Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
κι εγω θα απαντουσα με την λογικη "της πιο ευκολης λυσης"...
μη τα ψειριζουμε....μη το σποιλεριασω...αρα θα χρησιμοποιησω την εκφραση του αλλου φιλου...επαθε το προφανες γιατι σκαλιζε τα πραματα
Τι ηθελε ν'αποδειξει ο συγγραφεας με το οτι ανακαλυψε οτι η γυναικα του πρωθυπουργου ηταν πρωην φοιτητρια του καθηγητη-πρωην πρακτορα της cia??εκει το'χασα το νοημα....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Τι ηθελε ν'αποδειξει ο συγγραφεας με το οτι ανακαλυψε οτι η γυναικα του πρωθυπουργου ηταν πρωην φοιτητρια του καθηγητη-πρωην πρακτορα της cia??εκει το'χασα το νοημα....
σε ολα πισω ειναι η CIA...αυτο ηθελε να πει...ο Πωλ Εμετ ηταν ΣΙΑ, η Ρουθ ηταν ΣΙΑ και (προφανως βαλτη) συντροφος του Λανγκ...Ετσι η πολιτικη του, υπαγορευομενη απο την συζυγο (υποβοηθουμενη) εξυπηρετουσε τις ΗΠΑ....αυτο ειναι το νοημα...

το λεει κι εδω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
σε ολα πισω ειναι η CIA...αυτο ηθελε να πει...ο Πωλ Εμετ ηταν ΣΙΑ, η Ρουθ ηταν ΣΙΑ και (προφανως βαλτη) συντροφος του Λανγκ...Ετσι η πολιτικη του, υπαγορευομενη απο την συζυγο (υποβοηθουμενη) εξυπηρετουσε τις ΗΠΑ....αυτο ειναι το νοημα...

το λεει κι εδω
ωραιος :rockon: :rockon: κι εγω προς τα εκει ειχα καταληξει αλλα δεν ημουν  σιγουρος.φαινοταν οτι ηταν καριολα απο την αρχη η τυπισσα....πολλη καλη πλοκη παντως η ταινια

χθες ειδα το "Επιχειρηση Βαλκυρια" με τον Τομ Κρουζ αλλα δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1

Στρελλα .... γροθια στο στομαχι , για μενα καλυτερο απο τον κυνοδοντα ! :tits2:
και σημερα ειδα το "Devil" σεναριο του Shyamalan ... πολυ μετριο  :s&m_1:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Στρελλα .... γροθια στο στομαχι , για μενα καλυτερο απο τον κυνοδοντα ! :tits2:
και σημερα ειδα το "Devil" σεναριο του Shyamalan ... πολυ μετριο  :s&m_1:
κυκλοφορησε και το "Γαλαζιο Φορεμα" σε dvd πριν λιγες μερες.ελληνικη ταινια με τραβεστι και αυτη....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αυτό είναι ταινία 2 χρόνων τουλάχιστον, τώρα βγήκε σε DVD; :think:

4 ετων ειναι η ταινια αλλα τωρα βγηκε σε dvd.συμβαινει με πολλες ελληνικες ταινιες αυτο.....
καταπληκτικο το τραγουδι με τιτλο "Μιλαω εγω" που εγραψε ο Τσακνης και ερνηνευσε ο Κουρκουλης

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
επισης καταπληκτικο τραγουδι απο το "Γαλαζιο Φορεμα"....

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
4 ετων ειναι η ταινια αλλα τωρα βγηκε σε dvd.συμβαινει με πολλες ελληνικες ταινιες αυτο.....
καταπληκτικο το τραγουδι με τιτλο "Μιλαω εγω" που εγραψε ο Τσακνης και ερνηνευσε ο Κουρκουλης

Πραγματικά τρομερό τραγούδι! :thumbsup: Το 2ο της Παπαϊωάννου, ομολογώ ότι δεν το'χω ακούσει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
υπαρχουν καταπληκτικα soundtracks τα οποια δεν εχουν κυκλοφορησει ποτε στη δισκογραφια οπως και καταπληκτικες ταινιες οπου δεν εχουν βγει σε dvd.
παραδειγμα η ταινια "Ολα ειναι δρομος"του Βουλγαρη οπου στο τελος της ακουγεται το καταπληκτικο τραγουδι "Θα παρω φορα" με τη Μαιρη Μαραντη και ο πρωταγωνιστης στην κυριολεξια γκρεμιζει το σκυλαδικο με μια μπουλντοζα....
Ηλια ριχτο.....

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είδα Παιχνίδια Συνωμοσίας
Καλό πολιτικό θρίλερ με ενδιαφέρον,λίγο κλισέ στο τέλος

Ακόμα πιο πολύ μου άρεσε το "Οι επόμενες 3 μέρες"
Πολύ σασπένς και πολύ καλοπαιγμένο,μοιάζει με το The Town
Μέχρι το τέλος το βλέπεις με κομμένη ανάσα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
χθες ειδα το "Επιχειρηση Βαλκυρια" με τον Τομ Κρουζ αλλα δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα

Ωραία ταινία οποία παραλίγο να μην κυκλοφορήσει.
Απο τις λίγες φορές που ο Τομ Κρουζ έπαιξε πολύ ωραία.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν καταπληκτικα soundtracks τα οποια δεν εχουν κυκλοφορησει ποτε στη δισκογραφια οπως και καταπληκτικες ταινιες οπου δεν εχουν βγει σε dvd.
παραδειγμα η ταινια "Ολα ειναι δρομος"του Βουλγαρη οπου στο τελος της ακουγεται το καταπληκτικο τραγουδι "Θα παρω φορα" με τη Μαιρη Μαραντη και ο πρωταγωνιστης στην κυριολεξια γκρεμιζει το σκυλαδικο με μια μπουλντοζα....
Ηλια ριχτο.....

Φοβερή σκηνή!

Γενικά πρέπει να'χει χαλάσει ο ίδιος την εικόνα του με ατυχείς επιλογές. Στο Magnolia, ας πούμε, δε νομίζω ότι μπορούσε άλλος να παίξει το ρόλο του τόσο καλά.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ωραία ταινία οποία παραλίγο να μην κυκλοφορήσει.
Θα συμφωνησω με τον πιο πανω φιλο, δεν με ενθουσιασε...

Γενικά πρέπει να'χει χαλάσει ο ίδιος την εικόνα του με ατυχείς επιλογές. Στο Magnolia, ας πούμε, δε νομίζω ότι μπορούσε άλλος να παίξει το ρόλο του τόσο καλά.
To magnolia παλι, ηταν πολυ καλο...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αν βαριεσαι να δεις την ταινια η οποια ειναι σπονδυλωτη ετσι κι αλλιως,δες τα υπολοιπα βιντεακια με τις σκηνες μεσα στο σκυλαδικο.εχει φοβερες ατακες...
-ποσο θες για να αγορασω τωρα το μαγαζι??
-γιατι?θα το δουλεψεις?
-οχι ρε να το δουλεψω....να το σπασω θελω!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα συμφωνησω με τον πιο πανω φιλο, δεν με ενθουσιασε...
To magnolia παλι, ηταν πολυ καλο...

ατον μπούτσο μας :birdman:

καταπληκτική στο είδος της ταινία είναι κατ' εμέ το ψυχολογικό -με στοιχεία αυτοκριτικής-θρίλερ "cigarette burns" του Carpenter (από την σειρά αυτοτελών επεισοδίων "masters of horror"), όπου εκκεντρικός πλούσιος αναθέτει σε ερευνητή να του βρει την κόπια της ταινίας "το απόλυτο τέλος του κόσμου" aka "La Fin Absolue Du Monde", η οποία θρυλείτο ότι έκρυβε μέσα της το απόλυτο κακό.
Η ταινία έχει διάρκεια 1 μόλις ώρας, οπότε δεν χάνετε τίποτα να την δείτε...
Τουναντίον θα έλεγα... :sunglasses:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αν βαριεσαι να δεις την ταινια η οποια ειναι σπονδυλωτη ετσι κι αλλιως,δες τα υπολοιπα βιντεακια με τις σκηνες μεσα στο σκυλαδικο.εχει φοβερες ατακες...
-ποσο θες για να αγορασω τωρα το μαγαζι??
-γιατι?θα το δουλεψεις?
-οχι ρε να το δουλεψω....να το σπασω θελω!!

Θέλω γενικά κάποια στιγμή να τη δω ολόκληρη. Γνωρίζω ότι είναι σπονδυλωτή, θυμάμαι κυρίως αυτή τη σκηνή με το Βέγγο και τον κυνηγό και νόμιζα (λανθασμένα;) ότι αυτός που σκοτώθηκε (ο στρατιώτης) ήταν ο γιος του Καταλειφού, ενώ τελικά είναι του Αρμένη. Διόρθωσέ με, άμα κάνω λάθος :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Θέλω γενικά κάποια στιγμή να τη δω ολόκληρη. Γνωρίζω ότι είναι σπονδυλωτή, θυμάμαι κυρίως αυτή τη σκηνή με το Βέγγο και τον κυνηγό και νόμιζα (λανθασμένα;) ότι αυτός που σκοτώθηκε (ο στρατιώτης) ήταν ο γιος του Καταλειφού, ενώ τελικά είναι του Αρμένη. Διόρθωσέ με, άμα κάνω λάθος :)
Δεν ξερω ουτε εγω την εχω δει ολοκληρη.το "Αυτη νυχτα μενει το εχεις δει"??
στο θρεντ με την Παλομα,λιγο πιο κατω απο δω,εβαλα ενα βιντεακι με τα καλυτερα στιγμιοτυτπα μεσα στα οποια εμφανιζεται και η Παλομα.
επισης cult ταινια με θεμα τα σκυλαδικα της επαρχειας στην οποια ακουγονται ατακες του στυλ
-αποψε θα σε γαμησω και απ'το μουνι και απ'τον κωλο(πελατης προς τραγουδιστρια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom