Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω ουτε εγω την εχω δει ολοκληρη.το "Αυτη νυχτα μενει το εχεις δει"??
στο θρεντ με την Παλομα,λιγο πιο κατω απο δω,εβαλα ενα βιντεακι με τα καλυτερα στιγμιοτυτπα μεσα στα οποια εμφανιζεται και η Παλομα.
επισης cult ταινια με θεμα τα σκυλαδικα της επαρχειας στην οποια ακουγονται ατακες του στυλ
-αποψε θα σε γαμησω και απ'το μουνι και απ'τον κωλο(πελατης προς τραγουδιστρια)

Το "Αυτή η νύχτα μένει" το'χω δει στην κρατική πριν καιρό. Θυμάμαι περισσότερο το τραγούδι που, αν δεν κάνω λάθος, γιατί, βλέπεις, τα χρόνια δε βοηθάνε, "Του μουνιού σου η χωρίστρα, μου χαλάει την ορχήστρα" σε παρακμιακό σκυλάδικο, σίγουρα μετά τα μισά της ταινίας, προς το τέλος.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
το "Αυτη νυχτα μενει το εχεις δει"??
επισης cult ταινια με θεμα τα σκυλαδικα της επαρχειας στην οποια ακουγονται ατακες του στυλ
-αποψε θα σε γαμησω και απ'το μουνι και απ'τον κωλο(πελατης προς τραγουδιστρια)

Νομίζω ότι την έχει γράψει ο Θάνος Αλεξανδρής που έκανε κάποτε trash εκπομπή στο ALTER.

www.klik.gr/155/alex/index2.htm]http://www.klik.gr/155/alex/index2.htm[/url]

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Νομίζω ότι την έχει γράψει ο Θάνος Αλεξανδρής που έκανε κάποτε trash εκπομπή στο ALTER.

www.klik.gr/155/alex/index2.htm]http://www.klik.gr/155/alex/index2.htm[/url]
ναι εχει βαλει κι αυτος το χερι του και παιζει και στην ταινια.αυτος ο τυπος υπηρξε μεγαλη μορφη στα σκυλαδικα,ξερει τα παντα.βιντεακια της εκπομπης "καρακορταδα" υπαρχουν και στο γιου-τιουμπ.ιστορικα ντοκουμεντα πλεον

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
το "Predators" το ειδατε??εχει βαλει το χερι και ο Ρομπερτ Ροντριγκεζ.ειναι στην ουσια η ιδια ιστορια με την ταινια του 1987 με τον Σβαρτζενεγκερ.αλλα εμενα δε με ενθουσιασε

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
χαχααααααααααα  αστο ρε !  :2funny: :2funny:

Χατζαρες ντουφεκια βλεπω δε μπορει, καλο θαναι..  :grin:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Άμα σου πω ότι δε μου πέρασαν καν απ'το μυαλό!! :2funny: :2funny:

Οι δικές σου όμως είναι πιο σινεφίλ και καλύτερες (εκτός απ' το "Love Actually" που κονταροχτυπιέται με τον "Edward" για την πρώτη θέση).

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Γενικά πρέπει να'χει χαλάσει ο ίδιος την εικόνα του με ατυχείς επιλογές. Στο Magnolia, ας πούμε, δε νομίζω ότι μπορούσε άλλος να παίξει το ρόλο του τόσο καλά.

O Tom απλα εκανε το λαθος να σπασει το συμβολαιο του με την Paramount. To οποίο εκανε μαλιστα στο  peak της καριερας του...πιστευοντας οτι θα εχει ανετα δουλεια με επιλογες μετα! αμ δε! επεσε το περιφημο lobby του Χολιγουντ και βρηκε τις πορτες κλειστες! εκει εξαλλου ΟΛΑ ειναι συγκοινωνουντα δοχεια  ;)

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
καμια καλη ταινια παιζει παιδια για αποψες;

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ναι εχει βαλει κι αυτος το χερι του και παιζει και στην ταινια.αυτος ο τυπος υπηρξε μεγαλη μορφη στα σκυλαδικα,ξερει τα παντα.βιντεακια της εκπομπης "καρακορταδα" υπαρχουν και στο γιου-τιουμπ.ιστορικα ντοκουμεντα πλεον

Ναι, το γνωρίζω :grin: Η εκπομπή αποτελεί επιτομή στο trash! :2funny:

Οι δικές σου όμως είναι πιο σινεφίλ και καλύτερες (εκτός απ' το "Love Actually" που κονταροχτυπιέται με τον "Edward" για την πρώτη θέση).

Κοίτα, το Love Actually είναι ερωτικές ιστορίες, το Edward Scissorhands είναι περισσότερο παραμυθάκι που εμπεριέχει μια ερωτική ιστορία. Το 1ο βέβαια δεν το έχω δει ολόκληρο για να μπορώ να εκφέρω πλήρη γνώμη, οπότε σαφώς και κλίνω προς το 2ο :)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
thanks. Σημερα λεω να δω το Machete.. και με το gamer παλι ταβλιασα  :sleeping:  :2funny:

Τουλάχιστον να'σει ξεκούραστος, μην ταβλιαστείς πάλι :2funny:

Αν σου'ρθει η όρεξη πάντως και να βγάλεις άλλα γούστα:

THE TOXIC AVENGER! (έρχεται και με 2 συνέχειες!)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τουλάχιστον να'σει ξεκούραστος, μην ταβλιαστείς πάλι :2funny:

Αν σου'ρθει η όρεξη πάντως και να βγάλεις άλλα γούστα:

THE TOXIC AVENGER! (έρχεται και με 2 συνέχειες!)

Φαινεται ναχει γελιο αυτη.. μονο κωμωδία θα με κρατησει ξυπνιο τυπε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom