Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
"Μια χρονιά ακόμα", εγγλέζικη, του Μάικ Λη.
Εξαιρετική.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
θελω προσωπικη αποψη γ ταινιαες... :2funny:

A Christmas Story (1983), ή τη βρίσκεις ή περιμένεις να τη βάλει τo STAR (όπως συνήθως γίνεται)

www.imdb.com/title/tt0085334/]http://www.imdb.com/title/tt0085334/[/url]

Nightmare before Christmas (1993) λογικά την έχεις δει, αλλά σε περίπτωση που δεν....

www.imdb.com/title/tt0107688/]http://www.imdb.com/title/tt0107688/[/url]

It's a Wonderful Life (1946) η κλασσική Αμερικανιά που βλέπουν τα Χριστούγεννα, κάτι σαν το δικό μας "Ιησού από τη Ναζαρέτ" το Πάσχα.

www.imdb.com/title/tt0038650/]http://www.imdb.com/title/tt0038650/[/url]

Συν:

Gremlins, Edward Scissorhands, Batman Returns, έτσι για να μπεις λιγουλάκι στο κλίμα :rolleyes:

ΥΓ: Και να τα'χεις ξαναδεί, η επανάληψη, μήτηρ μαθήσεως ;)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Παιχταρα foot_employer  καμια με δραση, πολεμικη κλπ για αποψε..?   :think:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
A Christmas Story (1983), ή τη βρίσκεις ή περιμένεις να τη βάλει τo STAR (όπως συνήθως γίνεται)

www.imdb.com/title/tt0085334/]http://www.imdb.com/title/tt0085334/[/url]

Nightmare before Christmas (1993) λογικά την έχεις δει, αλλά σε περίπτωση που δεν....

www.imdb.com/title/tt0107688/]http://www.imdb.com/title/tt0107688/[/url]

It's a Wonderful Life (1946) η κλασσική Αμερικανιά που βλέπουν τα Χριστούγεννα, κάτι σαν το δικό μας "Ιησού από τη Ναζαρέτ" το Πάσχα.

www.imdb.com/title/tt0038650/]http://www.imdb.com/title/tt0038650/[/url]

Συν:

Gremlins, Edward Scissorhands, Batman Returns, έτσι για να μπεις λιγουλάκι στο κλίμα :rolleyes:

ΥΓ: Και να τα'χεις ξαναδεί, η επανάληψη, μήτηρ μαθήσεως ;)

Μόνο Χριστουγενιάτικη δε θα χαρακτήριζα αυτή την ταινία (με την έννοια που υποθέτω πως το εννοεί ο συνάδελφος). Ο πρωταγωνιστής λέγεται Jack Skellington! (πολύ μακριά από χαρούμενους χοντρούς παππούληδες που μοιράζουν δώρα, πολύχρωμα λαμπιόνια, κάλαντα, κουραμπιέδες κλπ)

Υ.Γ.  Να προσθέσω μόνο πως έχει πολύ ωραία μουσική και το όραμα του Tim Barton μας αφήνει για ακόμη μια φορά άφωνους!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εχει πεση τοση διαφιμιση και ειναι τοσο βαρια τα ονοματα που περιμενεις να δεις κατι το τρελο!! και μετα ξενερονεις..κατα τα αλλα θα ελεγα μετριοτατο..

δεν ειναι κ τοσο ασχημο οσο το περιμενα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
δε βρηκα τιποτα αξιολογο και βαριεμαι να ψαχνω.. συνηθως αυτες οι ταινιες ραβονται πανω στους ηθοποιους.

anwy, για να περασει η ωρα καλη θαναι.. :think:  

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο Χριστουγενιάτικη δε θα χαρακτήριζα αυτή την ταινία (με την έννοια που υποθέτω πως το εννοεί ο συνάδελφος). Ο πρωταγωνιστής λέγεται Jack Skellington! (πολύ μακριά από χαρούμενους χοντρούς παππούληδες που μοιράζουν δώρα, πολύχρωμα λαμπιόνια, κάλαντα, κουραμπιέδες κλπ)

Η ταινία κατά τη γνώμη μου είναι καθαρά Χριστουγεννιάτικη και τίποτ'άλλο. Εκτός φυσικά κι αν το λες για τον τίτλο (Nightmare Before Christmas) :cheesy: Αυτό που ουσιαστικά έχεις είναι έναν τύπο που το μόνο που θέλει είναι να νιώσει πώς θα είναι τα Χριστούγεννα, απλά είναι ατζαμής και το κάνει με το δικό του τρόπο.

ΥΓ: Πόσα απ'αυτά που αναφέρεις έχεις δει στα Gremlins και στο Edward Scissorhands; :2funny:

Αστο.. βρηκα το "THE EXPENDABLES" για αποψε..

Στο τσακ δε σε πρόλαβα :cheesy: :cheesy: Το Die Hatd το πρώτο που συμβαίνει και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, έτσι να μπεις κι εσύ στο κλίμα :cheesy:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Εγώ θα σου πρότεινα την ταινιάρα "Hard Ticket to Hawaii"! Σίγουρη επιλογή ;)

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η ταινία κατά τη γνώμη μου είναι καθαρά Χριστουγεννιάτικη και τίποτ'άλλο. Εκτός φυσικά κι αν το λες για τον τίτλο (Nightmare Before Christmas) :cheesy: Αυτό που ουσιαστικά έχεις είναι έναν τύπο που το μόνο που θέλει είναι να νιώσει πώς θα είναι τα Χριστούγεννα, απλά είναι ατζαμής και το κάνει με το δικό του τρόπο.

ΥΓ: Πόσα απ'αυτά που αναφέρεις έχεις δει στα Gremlins και στο Edward Scissorhands; :2funny:

Ωφείλω να ομολογήσω πως δεν έχεις καθόλου άδικο σ' αυτό που λες αλλά προσωπικά πάντα μου φαινόταν πιο ανατριχιαστική και σαφέστατα πιο "σκοτεινή" ταινία ο Εφιάλτης...

Υ.Γ.  Του είπες κι εσύ όλα τα "δύσκολα". Πρότεινε τα κλασσικά "Home Alone", "The Polar Express", "Jack Frost", "How the Grinch Stole Xmas", "Miracle on 34th Street" κλπ.  :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.2 Εγώ πάντως θεωρώ το "Love Actually" του Ρίτσαρντ Κέρτις, ως την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών!!!!!!!!!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Του είπες κι εσύ όλα τα "δύσκολα". Πρότεινε τα κλασσικά "Home Alone", "The Polar Express", "Jack Frost", "How the Grinch Stole Xmas", "Miracle on 34th Street" κλπ.  :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.2 Εγώ πάντως θεωρώ το "Love Actually" του Ρίτσαρντ Κέρτις, ως την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών!!!!!!!!!!

Άμα σου πω ότι δε μου πέρασαν καν απ'το μυαλό!! :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μολις ειδα τον "Αορατο συγγραφεα" του Ρομαν Πολανσκι με τον Πιρς Μπρονσναν.ωραια ταινια αλλα δεν μπορεσα να πιασω το τελος.ποιο ηταν το συμπερασμα τελικα???

θελω καποιος γατος που το καταλαβε ακριβως να μου λυσει την απορια και να το συζητησουμε....
κι εγω θα απαντουσα με την λογικη "της πιο ευκολης λυσης"...
μη τα ψειριζουμε....μη το σποιλεριασω...αρα θα χρησιμοποιησω την εκφραση του αλλου φιλου...επαθε το προφανες γιατι σκαλιζε τα πραματα

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
The Town, Ben Afleck
καλουτσικη ταινια....δεν τρελλαθηκα αλλα βλεπεται ανετα...
μου αρεσει κι ο αλλος ο τυπας που επαιζε στο Χαρτ Λοκερ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom