιαφερουσα πολυ...εχει ενδιαφερον σεναριο παντως.
Μάλλον το τέλος σε ξενέρωσε γιατί περίμενες μάχες σώμα με σώμα, εκρήξεις και τα συναφί....
Ή τουλάχιστον να δείξει ποιοί ήταν αυτοί οι εξωγήινοι!!!!
Αντίθετα εμένα μου άρεσε διότι κράτησε το επίπεδο σοβαρό, σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας που είναι!!!!
Θα έλεγα για το είδος της ταινίας, ήταν πάρα πολύ καλή, κρατώντας το επίπεδο της σοβαρότητας ψηλά!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον σχετικα με το oblivion πολυ καλα εφε, εχει ικανοποιητικη δραση, σε ολη την ταινια παιζει ο τομ μαζι με την συμπρωταγωνιστρια τους εκτος απο το τελευταιο μισαωρο ισως λιγοτερο οπου συναντα την ομαδα των ανταρτων.το τελος καπου με ξενερωσε εστω αν σεναριακα ηταν μια καλη ιδεα.για να σου δωσω να καταλαβεις γκεοψ μου θυμισε το τελος στην αλλη του ταινια με εξωγηινους το war of the worlds.καπου η ταινια ηταν μονοτονη και δεν με ικανοποιησε σε σχεση με αλλες ταινιες του κρουζ.ομως σε γενικες γραμμες ειχε δραση και φυσικα αναλογα εφε.
α φυσικα μπορει για σενα ναι ειναι ενδιαφερουσα πολυ...εχει ενδιαφερον σεναριο παντως.
μαλακια ηταν τυπε
τι σκατα εξωγηινοι ηταν αυτοι
ουτε ενας διαμελισμος

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Το Oblivion μετρια ταινια, δεν ειναι κακη αλλα δε σε καθηλωνει και στη θεση σου. Νομιζω πως το 7,1 που εχει στο IMDb ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικο.

www.imdb.com/title/tt1483013/]http://www.imdb.com/title/tt1483013/[/url]

Αυτο που ειναι τεραστια μαλακια ειναι το Star Trek Into Darkness, απορω με το 8,1 που εχει στο IMDb, εκτος κι αν εχουν βαλει δεκαρια ολα τα καθυστερημενα Star Trek geeks. Τεραστια αμερικλανια που προσπαθει να περασει (και καλα) μηνυματα για φιλια, καθηκον, κτλ με εντελως χοντροκομμενο τροπο, τραγικο χιουμορ, ηρωες που τα γαμανε ολα και ολα αυτα που γενικα χαρακτηριζουν μια ταινια ως αμερικλανια.

www.imdb.com/title/tt1408101/]http://www.imdb.com/title/tt1408101/[/url]

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μια ερωτηση ρε συ.εχεις δει το σολαρις?βρισκεις καποια κοινα στοιχεια μεταξυ των δυο αυτων ταινιων?σε ρωταω κανονικα οχι ρητορικα γιατι το σολαρις δεν το εχω δει ουτε το αυθεντικο το ρωσικο ουτε με τον κλουνει.
Δεν το έχω δει ολοκληρωμένο διότι από την αρχή δεν με κέρδισε....
Είδατο 1ο μισό της ταινίας και θεωρώ ότι δεν υπήρχε χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών!!!!
Και ο Κλούνεϊ θεωρώ ότι δεν κάνει για τέτοιους ρόλους....
Σαν ιδέα το Σολάρις είναι πολύ καλή, αλλά μια ταινία δεν κρίνεται μόνο για αυτό!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν το έχω δει ολοκληρωμένο διότι από την αρχή δεν με κέρδισε....
Είδατο 1ο μισό της ταινίας και θεωρώ ότι δεν υπήρχε χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών!!!!
Και ο Κλούνεϊ θεωρώ ότι δεν κάνει για τέτοιους ρόλους....
Σαν ιδέα το Σολάρις είναι πολύ καλή, αλλά μια ταινία δεν κρίνεται μόνο για αυτό!!!!!
οκ παντως πρεπει να σου πω οτι σε μια ταινια επιστημονικης φαντασιας δεν σημαινει πως θα ειναι μουφα και μη ρεαλιστικη αν δεις εξωγηινους με εφε, εξωγηινες μουρες, δραση κ.λ.π. οπως το ιδιο ισχυει με το αντιστροφο.εξαλλου δεν ειναι οξυμωρο να αποδεχεσαι την εξωγηινη μορφη ζωης ενω δεν αποδεχεσαι το γεγονος οτι θα εχουν καποια μορφη?
και στο τελος ηρθες στα λογια μου.ως ιδεα το oblivion ειναι καταπληκτικη.ως ταινια ομως δεν σημαινει το ιδιο.φυσικα ειναι πολυ καλη ταινια και ειμαι και φαν του τομ τον οποιο παω ως ηθοποιο σε αντιθεση με πολλους αλλους ρολους αλλα δεν ειναι η καθηλωτικη ταινια δηλαδη ειναι ενα σκαλι πιο κατω ως ταινια απο οτι ως ιδεα, ως σεναριο.αυτο!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Είδα να αναφέρεται πρωτύτερα το όνομα Josh Peck για 'κείνη την ταινία με τα πιτσιρίκια. Παρότι δεν έχω δει την συγκεκριμένη ταινία, πρέπει να πω ότι ο συγκεκριμένος είναι πάρα πολύ καλός και αν προσέξει τις επιλογές του, έχει το ταλέντο να γίνει πολύ μεγάλος ηθοποιός. Εγώ τον πρωτογνώρισα πριν από κάνα-δυο χρόνια με την παρακάτω ταινία, δίπλα στον μέγιστο Μπεν Κίνγκσλεϊ :
Tαινία με ψυχή χωρίς κανένα ιδιαίτερο σενάριο ή τίποτα πρωτότυπο. Είναι ο τρόπος που παρουσιάζονται τα πράγματα και οι ερμηνείες των ηθοποιών που την κάνουν ένα μικρό διαμάντι.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Επίσης μία ταινία που με εντυπωσίασε ήταν η παρακάτω :

The Whistleblower (Επικίνδυνη Σιωπή ελληνιστί). Σίγουρα πολύ δυσάρεστη στο να την βλέπεις, λόγω θέματος και ρεαλισμού, μιάς και βασίζεται σε μαρτυρίες υπαρκτών προσώπων, αλλά πραγματικά τελειώνει και δεν σταματάς να την σκέφτεσαι. Η καλύτερη ερμηνεία της πανέμορφης και ταλαντούχας Rachel Weisz.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γκεοψ γκεοψ εισαι εδω?τι εχει σημερα το μενου??

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Stories

Νέο!