Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Στο paperboy?
Aν σου πω ότι στα μισά της ταινίας, την έσβησα από τον σκληρό μου?
Παντελώς αδιάφορη ταινία, άνευρες ερμηνείες....δεν κατάλαβα γιατί γυρίστηκε!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στο paperboy?
Aν σου πω ότι στα μισά της ταινίας, την έσβησα από τον σκληρό μου?
Παντελώς αδιάφορη ταινία, άνευρες ερμηνείες....δεν κατάλαβα γιατί γυρίστηκε!!!!
τελικα πρεπει να εισαι κλωνος μου και το αντιστροφο.δεν εξηγειται αλλιως. :2funny: :2funny:
την ειδα σε φαστ φοργουορντ ρε συ.δεν μπορουσα να την δω κανονικα.εκει που την ειδα σε κανονικο τεμπο ηταν στην γνωστη σκηνη. :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ενας γνωστος μου αμερικανος που μιλαμε που και που στο ιντερνετ εχει δει αυτο το φιλμ.ειναι απο τα αγαπημενα του.γνωμες?
Ντοκιμαντέρ όχι ταινία....
Αμερικανός γαρ......νομίζει ότι ανακάλυψε την απόλυτη αλήθεια βλέποντάς το!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως ένας συνάδελφός μου, που μου είχε σπάσει τα ούμπαλα με το Ζίγκιστ!!!!

Y.G. Πες του να αλλάξει εθνικότητα και να σοβαρευτεί του φίλου σου!!!!
Υ.Γ.1 Περιττό να σου πω ότι όπως και στο Ζίγκιστ έτσι και σε αυτό κρύβονται από πίσω θηριώδης αιρέσεις και μυστικιστικές οργανώσεις τύπου μασωνίας!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
bourdela.com > Γενικά > Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση > Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές/Συζήτηση με Geopa για ταινίες...

^άμεσα μετονομασία :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ντοκιμαντέρ όχι ταινία....
Αμερικανός γαρ......νομίζει ότι ανακάλυψε την απόλυτη αλήθεια βλέποντάς το!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως ένας συνάδελφός μου, που μου είχε σπάσει τα ούμπαλα με το Ζίγκιστ!!!!

Y.G. Πες του να αλλάξει εθνικότητα και να σοβαρευτεί του φίλου σου!!!!
ξερω οτι ειναι ντοκυμαντερ.κοιτα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ ψαγμενος.απο ζιτγκειστ μην μου λες.δεν εχω δει τιποτα.η μαλλον εχω δει αποσπασματα οταν παρεα το ειχε βαλει να το δουνε.δεν με συνεπηρε σε αντιθεση με πολλους.ισως στο μελλον να το δω.αλλα ας μην το παμε ιδεολογικα.
α του ποσταρα κατι για κυκλοτρα και νεφελιμ αλλα δεν τσιμπησε. :2funny:
φυσικα του εξηγησα οτι επροκειτο για craps... :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
bourdela.com > Γενικά > Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση > Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές/Συζήτηση με Geopa για ταινίες...

^άμεσα μετονομασία :rockon:
εσυ πηγαινε να εξομολογηθεις σε κανενα παπα για τον χαρακτηρισμο εναντιον του νικολσον και αφου γραψεις 300 φορες "ο τζακ ειναι μαστερ" ελα να μας πεις και εσυ την αποψη σου. :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον...
μια απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες.επιστημονικης φαντασιας με καταπληκτικη φωτογραφια και εφε για την εποχη της ερμηνειες πολυ καλες ειδικα του λουις γκοσετ ειναι ανωτερη απο εκεινη στο "ιπταμενος και πυρφορος" που του χαρισε το οσκαρ.δινει τρομερο ρεσιταλ στον ρολο της εξωγηινης σαυρας.η ταινια ξεχειλιζει απο συναισθημα και συγκινηση πλουσια σε ανθρωπιστικα μηνυματα παρα τον χαρακτηρα της χωρις να της λειπει η περιπετεια και η δραση με τις συνεχεις εναλλαγες του καταπληκτικου σεναριου.η σκηνοθεσια φανταστικη ανταξια του ονοματος βολφγκανγκ πετερσεν.θα σας συγκινησει θα σας μαγεψει θα σας συνεπαρει.γκεοπα ειναι απο τις ταινιες που επιβαλλεται να δεις.
ελπιζω να σας αφησει την εντυπωση που αφησε σε εμενα.η φωτογραφια της ειναι το κατι αλλο.μαγευτικη.και μιλαμε 25 χρονια πριν το αβαταρ περιπου...
ενα αριστουργημα, ενα διαμαντι...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Y.Γ. Τον Κιούζακ τον θεωρώ καλό ηθοποιό, έχει κάνει καλές ερμηνείες, καλές επιλογές αλλά μέχρι εκεί!!!
Για μένα δεν είναι τοπ ηθοποιός που μπορεί να απογειώσει μια ταινία!!!!
Εδώ ήταν πολύ καλός(με τη βοήθεια του μουρλάρα Jack Black)

Συνημμένα

• high-fidelity-movie-poster.jpg
    high-fidelity-movie-poster.jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 15

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
λοιπον...
μια απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες.επιστημονικης φαντασιας με καταπληκτικη φωτογραφια και εφε για την εποχη της ερμηνειες πολυ καλες ειδικα του λουις γκοσετ ειναι ανωτερη απο εκεινη στο "ιπταμενος και πυρφορος" που του χαρισε το οσκαρ.δινει τρομερο ρεσιταλ στον ρολο της εξωγηινης σαυρας.η ταινια ξεχειλιζει απο συναισθημα και συγκινηση πλουσια σε ανθρωπιστικα μηνυματα παρα τον χαρακτηρα της χωρις να της λειπει η περιπετεια και η δραση με τις συνεχεις εναλλαγες του καταπληκτικου σεναριου.η σκηνοθεσια φανταστικη ανταξια του ονοματος βολφγκανγκ πετερσεν.θα σας συγκινησει θα σας μαγεψει θα σας συνεπαρει.γκεοπα ειναι απο τις ταινιες που επιβαλλεται να δεις.
ελπιζω να σας αφησει την εντυπωση που αφησε σε εμενα.η φωτογραφια της ειναι το κατι αλλο.μαγευτικη.και μιλαμε 25 χρονια πριν το αβαταρ περιπου...

Είδα το trailer στο Youtube και την θυμήθηκα
Την έχω δει 1 φορά στην ΤV (και δεν νομίζω να την έπαιξαν ξανά)
Όντως, πολύ καλή ταινία!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τώρα που είδα το τρέϊλερ κατάλαβα γιατί δεν την έχω δει ..... :grin: :grin:
Είδα το τρέϊλερ και είναι σαν να έχω δει την ταινία!!!! :2funny: :2funny:
Σόρρυ αλλά δεν είναι του γούστου μου Κώστα από την Ταϊλάνδη.... :sunglasses:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τώρα που είδα το τρέϊλερ κατάλαβα γιατί δεν την έχω δει ..... :grin: :grin:
Είδα το τρέϊλερ και είναι σαν να έχω δει την ταινία!!!! :2funny: :2funny:
Σόρρυ αλλά δεν είναι του γούστου μου Κώστα από την Ταϊλάνδη.... :sunglasses:
δηλαδη?σε χαλαει η παλια παραγωγη?τι ακριβως δεν σου καθεται καλα απο το τρειλερ?δεν ειμαι απο ταιλανδη.ειμαι απογονος των ανδρομεδειων των  νεφελιμ και των βριλ λεμε.μιξ δηλαδη. :grin: :birdman:
φυσικα δεν περιμενω να ανηκει στα γουστα ολων οπως και ο νικολσον δεν ανηκει επισης στα γουστα ολων.
α και κατι αλλο.η τανια ειναι ενα δραμα επσιτημονικης φαντασιας και απο το τρειλερ δεν βγαζεις καθαρη αποψη.δεν ειναι καθαρα sci fi movie pal...
Είδα το trailer στο Youtube και την θυμήθηκα
Την έχω δει 1 φορά στην ΤV (και δεν νομίζω να την έπαιξαν ξανά)
Όντως, πολύ καλή ταινία!

σε ευχαριστω συνονοματε.ειναι γνωστο οτι εχεις εκλεπτυσμενο γουστο οπως και εγω και οχι μονο σε ταινιες... ;) ;) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον...
πολυ καλη ταινια τυπε :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
δηλαδη?σε χαλαει η παλια παραγωγη?τι ακριβως δεν σου καθεται καλα απο το τρειλερ?δεν ειμαι απο ταιλανδη.ειμαι απογονος των ανδρομεδειων των  νεφελιμ και των βριλ λεμε.μιξ δηλαδη. :grin: :birdman:
φυσικα δεν περιμενω να ανηκει στα γουστα ολων οπως και ο νικολσον δεν ανηκει επισης στα γουστα ολων.σε ευχαριστω συνονοματε.ειναι γνωστο οτι εχεις εκλεπτυσμενο γουστο οπως και εγω και οχι μονο σε ταινιες... ;) ;) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Aπό την Ταϋλάνδη ρε φίλε, αφού ο άλλος είναι από την Καλαμαριά....για να μην μπερδευτείτε σε ποιον πάει το ποστ!!!!
Γενικά οι ταινίες αυτού του είδους δεν μου αρέσουν εκτός αν συνοδεύονται από εντυπωσιακά εφέ για να είναι "καλοφάγωτες" τουλάχιστον!!!
Άσε που τότε δεν είχαν και την τεχνολογία, συν το γεγονός ότι δεν έκατσαν να προβληματιστούν καθόλου, πως θα συννενοόντουσαν μεταξύ τους και έβαλαν την σαύρα να μιλάει αμερικάνικος διάλεκτος!!!!
Ευτυχώς δηλαδής που δεν μίλαγε καμιά ινδιάνικη διάλεκτο, όπως έχω δει σε άλλες ταινίες επιστημονικής φαντασίας!!!!
Τώρα να μιλάμε για ερμηνείες και σενάριο σε τέτοιες ταινίες, είναι λίγο κάπως...
Συνήθως γίνονται για προώθηση προϊόντων διαφόρων κατηγοριών, συνήθως τεχνολογικών που δεν φαίνονται μπροστά από τις κάμερες!!!!!
Γνώμη μου πάντα και πάντα βάση γούστου!!!
Π.χ. τον Νίκολσον κλόουν τον θεωρεί και η πρώην γυναίκα του....τι να κάνουμε?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πολυ καλη ταινια τυπε :rockon:
;) ;) :rockon: :rockon: :rockon:
Aπό την Ταϋλάνδη ρε φίλε, αφού ο άλλος είναι από την Καλαμαριά....για να μην μπερδευτείτε σε ποιον πάει το ποστ!!!!
Γενικά οι ταινίες αυτού του είδους δεν μου αρέσουν εκτός αν συνοδεύονται από εντυπωσιακά εφέ για να είναι "καλοφάγωτες" τουλάχιστον!!!
Άσε που τότε δεν είχαν και την τεχνολογία, συν το γεγονός ότι δεν έκατσαν να προβληματιστούν καθόλου, πως θα συννενοόντουσαν μεταξύ τους και έβαλαν την σαύρα να μιλάει αμερικάνικος διάλεκτος!!!!
Ευτυχώς δηλαδής που δεν μίλαγε καμιά ινδιάνικη διάλεκτο, όπως έχω δει σε άλλες ταινίες επιστημονικής φαντασίας!!!!
Τώρα να μιλάμε για ερμηνείες και σενάριο σε τέτοιες ταινίες, είναι λίγο κάπως...
Συνήθως γίνονται για προώθηση προϊόντων διαφόρων κατηγοριών, συνήθως τεχνολογικών που δεν φαίνονται μπροστά από τις κάμερες!!!!!
Γνώμη μου πάντα και πάντα βάση γούστου!!!
Π.χ. τον Νίκολσον κλόουν τον θεωρεί και η πρώην γυναίκα του....τι να κάνουμε?
λοιπον οπως περιμενα...παμε ενα ενα.
σου ειπα δεν ειναι οπως οι αλλες ταινιες του ειδους της.ειναι ενα δραμα επιστημονικης φαντασιας με μπολικη δραση και εφε αναλογα της εποχης υψηλου επιπεδου.αναλογα της εποχης επαναλαμβανω με πολυ καλη παραγωγη.
στο δευτερο ειδες που σου ειπα οτι πρεπει να ξερεις το σεναριο?η σαυρα εμαθε να μιλαει την γλωσσα απο τον ανθρωπο.εμειναν εκει για πολυ καιρο και ο ενας μαθαινε στον αλλο την γλωσσα του.μην βιαζεσαι λοιπον.
προωθηση προιοντων δεν ειδα καθολου.δεν προσεξα γιατι ειχα απορροφηθει αλλωστε απο τις μαγικες εικονες και πολυ καλες ερμηνειες και την συνεχη δραση με εναλλαγες στο σεναριο.
οποια αλλη απορια εχεις ρωτησε με.
και αποκαλεσε με απογονο των ανδρομεδειων.λεει ο φουρακης οτι ειναι οι εξωγηινοι προγονοι των ελ των ελληνων δηλαδη. :grin:  καβλωσα με την ταινια τωρα και λεω να την ξαναδω. :rockon: :rockon:
για τον νικολσον λεει επισης ο κοσμας κακα λογια... :grin: :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μαν θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία και θα ξαναδώ την φωλιά του κούκου που την είχα δει πριν πολλά χρόνια μήπως θυμάμαι λάθος συμπέρασμα που δεν μου είχε κάνει καμμία εντύπωση ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαν θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία και θα ξαναδώ την φωλιά του κούκου που την είχα δει πριν πολλά χρόνια μήπως θυμάμαι λάθος συμπέρασμα που δεν μου είχε κάνει καμμία εντύπωση ;)
την ευκαιρια αυτη στην εδωσα εγω που σε παροτρυνα να δεις ξανα αυτο το εργο.nontas will bless you my child.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
την ευκαιρια αυτη στην εδωσα εγω που σε παροτρυνα να δεις ξανα αυτο το εργο.nontas will bless you my child.

δεύτερη καλή ταινία έχει γυρίσει; εκτός της λάμψης που σχεδόν κάθε ηθοποιός μπορεί να υποδυθεί τον ψυχάκια :birdman:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
δεύτερη καλή ταινία έχει γυρίσει; εκτός της λάμψης που σχεδόν κάθε ηθοποιός μπορεί να υποδυθεί τον ψυχάκια :birdman:
Πες μου τα γούστα σου, δηλ. τι είδος ταινίας σου αρέσει περισσότερο να σου πω μία παρόμοια με Νίκολσον!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τωρα τι θες?να σε στειλω στον νωντα να σε ευλογησει?ειναι ευκολο να παιξει ενας ηθοποιος τον ψυχακια?μιλας σοβαρα?εδω ο αλλος πηρε το οσκαρ στον μπατμαν αφου πεθανε απο τα φαρμακα που επαιρνε η οτι επαιρνε για να υποδυθει εναν ψυχακια.φυσικα ηταν κλασεις ανωτερη η ερμηνεια του απο την αντιστοιχη του νικολσον οταν επαιξε και αυτος τον τζοκερ.τεσπα δες μερικες ταινιες του τζακ για τον οποιο δεν πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος ηθοποιος ολων των εποχων με τιποτα αλλα σιγουρα μεσα στους καλυτερους.δεν υπαρχει καλυτερος λεμε.αφοου δεις ταινιες του κρινε οπως θεωρεις.
Πες μου τα γούστα σου, δηλ. τι είδος ταινίας σου αρέσει περισσότερο να σου πω μία παρόμοια με Νίκολσον!!!!
α να αναφερουμε οτι ειναι ηθοποιος που εχει παιξει σε ολους τους ρολους.α και σε εσπιτημονικης φαντασιας εχει παιξει εστω και με κωμικο ρολο. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom