canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ασε τον ησυχο ρε καποιο προβλημα εχει και ρεταρει
καλοπροέρετα μιλάμε πάντα...
παντακαλοπροέρετα μιλάμε πάντα...
Το Copie conforme ήταν ανώτερο. Φυσικά γούστα είναι αυτάηθελα να την δω σε λιγο.ισως την αφησω για αργοτερα.οψομεθα.
θες την κριτικη μου πριν το δεις?2 πατάτες στην σειρά έχω δει....
Ευτυχώς το βράδυ θα δω το Oblivion με Τομ Κρουζ!!!!
Αν βγει και αυτό πατάτα, θα γίνουν τα νεύρα μου κρόσια!!!!
Για λέγε....θες την κριτικη μου πριν το δεις?
λοιπον σχετικα με το oblivion πολυ καλα εφε, εχει ικανοποιητικη δραση, σε ολη την ταινια παιζει ο τομ μαζι με την συμπρωταγωνιστρια τους εκτος απο το τελευταιο μισαωρο ισως λιγοτερο οπου συναντα την ομαδα των ανταρτων.το τελος καπου με ξενερωσε εστω αν σεναριακα ηταν μια καλη ιδεα.για να σου δωσω να καταλαβεις γκεοψ μου θυμισε το τελος στην αλλη του ταινια με εξωγηινους το war of the worlds.καπου η ταινια ηταν μονοτονη και δεν με ικανοποιησε σε σχεση με αλλες ταινιες του κρουζ.ομως σε γενικες γραμμες ειχε δραση και φυσικα αναλογα εφε.Για λέγε....
ρε συ θελω να προτεινω μια ταινια αλλα δεν θυμαμαι καν το τιτλο.την ειχα δει πριν αρκετα χρονια.ηταν ενα θριλερ καναδικη παραγωγη με πρωταγωνιστες 4 πιτσιρικαδες σε μια βαρκα στο ποταμι οπου γινεται ενα ατυχημα και σκοτωνεται ενας γνωστος τους πιτσιρικας και προσπαθουν να το καλυψουν.τρομακτικες ερμηνεις απο τα πιτσιρικια(μιλαμε για 13χρονα περιπου) που τσακιζουν κοκκαλα.ειδικα ενας χοντρος πιτσιρικας εδωσε συγκλονιστικη ερμηνεια.
εσενα επειδη ο καβλιαρης ανωμαλος πουτσαρχιδας μουνοσαλιαρης τριχωτος ταλιμπαν σου εχω ενα ιδανικο εργο.αν μπορεις να το βρεις...πρότεινε καμιά underground αρρώστια σε φάση serbian film η ;edit γουινέα pig.....
MEAN CREEK www.imdb.com/title/tt0377091/?ref_=sr_1]http://www.imdb.com/title/tt0377091/?ref_=sr_1[/url]ρε συ θελω να προτεινω μια ταινια αλλα δεν θυμαμαι καν το τιτλο.την ειχα δει πριν αρκετα χρονια.ηταν ενα θριλερ καναδικη παραγωγη με πρωταγωνιστες 4 πιτσιρικαδες σε μια βαρκα στο ποταμι οπου γινεται ενα ατυχημα και σκοτωνεται ενας γνωστος τους πιτσιρικας και προσπαθουν να το καλυψουν.τρομακτικες ερμηνεις απο τα πιτσιρικια(μιλαμε για 13χρονα περιπου) που τσακιζουν κοκκαλα.ειδικα ενας χοντρος πιτσιρικας εδωσε συγκλονιστικη ερμηνεια.
μαγκα μουυυυυ αυτος εισαι!!!!!το εχεις δει?τι ερμηνειες ειναι αυτες απο τα πιτσιρικια ρε συ?γκεοπα οπωσδηποτε δες το.κρατα το σαν σταντ απ για το ομπλιβιον σημερα σε περιπτωση που ξενερωσεις.σεναριο αγωνια ερμηνειες(ειπαμε συγκλονιστικες σε κραταει σε εγρηγορση μεχρι το τελος.σε βαζει τοσο πολυ στο τρυπακι της που σου ανεβαζει την αδρεναλινη.ο χοντρος ειδικα ο πιτσιρικας πρεπει να αφησει εποχη ως ταλεντο.