Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
The Colony με Λόρενς Φίσμπερν και Μπιλ Πάξτον!!!!
καλο μου φαινεται.δεν ειχα ιδεα για την ταινια αυτη.ελπιζω να ειναι καλη παραγωγη γιατι ετσι φαινεται.
Άμα την δεις μην μου ξαναμιλήσεις.....είδα το τρέϊλερ και έκανα "συμβόλαιο" σε όλο το καστ και την παραγωγή!!!!
Ελπίζω να ρώταγες ειρωνικά για αυτό το "πράγμα"!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα τωρα ειδα το τρειλερ. :grin: :grin: δεν προσεξα καν οτι ηταν short film.οκ ας διαγραψει καποιος μοντ τα σχετικα ποστ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αφου ολοι σιγησανε και ο γκεοπας ετοιμαζεται να δει το colony που εχει πολυ καλο τρειλερ(αληθεια δευτερη επιλογη εχεις για σημερα κυριακατικα η μονο με αυτο θα την βγαλεις?), ας προτεινω παλι κατι στον πακιστανο εραστη που ζητησε κατι σε fucked up underground film.δεν θελω να σχολιασω περαιτερω.οσοι το εχετε δει πειτε τις γνωμες σας.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
με αφορμη την κοινη εκτιμηση που εχουμε ο γκεοπας και εγω για τον τομ κρουζ σε ρολους action movies στις οποιες εχει τα αρχιδια να γυριζει τις επικινδυνες σκηνες μονος του πραγμα που κανενας αλλος σταρ δεν νομιζω να κανει εχω μια ερωτηση αφου πρωτα εκφρασω και την εκτιμηση μου για τις υποκριτικες του ικανοτητες σε ολων των ειδων τις ταινιες.το μανολια δεν το εχω δει γιατι εκει λενε εδωσε την καλυτερη ερμηνεια του ωμος η ερμηνεια του που μου εμεινε και τον εκτιμησα παρα πολυ ηταν στο γεννημενος την 4 ιουλιου.και εκανε τον ασχημο αναπηρο πολεμου την στιγμη που ηταν ο νουμερο ενα hot hollygood star εκεινη την εποχη μερικα χρονια μετα το τοπ γκαν.εκει πραγματικα απεδειξε οτι θα αξιζε ενα οσκαρ ερμηνειας καποαι στιγμη για καποιο ρολο.τα γραφω αυτα γιατι πολλοι τον θεωρουν τον εχουν παρεξηγησει ως ηθοποιο και μορφη στο σινεμα.
παμε τωρα στο ερωτημα.στο τζακ ριτσερ πολλοι ξενερωσαν για την επιλογη να παιξει τον ρολο ο τομ.εμενα ομως οχι μονο μου αρεσε αλλα τον θεωρησα ιδανικο στον ρολο.αποψεις ειναι αυτες.εσας πως σας φανηκε ως πρωταγωνιστης σε αυτη την ταινια?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
με αφορμη την κοινη εκτιμηση που εχουμε ο γκεοπας και εγω για τον τομ κρουζ

SPN_DoctorGabriel-Eyebrows.gif

σε ρολους action movies στις οποιες εχει τα αρχιδια να γυριζει τις επικινδυνες σκηνες μονος του πραγμα που κανενας αλλος σταρ δεν νομιζω να κανει

URL]] :headbang3:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
SPN_DoctorGabriel-Eyebrows.gif

http://[URL unfurl="true"]www.evidentia.net/wp-content/uploads/Jackie-Chan-2.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]κανει ο τσακι τσαν μονος του τον κασκαντερ?μπορει.αλλωστε εγραψα "νομιζω".μην κανεις και εσυ σαν την παπια...
τι σημαινει η φοτο σχετικα με την κοινη εκτιμηση στον τομ?

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
με αφορμη την κοινη εκτιμηση που εχουμε ο γκεοπας και εγω για τον τομ κρουζ σε ρολους action movies στις οποιες εχει τα αρχιδια να γυριζει τις επικινδυνες σκηνες μονος του πραγμα που κανενας αλλος σταρ δεν νομιζω να κανει εχω μια ερωτηση αφου πρωτα εκφρασω και την εκτιμηση μου για τις υποκριτικες του ικανοτητες σε ολων των ειδων τις ταινιες.το μανολια δεν το εχω δει γιατι εκει λενε εδωσε την καλυτερη ερμηνεια του ωμος η ερμηνεια του που μου εμεινε και τον εκτιμησα παρα πολυ ηταν στο γεννημενος την 4 ιουλιου.και εκανε τον ασχημο αναπηρο πολεμου την στιγμη που ηταν ο νουμερο ενα hot hollygood star εκεινη την εποχη μερικα χρονια μετα το τοπ γκαν.εκει πραγματικα απεδειξε οτι θα αξιζε ενα οσκαρ ερμηνειας καποαι στιγμη για καποιο ρολο.τα γραφω αυτα γιατι πολλοι τον θεωρουν τον εχουν παρεξηγησει ως ηθοποιο και μορφη στο σινεμα.
παμε τωρα στο ερωτημα.στο τζακ ριτσερ πολλοι ξενερωσαν για την επιλογη να παιξει τον ρολο ο τομ.εμενα ομως οχι μονο μου αρεσε αλλα τον θεωρησα ιδανικο στον ρολο.αποψεις ειναι αυτες.εσας πως σας φανηκε ως πρωταγωνιστης σε αυτη την ταινια?

Περί Τομ Κρουζ λοιπόν......... Δεν μου αρέσει ο τύπος. Δεν μου αρέσει αυτό που βγάζει και εκπέμπει και νομίζω ότι το'χει χάσει και με την σαϊεντολογία!!!!Δεν μου αρέσει το στυλ του, το χαμόγελό του, η φωνή του, τίποτα. Δεν κυνηγάω να τον βλέπω σε ταινίες. Παρόλα αυτά έχω δει σχεδόν όλες τις ταινίες του, γιατί κάνει εξαιρετικές επιλογές από μικρός και πρέπει να παραδεχτούμε όλοι ότι είναι πολύ καλός και ταγμένος σε αυτό που κάνει. Δε νομίζω ότι είναι μεγάλος ηθοποιός για έναν λόγο και μόνο. Δεν έχει εκτόπισμα. Σίγουρα είναι μεγάλος σταρ που μπορεί να στηρίξει μόνος του μια ταινία, αλλά ερμηνευτικά πάντα υπολείπεται όταν παίζει δίπλα σε καλύτερους ηθοποιούς και η αλήθεια είναι ότι έχει παίξει με πάρα πολλούς τεράστιους ηθοποιούς ειδικά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Του έχω βγάλει όμως ερμηνευτικά πολλές φορές το καπέλο. Να αναφέρω σαν προσθήκη στις ταινίες που ανέφερες και το COLLATERAL με τον Τζέιμι Φοξ.Εκεί ήταν πάρα πολύ καλός!!!!! Για τον Τζακ Ρίτσερ, τον βρήκα πειστικό και μου άρεσε και το σενάριο της ταινίας αλλά μου φάνηκε σαν κάτι να είχε το πρόσωπό του. Μποτοξάκι και βαφή μαλλιών σε μπόλικη δόση μυρίζομαι. Όσο για το παρατσούκλι μου, δεν βγαίνει από ταινία, αλλά από έναν όχι και τόσο διάσημο χαρακτήρα από κόμικς

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κανει ο τσακι τσαν μονος του τον κασκαντερ?μπορει.αλλωστε εγραψα "νομιζω".μην κανεις και εσυ σαν την παπια...

μόνος του τις έκανε απλή επισήμανση έκανα :think:

τι σημαινει η φοτο σχετικα με την κοινη εκτιμηση στον τομ?

eyebrows-gif.gif

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

παιδιά εμένα ο θωμάς μου άρεσε και στο βανίλα σκάι, ταινία που βρήκα συνολικά καλύτερη και πιο δυνατή από την πρωτότυπη ισπανική :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

επίσης, μπας και σώσω κανέναν, District 9 (2009)

district_9_005.jpg

είχε επιχειρήσει να την δω πριν αρκετό καιρό παρακινούμενος από την υψηλή βαθμολογία που είχε το ιμδβ

γκετοποιημένοι εξωγήινοι σε κάποιο σημείο της γης που έχουν καταντήσει ρακοσυλλέκτες, ρατσισμός από τους ανθρώπους που δεν τους γουστάρουν, αστυνομική επιχείρηση για βίαιη καταγραφή τους κλπ, όλα δοσμένα σε ντοκυμαντερίστικο στυλ, άντεξα περίπου 15-20 λεπτά η ταινία είναι γελοία

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
παιδιά εμένα ο θωμάς μου άρεσε και στο βανίλα σκάι, ταινία που βρήκα συνολικά καλύτερη και πιο δυνατή από την πρωτότυπη ισπανική :P

Ναι, όντως κι εκεί πολύ καλός. Είναι και θέμα ρόλου νομίζω και θέμα σκηνοθέτη. Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι τον εκτιμούν σαν ηθοποιό και τον θεωρούν άξιο, όλοι οι μύθοι με τους οποίους έπαιξε μαζί. Και νομίζω ότι έμαθε και πολλά από αυτούς.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

district_9_005.jpg

είχε επιχειρήσει να την δω πριν αρκετό καιρό παρακινούμενος από την υψηλή βαθμολογία που είχε το ιμδβ

γκετοποιημένοι εξωγήινοι σε κάποιο σημείο της γης που έχουν καταντήσει ρακοσυλλέκτες, ρατσισμός από τους ανθρώπους που δεν τους γουστάρουν, αστυνομική επιχείρηση για βίαιη καταγραφή τους κλπ, όλα δοσμένα σε ντοκυμαντερίστικο στυλ, άντεξα περίπου 15-20 λεπτά η ταινία είναι γελοία
η ταινια δικαια ειχε ψηλο βαθμο.σε χαλασε το ντοκυμαντεριστικο στυλ.αλλα η ταινια ηταν πολυ καλη και ρεαλιστικη.θα γυριστει και συνεχεια απο τον σκηνοθετη νομιζω.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
η ταινια προταθηκε απο εμενα προχθες.ο εξωγηινος ηταν απο τον πλανητη ντρακο και λεγοταν ντραξ.ο ντρακ, οι ντραξ. :grin: :grin:
τωρα ξερω που βρηκαν το ονομα της φυλης για τον εξωγηινο...

Μάλλον έχεις βάλει λάθος link φίλε μου. Αλλά κοιτάζοντας πίσω στο φόρουμ και αναμοχλεύοντας και τις μνήμες μου, υποθέτω ότι μιλάς για το ENEMY MINE με Ντένις Κουέιντ και Λούις Γκόσετ. Η ταινία με είχε εντυπωσιάσει τότε που την είχα δει, στην εφηβεία μου ακόμα. Δεν την έχω ξαναδει από τότε αλλά την θυμάμαι πολύ καλά και φυσικά αυτό είναι μεγάλη επιτυχία της. Σου μένει. Πάντως, παρότι δεν ήταν εμπορική επιτυχία, θεωρείται καλτ πια στις μέρες μας, ειδικά για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας και ειδικά της λιγάκι πιο ψαγμένης.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μάλλον έχεις βάλει λάθος link φίλε μου. Αλλά κοιτάζοντας πίσω στο φόρουμ και αναμοχλεύοντας και τις μνήμες μου, υποθέτω ότι μιλάς για το ENEMY MINE με Ντένις Κουέιντ και Λούις Γκόσετ. Η ταινία με είχε εντυπωσιάσει τότε που την είχα δει, στην εφηβεία μου ακόμα. Δεν την έχω ξαναδει από τότε αλλά την θυμάμαι πολύ καλά και φυσικά αυτό είναι μεγάλη επιτυχία της. Σου μένει. Πάντως, παρότι δεν ήταν εμπορική επιτυχία, θεωρείται καλτ πια στις μέρες μας, ειδικά για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας και ειδικά της λιγάκι πιο ψαγμένης.
αχαχαχαχαχαχαχαχα οκ

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το μεγάλο γεγονός είναι η ανακοίνωση της Warner Bros σε συνεργασία με τον Zack Snyder  ( ο δημιουργός του πρόσφατου Man Of Steel ) για την συνύπαρξη του Superman και Batman μαζί σε ταινία που θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες  το 2015.
Η ταινία θα στηρίζεται πάνω στα κόμικς της DC όπου τους βρίσκουμε ενωμένους εναντία στους κακούς, το ερώτημα που αποτελεί όμως γρίφος είναι  στο ποιος θα ενσαρκώσει τον νέο Batman.
Αναμένουμε με αγωνία…

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 19

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6

district_9_005.jpg

Να σε είχα γνωρίσει παλιότερα μάστορα να με είχες σώσει...Ήταν η χειρότερη ταινία που είχα δει μέχρι την επόμενη ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακία: Red Dawn...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

district_9_005.jpg

Δεν το έχω ακούσει αυτό, αλλά αν γίνει και ρεπετισιόν, δεν θα το αντέξω....
Τελικά ο Κόσνικ έχει γούστο!!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το μεγάλο γεγονός είναι η ανακοίνωση της Warner Bros σε συνεργασία με τον Zack Snyder  ( ο δημιουργός του πρόσφατου Man Of Steel ) για την συνύπαρξη του Superman και Batman μαζί σε ταινία που θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες  το 2015.
Η ταινία θα στηρίζεται πάνω στα κόμικς της DC όπου τους βρίσκουμε ενωμένους εναντία στους κακούς, το ερώτημα που αποτελεί όμως γρίφος είναι  στο ποιος θα ενσαρκώσει τον νέο Batman.
Αναμένουμε με αγωνία…
Ούτε και αυτό θα το αντέξω.....Ήμαρτον!!!!!!

Υ.Γ. Εγώ προτείνω στην ίδια ταινία να βάλουν και τον Γούλβεριν να τους ξύνει την πλάτη!!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Να σε είχα γνωρίσει παλιότερα μάστορα να με είχες σώσει...Ήταν η χειρότερη ταινία που είχα δει μέχρι την επόμενη ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακία: Red Dawn...
Γιατί μαλακία το Red Dawn?
Δες το πιωμένος όπως εγώ και θα σου φανεί Μπεν Χουρ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom